Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@08:33:30 GMT

بررسی ادعای حسن روشن درمورد قرارداد استقلالی‌ها

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۱۴۱۳۹

در روزهایی که همه تیم ها به دنبال ثبت قرار داد با ستاره ها بودند استقلال تهران رویه متفاوتی پیش روی گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از داخل دفتر پندار توفیقی نامها و عکس هایی در داخل کانال اطلاع رسانی باشگاه استقلال درج می شدند که برای اکثر فوتبالدوستان ناشناخته بودند.

اما آن روزها بهانه کادر فنی سابق استقلال تهران و مخصوصا علی رضا منصوریان ،بستر سازی برای آینده و عدم نیاز به خرید بازیکن با مبالغ گزاف بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا منصوریان اعتقاد داشت جوانان نظیر نور افکن و زکی پور بنزین سبز تیم هستند. در این راستا و با این سیاست جوانانی را با قرار داد های بلند مدت و بعضا ۷ ساله جذب کردند تا با سرمایه گذاری بلند مدت حساب بازیکنی استقلال را به بهترین نحو پر کنند اما خاطره شیرین بها دادن به جوان ها که در لیگ شانزدهم منصوریان را نجات داد، در لیگ هفدهم تکرار نشد. به همین دلیل بود که حسن روشن در گفت و گویی با خبرنگاران از این روند انتقاد کرد و حتی گفت که بازیکنی که با استقلال قرارداد بلند مدت بسته از شناسنامه پسرعمویش استفاده کرده است! مشخص است که روند قرار بستن با این بازیکنان دچار ابهام است.

منصوریان پس از تغییرات پی در پی و عدم اعتماد به جوانان از سر مربیگری استقلال استعفا داد و حالا باشگاه مانده و چندین جوان که نمی دانند با وجود داشتن قرار داد با تیم های جوانان و امید و بزرگسالان استقلال تهران آیا بازی خواهند کرد یا نه. بازیکنانی نظیر آرمین سهرابیان، حسین توکلی، محمد رضا داوری، محمد جواد محمدی، فردین نجفی و حسین حیدری که در بازی با سپید رود رشت هم جایی در ترکیب استقلال پسا منصوریان نداشتند و حالا با تغییر سرمربی آبی پوشان ممکن است آینده شان به خطر بیفتد. البته چندین و چند بازیکن دیگر هستند که کیفیتشان هم نامشخص است.

حالا که مدیریت این روزهای استقلال به دنبال گزینه خارجی است، با تعیین تکلیف نیمکت فنی آبی ها، حضور این بازیکنان جوان در استقلال، در هاله از ابهام قرار می گیرد و احتمالا آنها باید در تیمهای پایه استقلال بازی کنند.

مطمئنا مربی جدید استقلال هم این بازیکنان را محک می زند و اگر آنها بی کیفیت باشند، آن وقت به راحتی آب خوردن آنها را نمی پذیرد.

سوالی که مطرح می شود این است که دلیل این همه توافق ها و قرارداد های بلند مدت چیست؟ فارغ از بحث آینده نگری که وظیفه کمیته استعداد یابی باشگاه است (اگر این کمیته هنوز وجود و کارکرد داشته باشد) مدیران استقلال بر چه پایه و اساسی چنین اقدامی کرده اند؟

همانطور که گفتیم حسن روشن منتقد همیشگی باشگاه استقلال هم در حرفهایش هایش پرده از قراردادی عجیب با یکی از بازیکنان برداشت.

طی روزهای گذشته مدیریت استقلال تهران چالش برانگیز ترین روزها را داشته است و حسن روشن پس از خروجش از کمیته فنی با این افشاگری، توپ را به زمین مدیریت باشگاه انداخته است.

منبع: وب سایت برنامه نود

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟

به گزارش همشهری آنلاین، پس ازسال‌ها انتظار بالاخره هفته گذشته ۸۵درصد از سهام ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال واگذار شد. طی این واگذاری سهام پرسپولیس به کنسرسیومی متشکل از بانک شهر، ملت، تجارت، صادرات، اقتصاد نوین و رفاه کارگران و سهام استقلال به هلدینگ خلیج‌فارس واگذار شد. در واگذاری سهام پرسپولیس بخش عمده سهام یعنی ۳۰درصد به بانک شهر اختصاص یافت و این بانک به‌عنوان بزرگ‌ترین سهامدار باشگاه پرسپولیس معرفی شد. با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی صورت گرفت قرار شده است ۳صندلی هیأت مدیره در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل پرسپولیس توسط بانک شهر تعیین شود.

شایعه تزریق پول توسط سهامداران جدید

به‌دنبال توافق‌های انجام شده در کنسرسیوم خریدار سهام پرسپولیس گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد تزریق منابع مالی به این باشگاه و حتی باشگاه استقلال مطرح شده است، به‌طوری که برخی شایعات حاکی از آن است که بانک شهر درنظر دارد به‌زودی ۵۰۰میلیارد تومان نقدینگی به باشگاه تزریق کند و بحث‌های مختلفی نیز درباره تزریق نقدینگی ازسوی هلدینگ خلیج‌فارس به استقلال مطرح می‌شود. حتی در شبکه اجتماعی یک نوع جنگ روانی علیه طرفین با این ابعاد که کدام سهامدار پولدار است شکل گرفته است.

تصور هواداران این است که سهامداران این ۲ باشگاه قادرند بدون طی مراحل قانونی و راسا از منابع داخلی خود به این باشگاه‌ها نقدینگی تزریق کنند به همین دلیل بگو مگو یا به تعبیر عامیانه کل کل هواداران فوتبال بر سر این است که کدام سهامدار پولدارتر است.

بیشتر بخوانید

مالکان جدید استقلال و پرسپولیس از کجا برای دوتیم خرج می‌کنند؟ اولین واکنش مالکان جدید پرسپولس در خصوص اوسمار | فعلا هستند اما ما قهرمانی آسیا می‌خواهیم واقعیت چیست؟ راهکار تامین دخل و خرج سرخابی‌ها

واقعیت این است که این تصور که سهامداران جدید می‌توانند بدون انجام فرآیندهای مرتبط با بنگاه‌داری منابع مالی جدید به این باشگاه تزریق کنند اشتباه است.

در وهله اول باید گفت که سهامدارانی که مالکیت بخشی از سهام یک شرکت را به‌صورت مدیریتی در اختیار دارند در تلاشند تا از طریق کارایی بنگاه زیرمجموعه خود، سود بالاتری به‌دست بیاورند. به بیان بهتر یک سهامدار به این دلیل بخش عمده سهام یک شرکت را می‌خرد که سود بیشتری به‌دست بیاورد و سرمایه‌گذاری در آن شرکت نیز از ۲ مسیرکلی دنبال می‌شود.

به طو کلی شرکت‌ها برای تامین منابع مالی مورد نیاز خود، از ۲روش مستقیم و غیرمستقیم استفاده می‌کنند.

در روش مستقیم منابع مالی مورد نیاز شرکت از ۳ محل اصلی یعنی منابع مالی حاصل از فعالیت شرکت، منابع مالی حاصل از فروش دارایی‌های ثابت و سود انباشته تامین می‌شود.

و در روش غیرمستقیم شرکت می‌تواند منابع مالی مورد نیاز خود را از محل دریافت وام و تسهیلات، افزایش سرمایه و انتشار انواع اوراق بدهی تامین کند.

در چنین شرایطی راهکار کنسرسیوم خریدار سهام پرسپولیس و هلدینگ خلیج‌فارس برای تزریق منابع مالی جدید به سرخابی‌ها استفاده از یکی از این روش‌هاست و چنانچه این سهامداران قصد داشته باشند خود راسا منابع مالی جدیدی به باشگاه تزریق کند این کار باید از طریق افزایش سرمایه از محل آورده نقدی انجام شود. به این معنا که ابتدا در هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس یا استقلال طرح افزایش سرمایه به تصویب برسد و سپس با تصویب آن در مجمع عمومی سهامداران و تأیید آن توسط سازمان بورس و اوراق بهادار افزایش سرمایه از محل آورده نقدی سهامداران انجام و منابع مالی جدید از سوی سهامداران عمده به باشگاه‌ها تزریق شود. صحبت از تزریق منابع مالی جدید بدون درنظر گرفتن فرآیند آن، آدرس غلط دادن است.

ضمن اینکه باید درنظر گرفت همین تزریق منابع مالی هم به‌معنای کمک بلاعوض نیست، بلکه به‌معنای افزایش یافتن سهامدار عمده است که درصورت افزایش بهره‌وری شرکت، نفع آن به سهامدار عمده می‌رسد.

کد خبر 847312 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها واگذاری خصوصی‌ سازی فوتبال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • سه راهه ورودی شهرعالیشهر به زودی روشن می‌شود
  • واکنش به استعفای سیاوش: او استقلالی است
  • روشن: بازی با تراکتور برای استقلال حکم مرگ و زندگی دارد
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • روشن: استقلال ستاره ندارد، دونده دارد
  • نکونام استقلالی‌ها را تعطیل کرد
  • شک و تردید درباره رسیدن یک استقلالی به تراکتور
  • گلر استقلالی با دستکش سیدحسین مقابل سپاهان
  • بعضی از بازیکنان پرسپولیس، استقلالی هستند
  • این ستاره استقلالی را منچسترسیتی می‌خواست!