Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - روز جمعه هفتم مهرماه عبدالناصر همتی رئیس کل بیمه مرکزی که به پاریس سفر کرده بود، قرارداد مازاد خسارت حوادث فاجعه آمیز (CAT) را با ویکتور پنیه رئیس کل بیمه اتکایی اسکور فرانسه نهایی کرد.

براساس این قرارداد که بعد از یک سال مذاکرات مدیران و کارشناسان فنی و حقوقی بیمه مرکزی و اسکور فرانسه نهایی شد، پنجمین شرکت بزرگ بیمه گر اتکایی دنیا، درصد قابل توجهی از پوشش قرارداد مازاد خسارت بازار ایران را در حوادث فاجعه آمیز پوشش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این قراردادهای شرکت های بیمه های اتکایی با طرف ایرانی به دلیل برخی مسائل در متن قرارداد از سوی ایران رد می شد اما براساس گزارشی که بیمه مرکزی از نهایی شدن این قرارداد منتشر کرده است، اسکور فرانسه با قبول پیشنهادات طرف ایرانی برای اصلاح قرارداد بیمه اتکایی و با توافق طرفین آن را امضا کرده است.

باید توجه داشت که در سال های گذشته و همزمان با تحریم از ارائه خدمات به شرکت های داخلی امتناع می‌کردند و این خطر بالقوه وجود داشت که ریسک در درون کشور حبس شود. نقل و انتقالات ارزی و تحریم های OFAC در ارتباط با موسسات بیمه ای ایران از جمله بیمه مرکزی، مهم ترین موانع همکاری شرکت های بیمه ایرانی با بیمه گران اتکایی محسوب می شد که پس از برجام این موانع رفع و ارائه پوشش های بیمه اتکایی به ریسک های موجود در ایران مجاز شد.

هر چند در سال های گذشته و برای مقابله با تحریم، صندوق مشترک بیمه توسط شرکت های بیمه گر داخلی ایجاد شد اما نباید از این واقعیت غافل شد که در صورتی که کشور شاهد زلزله یا سیل بزرگی بود نه تنها تمامی شرکت های بیمه گر داخلی ورشکسته می شدند بلکه این امکان وجود داشت که قادر به انجام تعهدات خود در قبال بیمه گذاران نیز نباشند.

بعد از امضای برجام اشتیاق همکاری با شرکت های بیمه ایرانی و بازگشت به بازار ایران به حدی بود که به طور میانگین هر هفته یک هیات از طرف شرکت های بزرگ، کارگزاران و بیمه گران اتکایی از کشورهایی مانند انگلیس، فرانسه، سوئیس، ژاپن و کره جنوبی به ایران سفر کرده اند که نتیجه حاصل از آن خروج بخشی از ریسک های نفت و انرژی، هواپیما و قراردادهای اتکایی بوده است.

تقریبا تمامی فعالان صنعت بیمه تاکید دارند که همکاری با شرکت های بزرگ اتکایی دنیا می تواند به افزایش سطح دانش و آگاهی فعالان این صنعت به ویژه در حوزه مدیریت ریسک کمک کند. بعد از برجام و با گشایش های حاصل شده چندین سمینار آموزشی در حوزه های بیمه های اتکایی از سوی برخی از شرکت های بیمه و بیمه اتکایی اروپایی در تهران برگزار شد.

سال گذشته نیز عبدالناصر همتی به لندن، مونیخ و پاریس سفر کرد تا زمینه همکاری و ورود مجدد شرکت های بزرگ بیمه گر و بیمه اتکایی مانند لویدز لندن، مونیخ ری، پارتنرری سوئیس و اسکور فرانسه را به بازار ایران فراهم کند.

قرارداد اخیر بیمه اسکور فرانسه با ایران می تواند ضمن آنکه مانع از حبس ریسک ها در درون کشور شود (دست کم در ارتباط با حوادث فاجعه آمیز) بلکه راه را برای ورود سایر شرکت های بزرگ بیمه گر از جمله لویدز لندن، مونیخ ری، سوئیس ری، کی شور، و ... به بازار ایران فراهم کند.






منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۸۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه

به دلیل خشم شرکت‌های هواپیمایی، ده‌ها هزار مسافر فرانسوی امروز پنج‌شنبه از پرواز‌های خود محروم خواهند شد، زیرا فرودگاه‌های فرانسه شاهد «پنج‌شنبه سیاه» در نتیجه یک اعتصاب اجتماعی توسط کنترل‌کنندگان ترافیک هوایی در فرودگاه‌های فرانسه، هستند.

براساس گزارش القدس العربی، با وجود توافق در آخرین لحظه با انجمن کنترل کننده‌های ترافیک هوایی فرانسه، انتظار می‌رود امروز در فرانسه و به طور غیرمستقیم در بلژیک و اروپا، ترافیک هوایی به شدت مختل شود.

 سه پرواز از هر چهار پروازی که از فرودگاه اورلی پاریس، دومین فرودگاه بزرگ فرانسه خارج می‌شوند یا به آن می‌رسند، لغو خواهند شد. ۵۵ درصد پرواز‌ها در فرودگاه شارل دوگل، بزرگترین فرودگاه این کشور و ۶۵ درصد پرواز‌ها در مارسی پروونس انجام می‌شود.

بیش از دو هزار پرواز در اروپا لغو شد و هزاران پرواز دیگر مجبور شدند مسیر‌های خود را تغییر دهند تا از حریم هوایی فرانسه رد نشوند. رایان ایر به تنهایی بیش از ۳۰۰ پرواز را لغو کرده است، در حالی که ترانساویا، شرکت هواپیمایی ارزان قیمت وابسته به گروه ایرفرانس-کی ال ام، ۱۹۸ پرواز را لغو کرده است.

انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (یاتا) که شامل بیش از ۳۰۰ شرکت است، کنترل‌کننده‌های ترافیک هوایی فرانسه را به «باج‌خواهی» متهم کرد.

 مذاکرات درباره اصلاحات کنترل ترافیک هوایی بین اتحادیه اصلی، SNCTA و اداره کل هوانوردی غیرنظامی (DGAC) در روز چهارشنبه پایان یافت، درست زمانی که شرکت‌ها از قبل لغو بخشی از پرواز‌های خود را به دلیل اعتصاب آغاز کرده بودند.

به گفته رئیس فرودگاه‌های پاریس، این لغو پروازها از حدود بیست سال پیش تاکنون دیده نشده است. این اتفاق توسط اداره کل هوانوردی غیرنظامی (DGAC) به دلیل تعداد اعتصاب کنترل کنندگان اصلی ترافیک هوایی اعمال شده است. 

موضوع اعتصاب اصلاح کنترل ترافیک هوایی فرانسه است. آن‌ها به ویژه به حقوق‌ها اعتراض کرده و خواستار افزایش ۲۵ درصدی دستمزد‌ها در طول پنج سال شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه
  • ورود به دانشگاه‌های برتر آمریکا معروف به آیوی لیگ چقدر سخت است؟ + اینفوگرافیک
  • نظام پیشنهادات کارکنان در مسیر توسعه فرآیندهای ایران خودرو
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • سپاهان به ستاره‌هایش استراحت می‌دهد!
  • روایت رهبر انقلاب از توصیه‌‌ها به ایشان برای پذیرش خواسته‌های آمریکا
  • پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات