Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز به نقل از هنر آنلاین، آمار فروش فیلم‌ها در آمریکای شمالی در فاصله روزهای جمعه تا یکشنبه قطعاً نیاز به بازشماری دارد.

برابر با برآوردهای روز یکشنبه، فیلم ترسناک "آن" (It) از شرکت‌های نیو لاین و برادران وارنر توانست با 17.3 میلیون دلار بار دیگر در صدر جدول فروش فیلم‌ها در ایالات متحده و کانادا قرار بگیرد، در حالی که "ساخت آمریکا" (American Made) فیلم جدید دوگ لیمان با بازی تام کروز با 17.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

01 میلیون دلار و فیلم کمدی - اکشن "کینگزمن: حلقه طلایی" (Kingsman: The Golden Circle) از شرکت‌های فاکس قرن بیستم و مارو فیلمز با 17 میلیون دلار، به ترتیب در رده‌های دوم و سوم جدول قرار گرفتند. "ساخت آمریکا" یکی از بدترین فروش افتتاحیه فیلمی با بازی کروز را رقم زد.

به گزارش هالیوود ریپورتر، آمار رسمی فروش آخر هفته دوشنبه صبح به وقت آمریکا اعلام خواهد شد و با توجه به نزدیک بودن فروش سه فیلم بالای جدول، امکان جابجایی این فیلم‌ها در جدول هست.

به هر حال، "آن" که با اقتباس از رمان استفن کینگ ساخته شده است، در چهارمین هفته اکران همچنان عملکردی پدیده‌وار داشت و توانست مجموع فروش داخلی خود را به 291 میلیون دلار برساند. فیلم در 64 بازار بین‌المللی 35.6 میلیون دلار دیگر فروخت و مجموع فروش خارجی خود را به 262 میلیون دلار رساند. با حساب بازار آمریکای شمالی، مجموع فروش جهانی "آن" 533.2 میلیون دلار شده است. به کمک این فیلم بعد از فروش ناامیدکننده فیلم‌ها در ماه اوت، در ماه سپتامبر یک رکورد حاصل شد.

"کینگزمن: حلقه طلایی" به کارگردانی متیو وان فیلمساز بریتانیایی در سطح بین‌المللی در 77 بازار 50 میلیون دلار به دست آورد و مجموع فروش جهانی خود را بعد از 12 روز به 192.7 میلیون دلار رساند که شامل 66.7 میلیون دلار در آمریکای شمالی است.

"ساخت آمریکا" یک فروش افتتاحیه متوسط را برای کروز رقم زد که در بازار داخلی پیشینه‌ متفاوتی دارد. او در این فیلم که از روی داستانی واقعی ساخته شده است، نقش خلبانی به نام بری سیل را بازی می‌کند که در دهه 1980 برای کارتل مدلین، کوکائین قاچاق می‌کرد و بعد خبرچین سیا شد. منتقدان از فیلم بسیار استقبال کرده‌اند، هرچند تماشاگران در وبسایت سینمااسکور به آن درجه B+ داده‌اند. "ساخت آمریکا" تاکنون در بازار بین‌المللی 64.7 میلیون دلار فروخته و مجموع فروش جهانی خود را به 81.7 میلیون دلار رسانده است. این فیلم با بودجه‌ای حدود 50 میلیون دلار ساخته شده است.

از سوی دیگر، پروژه 19 میلیون دلاری "عبورکنندگان از خط مرگ" (Flatliners) از شرکت سونی در اولین آخر هفته اکران با 6.7 میلیون دلار، رده پنجم جدول را به خود اختصاص داد. فیلم در وبسایت راتن تومیتوز از سوی منتقدان نمره بسیار بد 0 را دریافت کرده است، اما تماشاگران در سینمااسکور به آن درجه B- داده‌اند.

"عبورکنندگان از خط مرگ" بازسازی فیلمی به همین نام تولید 1990 به کارگردانی جوئل شوماخر با بازی کیفر ساترلند، جولیا رابرترز، ویلیام بالدوین، الیور پلات و کوین بیکن و داستان پنج دانشجوی پزشکی است که با متوقف کردن عملکرد قلب خود در کوتاه‌مدت، دست به یک تجربه علمی می‌زنند تا زندگی پس از مرگ را امتحان کنند. الن پیج، دیگو لونا، نینا دبرو و جیمز نورتن در ریبوت "عبورکنندگان از خط مرگ" بازی می‌کنند که نیلس آردن اوپلو آن را کارگردانی کرده است.

انیمیشن خانوادگی "فیلم نینجاگو لگو" (The Lego Ninjago Movie) از شرکت برادران وارنر در دومین آخر هفته اکران با 12 میلیون دلار در رده چهارم جدول قرار گرفت و مجموع فروش داخلی خود را به 35.5 میلیون دلار رساند.

جدول فروش فیلم‌ها در ایالات ‌متحده و کانادا (29 سپتامبر تا 1 اکتبر 2017)

رتبه

عنوان فیلم

فروش جمعه تا یکشنبه (میلیون دلار)

تعداد سالن

متوسط فروش در هر سینما (دلار)

مجموع فروش (میلیون دلار)

بودجه (میلیون دلار)

هفته اکران

1

"آن"

17.3

3917

4419

291.1

35

4

2

"ساخت آمریکا"

17.01

3024

5.627

17.01

50

1

3

"کینگزمن: حلقه طلایی"

17

4038

4.210

66.7

104

2

4

"فیلم نینجاگو لگو"

12

4047

2.965

35.5

-

2

5

"عبورکنندگان از خط مرگ"

6.7

2552

2.625

6.7

19

1

6

"نبرد جنسیت"

3.4

1213

2.803

4

-

2

7

"آدمکش آمریکایی"

3.3

3020

1.110

31.8

33

3

8

"باز هم خانه"

1.7

2370

741

25.1

12

4

9

"تا مرگ ما را از هم جدا کند"

1.5

562

2.790

1.5

-

1

10

"مادر!"

1.4

1840

793

16.3

30

3

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۶۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟

مساله فروش نفت ایران برای بسیاری از رسانه‌های معاند و همسویانشان در داخل تبدیل به بحران شده است از این جهت هر روز گمانه زنی‌هایی از میزان تخفیف فروش نفت ایران منتشر می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از مهر، بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم تولید و به تبع آن صادرات نفت خام ایران افزایش یافت تا جایی که برخی از مسؤولان دولت قبل نیز به این موضوع تشکیک وارد کرده و اعلام کردند آماری که از فروش نفت ایران در دولت سیزدهم منتشر می‌شود واقعی نیست.

این مساله تاجایی مطرح شد که جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم به این صحبت‌ها واکنش نشان داد و اعلام کرد مساله افزایش فروش نفت ایران حتی مورد تأیید سناتورهای امریکایی است و هر روز تصمیمات جدید در این باره اتخاذ می‌شود تا بتوانند جلوی این افزایش صادرات نفت را بگیرند و در مسیر این افزایش صادرات سنگ اندازی کنند.

بعد از این صحبت‌ها و انتشار آمار و ارقام رسمی‌از میزان فروش نفت ایران در دولت سیزدهم توسط رسانه‌ها و مؤسسات بین المللی از جمله اوپک و مؤسسه بین المللی انرژی جریان رسانه‌های معاند فضای تخریب را به سمت تخفیف‌های نجومی‌برد و اعلام داشت ایران در ازای تخفیف‌های بالا موفق شده است تا صادرات نفت خود را افزایش دهد.

این مساله موجب شد تا گمانه زنی‌ها در مورد میزان تخفیف در فروش نفت ایران در ماه‌های گذشته بالا بگیرد و صحبت از ارقام نجومی‌چند ده دلاری در تخفیف نفت ایران به چین مطرح شود.

به عنوان مثال یکی از رسانه‌های داخلی به استناد یک توییت که معلوم نیست متعلق به کیست زمستان سال گذشته اعلام کرده است ایران به ازای هر بشکه نفت ۲۰ دلار تخفیف می‌دهد که این مساله موجب شد تا در رسانه‌ها یک جریان ایجاد کند.

بعد از آن رسانه‌ای دیگر بدون اشاره به رقم خاصی اعلام کرد مابه التفاوت در فروش نفت ایران و قیمت نفت ایران که در سبد اوپک اعلام شده است می‌توان متوجه شد که ایران تخفیف نجومی‌به مشتریان خود می‌دهد.

اخیراً نیز یکسری رسانه معاند نیز به استناد به میزان فروش نفت روسیه که از سوی اتحادیه اروپا اعلام شده است باید حد اکثر با قیمت ۶۰ دلار نفت اورال خود را بفروشد این برداشت را کرده‌اند که قطعاً میزان تخفیف نفت ایران نیز به اندازه روسیه و یا حتی بیشتر از روسیه است و قیمت فروش نفت ایران را چیزی حدود ۳۵ تا ۴۰ دلار اعلام کرده‌اند.

ایران چه مقدار تخفیف بابت فروش نفت می‌دهد؟

باید یک مساله شفاف شود که آیا دادن تخفیف در فروش نفت امری طبیعی است یا غیر طبیعی؟ در همین رابطه محمود امراللهی یکی از کارشناسان انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: در مساله بازار یابی باید به این نکته توجه کرد که کشورهای تولیدکننده برای نگهداشت بازار باید اقداماتی را انجام دهند که یکی از این اقدامات تخفیف در فروش نفت است.

وی گفت: کشوری مانند عربستان نیز هر ازگاهی قیمت نفت خود را برای مشتریانش تغییر می‌دهد در برهه‌ای قیمت را بالا و در مقطعی قیمت‌ها را پایین می‌آورد. باید خاطرنشان کرد که نفت عربستان تحریم نیست و این کار را انجام می‌دهد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: جالب است بدانید که دیگر کشورهای تولیدکننده نفت که عضو اوپک نیستند نیز چنین اقداماتی را انجام می‌دهند به عنوان مثال کانادا، آمریکا، روسیه قبل از تحریم، کشورهای تولیدکننده نفت حوزه آمریکای لاتین نیز به مشتریان خود تخفیف‌هایی می‌دهند بنابراین دادن تخفیف در فروش نفت امری کاملاً جا افتاده در بازار نفت است.

وی گفت: در شرایط تحریم این مساله جدی تر می‌شود زیرا وقتی تحریم اعمال می‌شود شما دو کار می‌توانید انجام دهید یا باید در چاه نفت خود را ببندید و تولید را کاهش دهید و یا اینکه با اعمال تخفیف‌های بیشتر مشتریان خود را حفظ کنید. لازم است بدانید اثر اول بر اقتصاد بسیار سنگین‌تر است زیرا اگر یک زمانی تحریم‌ها برداشته شود باید هزینه‌های گزافی کرد تا تولید را به حال قبل باز گرداند و در قدم بعدی باید مشتریان از دست رفته را حتی با نفت مجانی ترقیب کرد تا دوباره اقدام به خرید نفت از شما کنند. اما گام دیگر این است که نفت را بدون آنکه تولید کاهش یابد با تخفیف‌های معقولی به فروش رساند و این کار ضمن حفظ مشتریان موجب نمی‌شود تا تولید کاهش یابد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: در دولت قبل بعد از اعمال تحریم‌های جدی در سال ۹۷ به یکباره توسط مسؤولان وقت وزارت نفت تصمیم گرفته شد تا تولید کاهش یابد و هر روز آمارهای متعددی از کاهش دکل‌های فعال در مناطق نفتخیز جنوب منتشر می‌شد. در چاه‌های نفت بسته شد حتی جالب است بدانید وقتی میزان تولید به زیر یک میلیون بشکه رسید مسؤولان وزارت نفت با تخفیف‌های بالا نتوانستند فروش نفت را افزایش دهند و اگر خاطرتان باشد صادرات نفت ایران حتی به زیر ۱۰۰ هزار بشکه رسید.

وی ادامه داد: با تغییر دولت در چاه‌های نفت باز شد و با هزینه‌هایی دوباره تولید در برخی از چاه‌ها از سر گرفته شد به همین دلیل شاهد افزایش تولید نفت هستیم. همچنین رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسؤولان وزارت نفت و دیپلماسی انرژی موجب شده است تا صادرات نفت ایران رونده رو به جلویی داشته باشد. که افزایش صادرات نفت ایران غالباً به خاطر دیپلماسی انرژی است هرچند اعمال تخفیف‌ها را نیز نباید نادیده گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مطلع است ایران چه مقدار تخفیف برای فروش نفت می‌دهد گفت: خبرگزاری رویترز به عنوان یک منبع و رفرنس در میزان فروش نفت ایران در ماه مارس سال جاری گزارشی با عنوان فقط کاهش قیمت نفت می‌تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند؛ نوشت که اکنون نفت اورال روسیه بشکه‌ای ۷۱ دلار صادر می‌شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است. حتماً می‌دانید نفت اورال روسیه بسیار شبیه به نفت ایران است. همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می‌دهد که در همه ماه‌های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

امر اللهی تصریح کرد: حالا که روسیه می‌تواند نفت خود را به مشتریان خود تا قیمت ۸۴ دلار نیز به فروش رساند آیا ایران نمی‌تواند نفت خود را تا ۸۱ دلار به فروش رساند؟

وی گفت: ایران هم اکنون عمده نفت خود را به پالایشگرهای شمال چین می‌فروشد که این پالایشگرها بخش خصوصی هستند و عملاً عمده خریداران نفت ایران همین پالایشگرها هستند آنها دنبال خرید نفت ارزان اند باید دید روسیه نفت خود را با چه قیمتی به مشتری دولتی خود در چین می‌فروشد که به استناد گمرک چین فروش نفت روسیه به این کشور با قیمت ۸۴ دلار است خب آیا طبیعی است که ایران بیاید و یکباره ۳۰ تا ۴۰ دلار تخفیف دهد و بازار روسیه را بهم زند؟ آیا آن‌وقت جنگ قیمتی بین ایران و روسیه صورت نخواهد گرفت؟

بنابراین نباید به عددسازی‌هایی که در رسانه‌های معاند صورت می‌گرد توجه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور + جدول
  • فروش ۱۹۰ کیلو طلا در حراج امروز
  • قیمت جدید مدل‌های مختلف پیکان اعلام شد/ جدول قیمت
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • فروش ۱۹۰ کیلو طلا در حراج امروز +قیمت
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد