Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، سردار صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا که به مناسبت سالروز شکست حصر آبادان در همایش تخصصی جبهه فیاضیه سخنرانی می کرد با اشاره به دلاور مردی‌های فرزندان مومن، شجاع و هوشمند جوانان شهرستان فلاورجان اصفهان در فیاضیه گفت: مردم فلاورجان در دوران دفاع مقدس یک‌هزار و ۳۰۰ شهید و ۲هزار و ۷۰۰ جانباز تقدیم کرند که در مقایسه با جمعیت آن زمان رقم بالایی است و نمایانگر ولایت‌مداری و ایمان مردم فلاورجان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت : جوانان زیر ۴۰ سال ما نمی‌دانند در انقلاب و در جنگ چه گذشت و جبهه فیاضیه و آبادان و خرمشهر کجا بود و در این ۸ سال چه مصیبتی بر مردم ما گذشت.

دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب افزود: برخی از رویدادها در طول تاریخ چند هزار ساله جهان دارای خاصیت انتشار و اشاعه فضایی و مکانی هستند، رویدادهایی که از یک نقطه آغاز شده اما در همانجا نمی‌ماند و با سرعت غیر قابل تصوری قدرت نفوذ پیدا می‌کند و از قلمروهای سرزمینی عبور می‌کند و از ماهیت ملی تبدیل به ماهیت جهانی و فراملی می‌شود و افکار بشریت را تحت تاقیر قرار می‌دهد و حوادث پس از خود را می آفریند.

وی با بیان اینکه رویداد سال ۶۱ هجری قمری و حماسه حسینی از این دست رویدادهاست، خاطرنشان کرد: این حماسه‌ بعدها به حماسه‌های بهمن ۵۷ و مقاومت امروز سوریه و یمن و عراق تبدیل شده، سوری‌ها ۷ سال جنگیدند و ۹ میلیون نفر از سوریه و عراق و یمن در داخل و خارج کشورشان آواره شدند اما با ایستادگی حماسه آفریدند.

سرلشکر صفوی با تاکید بر اینکه انقلاب ما شعاعی از حماسه عاشورا بود، تصریح کرد:شهیدان سند حقانیت، صلابت و عامل اقتدار و عزت و بالندگی ایران در طول صدها سال آینده خواهند بود، آن‌ها سند شکست ناپذیری و قدرت منطقه‌ای شدن ایران هستند.

دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با اشاره به درس‌هایی که از دفاع مقدس می‌توان گرفت، خاطر نشان کرد: نخستین درس از دفاع مقدس درس مدیریت در شرایط بحران است ما در آن زمان باید کشور و جنگ را اداره می‌کردیم، در سطح راهبردی امام و مسئولان در صدر کشور و در جنگ فرماندهان برای پیروزی طرح ریزی کردند.

وی افزود: ما بعد از شکست حصر آبادان ۱۲ عملیات را طرح ریزی کرده و می‌دانستیم چه زمانی چه عملیاتی انجام دهیم و در آذر ماه سال ۶۰ در عملیات طریق القدس آزادی بستان، فروردین ۶۱ عملیات فتح المبین را انجام دادیم.

سرلشکر صفوی بیان کرد: در دوران دفاع مقدس و آن زمان ما استراتژی داشتیم و رزمندگان طی ۹ ماه ۴عملیات و ۸ هزار کیلومتر مربع از مناطق اشغالی را آزاد کردند و بیش از ۲۵ هزار اسیر از دشمن گرفتیم، مدیریت بحران را می‌توان در شرایط فعلی با عبرت گیری از زمان جنگ در سطوح مختلف الگو قرار داد.

وی با اشاره به درس دوم گفت: در زمان جنگ همه عوامل قدرت ملی را به کار گرفتیم هرچند ظرفیت تهدید بالاتر از ظرفیت نیروهای مسلح ارتش و سپاه بود اما امام بیش از ۲٫۵ میلیون نفر مردم را از بسیج و جهاد سازندگی راهی جبهه کرد.

دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: در آن زمان ما ۱۲درصد تولیدات ملی را برای پشتیبانی جنگ گذاشتیم در حالی‌که صدام ۵۷ درصد منابع ملیش را گذاشت، در آغاز جنگ عراق ۳۵ میلیارد دلار ذخیره ارزی داشت و ۸۵ تا ۹۰ میلیارد دلار وام بلاعوض گرفت و در طول جنگ هم حدودا ۶۵ میلیارد دلار هزینه کرد، صدام از ۱۶ میلیون جمعیت آن زمان ۲ میلیون نفر را با زور به جنگ آورد و در ابتدای جنگ که ۱۲ لشکر و تیپ مسلح داشت آخر جنگ به بیش از ۵۰ تیپ ولشکررسید حتی صدام اول جنگ ۳۶۰ هواپیما و آخر جنگ ۶۰۰ تا داشت و در آن زمان حمایت کشورهای بسیاری پشت سر صدام قرار داشت .

سرلشکر صفوی اظهار داشت: داشتن سیاست خارجه جامعه نگر چهارمین درس ما از انقلاب و دفاع مقدس است، نباید جهت گیری سیاست خارجه به سمت یک منطقه خاص باشد بلکه جهت گیری سیاست خارجی ما باید به سمت همه دنیا منهای آنچه خط قرمز مااست باشد تا بتوانیم با روسیه و چین و هند و غیره کار کنیم.

وی افزود: در ابتدای جنگ بنده ۲۸ سال داشتم ، طرح شکستن حصر آبادان را در اردیبهشت سال ۱۳۶۰ ما در ستاد عملیات جنوب تهیه کردیم و به شورای عالی دفاع در پایگاه هوایی دزفول ارائه کردیم ، طرح را بنده ارائه کردم ، بنی صدر و مرحوم ظهیر نژاد کمی مخالفت کردند ، اما با حمایت قاطعانه مقام معظم رهبری فعلیمان طرح تصویب شد ، مرحوم ظهیر نژاد ، فرمانده نیروی زمینی ارتش اعلام کردند که بایستی این طرح را لشکر ۷۷ بپذیرد. من و شهید حسن باقری به مدت ۳ ماه از اهواز به ماهشر و ستاد لشکر ۷۷ خراسان می رفتیم تا آنها را قانع کنیم و سرانجام با هماهنگی و وحدت سپاه و ارتش طرح شکستن حصر آبادان انجام شد.

وی افزود: ما در زمان جنگ به جوانان میدان دادیم و به آنها اتکا کردیم، فرماندهان جنگ زیر ۳۰ سال سن داشتند و ما به جوان‌ها اعتماد کردیم و گردان‌ها را با فرماندهان جوان تشکیل دادیم.

دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه جنگ عقلانیت می‌خواست، تصریح کرد: عراقی ها در ۱۹ مهر سال ۵۹ از رود کارون ۲ پل ساختند و داشتند آبادان را محاصره می‌کردند آن‌ها ما را ۲۷۰ درجه محاصره کرده بودند و راه زمینی نداشتیم.

وی افزود: امام(ره) در ۱۴ آبان ۵۹ فرمودند حصر آبادان باید شکسته شود، از آن زمان طرح ریزی آغاز شد که از محور دارخوین و فیاضیه این دو پل تصرف شود یعنی عقبه دشمن را از بین ببریم و دشمن را با تمام تجیهزاتش اسیر کنیم.

سرلشکر صفوی خاطر نشان کرد: شکستن حصر آبادان یکی از ظرفیت‌های نیروهای جوان بود و ما باید هم اکنون از آن استفاده کنیم، ما در زمان جنگ استراتژی دشمن را فهمیدیم و در مقابل آن راهبرد خودمان را ترسیم کردیم و او را شکست دادیم، در زمان جنگ دو گفتمانی نبود و یک گفتمان داشتیم اکنون هم برای اینکه بتوانیم در اقتصاد مقاومتی و عبور از شرایط فعلی پیروز شویم باید یک گفتمان داشته باشیم.

وی افزود: در زمان جنگ مردم به کمک دولت آمدند اکنون هم با مشارکت مردم در اقتصاد می‌توان اقتصاد مقاومتی را شکل داد ، هم اکنون بیش از ۷۰در صد اقتصاد کشور دولتی است و هزینه حقوق و امور جاری دولت بسیار بالا است و دیگر بودجه ای برای توسعه نمی‌ماند ،اکنون بدون مشارکت مردم در اقتصاد مقاومتی کار جلو نمی‌رود و اجرایی کردن برنامه ششم بدون حضور مردم انجام نمی‌شود.

سرلشکر صفوی در ارتباط با فضای مجازی گفت: هم اکنون فضای مجازی شمشیر دولبه شده و در آن هم علم و پیشرفت و ارتباطات هست هم بالاترین تهدید خانواده‌ها و جوانان در آن وجود دارد چراکه یکی از عوامل انحراف جوانان و طلاق همین فضای مجازی است.

دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: یکی از عوامل اصلی نجات دهنده فرهنگ ما فرهنگ حسینی ،حفظ بنیان خانواده و روضه و زیارت عاشورا و حدیث کساء و حضور در مساجد و نمازهای جمعه و معرفت و توسل به ائمه اطهار است و امسال شاهد حضور بیش از ۲۰ میلیون نفر از سراسر کشورهای جهان در اربعین حسینی خواهیم بود.

302

سردار صفوی انقلاب اسلامی سیاست خارجی دفاع مقدس

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۹۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تسلیم در ۸۰ ساعت تا تحقق وعده صادق در ۵ ساعت

ارتش جمهوری اسلامی ایران که امروز با صلابت و اقتدار به عنوان یکی از دو بال قدرتمند توان نظامی کشور دوشادوش سپاه برای خدمت رسانی حاضر است، مراحل و چالش‌های مختلفی را برای رسیدن به جایگاه فعلی خود طی کرده است؛ تا جایی که از تسلیم در 80 ساعت در زمان جنگ جهانی دوم به تحقق وعده صادق در 5 ساعت رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ارتش جمهوری اسلامی ایران که امروز با صلابت و اقتدار به عنوان یکی از دو بال قدرتمند توان نظامی کشور، با تقدیم شهدای متعدد در طول سالیان پس از انقلاب، برای خدمت رسانی حاضر است، مراحل و چالش‌های مختلفی را برای رسیدن به جایگاه فعلی خود طی کرده است.

با پیروزی انقلاب و تحول و دگرگونی در همه عرصه‌ها، یکی از مسائل مطرح بخصوص در نیروهای مسلح این بود که دیدگاه انقلاب و امام نسبت به ارتش و تکلیف ارتش در نظام اسلامی چیست؟ در همین راستا شاید بتوان بدون اغراق گفت یکی از افرادی که از ابتدا به توانمندی و مردمی بودن ارتش اعتقاد قلبی داشت و با هوشمندی تمام برای دفاع از ارتش ایستاد، امام خمینی (ره) بود، درواقع ایشان با اتخاذ این رویکرد در قبال ارتش، توطئه دشمنان در ابتدای انقلاب برای ضربه به نیروهای نظامی کشور را خنثی کردند و طی پیامی تاریخی بر ضرورت حفظ ارتش و انجام وحدت و نظم در ارتش تاکید نمودند.

اعلام روز ارتش و خنثی کردن توطئه دشمنان توسط امام خمینی (ره)

در روز ۲۶ فروردین ماه سال ۱۳۵۸ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، در پیامی خطاب به ملت شریف و مبارز ایران روز ۲۹ فروردین را «روز ارتش» اعلام کردند تا ارتش محترم در این روز در شهرستان‌های بزرگ با ساز و برگ به رژه بپردازند و پشتیبانی خود را از جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران و حضور خود را برای فداکاری در راه استقلال و مرزهای کشور اعلام کنند، همچنین از مردم خواستند تا حضور خود از ارتش حمایت کنند زیرا ارتش اکنون در خدمت ملت و اسلام است.

در شرایطی که در ابتدای انقلاب گروه‌های مختلف به بهانه وابستگی ارتش به نظام شاه، شعار انحلال ارتش را سر می‌دادند، امام خمینی (راه) که از فداکاری و دلدادگی عموم ارتشان به انقلاب اسلامی آگاه بودند سعی کردند تا با اعلام روز ارتش، حمایت خود را از این نهاد مهم که از روزهای اول انقلاب برای خدمت رسانی حاضر بود اعلام کنند و همین رویکرد هوشمندانه سبب شد تا ارتش جمهوری اسلامی در شرایط نابسامان آغاز جنگ، حفظ شود و با حضور در جبهه‌های مختلف از خاک کشور دفاع کند. یگان هوانیروز ارتش یکی از واحدهای نظامی ارتش بود که پیش از انقلاب با رقم زدن صحنه تاریخی بیعت با امام خمینی، نقش بسیار مهمی در تسریع روند پیروزی انقلاب ایفا کرد و بعد از پیروزی انقلاب نیز با حضور در عملیات‌های هوایی مختلف، از تمامیت ارضی کشور دفاع کرد.

هوانیروز؛ نخستین یگان نظامی که به مردم پیوست

امیر سرتیپ خلبان علی اقلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در همین راستا اظهار کرد: در زمان انقلاب نخستین یگان نظامی که همبستگی خود را با مردم اعلام کرد و در مسجد سید اصفهان به شکل سازمان یافته این همبستگی را اعلام کرد، هوانیروز بود.

وی با اشاره به اعزام هوانیروز به عنوان نخستین واحد نظامی سازمان یافته به کردستان، افزود: هوانیروز بلافاصله ۱۰ روز پس از پیروزی انقلاب برای مقابله با قائله کردستان اعزام شد و در روزهای آغاز دفاع مقدس که هنوز واحدهای زمینی شکل و سازمان نیافته بود، هوانیروز گروه‌های رزمی و واحدهای آتش خود را در نقاط مختلف غرب و جنوب کشور مستقر کرد.

فرمانده پایگاه هوانیروز شهید وطن‌پور، آثار باقی مانده از تانک‌های منهدم شده توسط تیم‌های آتش هوانیروز در دشت ذهاب را گواه حضور در جنوب و غرب کشور دانست و گفت: تیم‌هایی که با مدیریت سردارانی مانند شهید سهلیان، شهید کشوری، شهید شیرودی، شهید پیشگاه‌هادیان به این مناطق اعزام شد، رشادت و شجاعت خود را برای همیشه در تاریخ ماندگار کردند.

وی درباره نقش هوانیروز در دوران هشت ساله دفاع مقدس خاطرنشان کرد: به طور قاطع می‌توان اعلام کرد در دوران دفاع مقدس هیچ عملیاتی نبود که هوانیروز به عنوان یکی از عناصر اصلی آن عملیات شرکت نکرده باشد و چه بسا در اوایل جنگ برخی از عملیات را هوانیروز به تنهایی و بدون حضور نیروی زمینی انجام داد از جمله عملیاتی که در تپه‌های الله و اکبر و بازی دراز انجام شد.

ارتش در مسیر خودکفایی

به مرور زمان ثمره اعتماد و حمایت رهبر کبیر انقلاب از نیروهای ارتش بیش از پیش آشکار شد و با تاکید ایشان و آیت الله خامنه‌ای در سال‌های ابتدایی جنگ بر لزوم دستیابی به خودکفایی در تولید و نگهداری سلاح‌های مختلف، پتانسیل‌های نهفته درون نیروهای نظامی کشور به عرصه ظهور رسید و روند رشد ارتش آغاز شد، تا جایی که امروز با اتکا به روحیه خودباوری به تولید انبوه تسلیحات پیشرفته بومی رسیده‌ایم و در رزمایش‌ها و عملیات‌های مختلف، با به نمایش گذاشتن این تجهیزات قدرت نظامی خود را به رخ مستکبران جهان می‌کشیم.

امیر سرتیپ دوم خلبان صمد نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: پرسنل نیروی هوایی از اوایل انقلاب در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشته و در ادامه هشت سال دفاع مقدس آمادگی کامل خود برای حفظ و حراست از امنیت کشور را نشان داده‌اند. در حال حاضر نیز یکی از هواپیماهای استراتژیک (F14) برای دفاع از امنیت کشور و به خصوص دفاع از حریم هسته‌ای در استان اصفهان قرار گرفته است و این موضوع نشانگر آمادگی شبانه روزی این پایگاه است. این پایگاه هر روز بر توان رزمی خود افزوده و آن را ارتقا می‌دهد.

وی افزود: نیرو هوایی نیروی تجهیزات محور است و اگر رسیدگی به تجهیزات آن انجام نشود، احتمال زمین‌گیر شدن این نیرو وجود دارد. با توجه به پروازهای هواپیماها با سلاح‌های بومی که اخیراً که در طول چندسال اخیر روی هواپیماها نصب شده است آمادگی نیروی هوایی مشهود است. بومی شدن از زمان جنگ که از ساخت یک قطعه کوچک در جهاد خودکفایی شروع شد و افراد را برای خودکفایی‌های بیشتر مصمم کرد.

فرمانده پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی اصفهان تاکید کرد: خدا را شاکریم علاوه بر آنکه هواپیماهای که ۴۰، ۴۵ سال گذشته هنوز می‌پرند، به روز نگه داشته شده‌اند و هر روز سیستم‌ها ارتقا می‌یابند، هواپیماهای جدیدی نیز در کنار آنها ساخته شده که تمام این موارد از توانمندی‌های داخلی کشور خبر می‌دهد؛ از هواپیمای صاعقه و کوثر گرفته تا هواپیمای A90 که در پایگاه شهید بابایی پرواز می‌کنند و افتخار می‌کنیم که نیروی هوایی در مورد شعار «ما می‌توانیم» قدم‌های خوبی برداشته و علاوه بر تسلیحات بومی که به تولید انبوه رسیده‌اند و یکی پس از دیگری به ما واگذار می‌شود، در بحث ساخت هواپیماهای با سرنشین به نحو احسن عمل کرده و در راستای هواپیمای بی‌سرنشین نیز هم قدم‌های خوبی برداشته شده است.

از تسلیم در ۸۰ ساعت تا تحقق وعده صادق در ۵ ساعت

امروز با نگاهی به تاریخ ۲۰۰ سال اخیر ایران عزیز، به خوبی می‌توان اهمیت قدرت امروز ارتش کشور را متوجه شد. در یک نمونه اگر در یک مرور تاریخی به سوم شهریور ۱۳۲۰ بازگردیم، ایران در شرایطی قرار گرفت که از شمال و جنوب در جنگ جهانی دوم مورد حمله شوروی و انگلیس قرار گرفت و کشور ظرف ۸۰ ساعت اشغال شد. در کتاب شهریور ۱۳۲۰ آمده است در ۴ مرداد ۱۳۲۰ در تهران مانور نظامی توسط ارتش شاهنشاهی برگزار شد که در آن مانور شاه از فرماندهان نظامی و مستشاران خارجی می‌پرسد اگر متفقین به ایران حمله کنند ارتش ما تا چه مدت می‌تواند دفاع کند؟ یکی از مستشاران فرانسوی پاسخ می‌دهد: اعلیحضرت بفرمائید چند دقیقه!

مرور این حوادث نشان می‌دهد ارتش کشورمان چگونه از ناتوانی در زمان شاه، در سایه آرمان‌های انقلاب اسلامی به جایگاهی رسیده است که در یک نمونه دوشادوش نیروهای سپاه پاسداران می‌توانند با رقم زدن عملیات عظیمی مانند عملیات «وعده صادق» قدرت‌های بزرگ نظامی زمان را متحیر کرده و با تاسی به آموزه‌های اسلام و آیه «أَشِدَّاء عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» به جهان اعلام کنند هرگز به دشمن اجازه عبور از خط قرمزهای جمهوری اسلامی را نمی‌دهند.

نکته‌ای که امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی، وزیر دفاع نیز به آن اشاره کرد و در پیام خود به مناسبت روز ارتش گفت: همکاری و مشارکت ارتش با سایر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی به ویژه تعامل مثال‌زدنی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منجر به خلق صحنه‌های بدیع و باشکوهی گشت که نمونه بارز و موفق آن در اجرای کامل و بی نقص عملیات «وعده صادق» محقق گردید.

امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در همین راستا اظهار کرد: ارتش ما امروز یک ارتش معنویت محور سه بعدی است، که بعد اول آن نظم و انضباط اعم از انضباط ظاهری و معنوی است، بعد دوم آمادگی فردی و یگانی است و بعد سوم نیز توانمندی دانشی و مهارتی است و این ابعادی است که ارتش انقلابی جمهوری اسلامی ایران را انشاالله با طی مسیر ایثار و جهاد و مقاومت به یک ارتش آماده ظهور خواهد رساند.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزهای دفاع مقدس ارتش با بیان اینکه الگوهای زیادی در ارتش وجود دارد گفت: شهدای گرانقدر ارتش همگی ستاره و الگو هستند؛ شهید صیاد شیرازی، شهید قرنی و شهدای مدافع حرم از جمله شهید یداللهی منفرد، شهید قوطاسلو، شهید ذوالفقاری نسب، شهید زرهرند، شهید شیبک، شهید همتی و جودی ثانی شهدایی هستند که می‌توانند برای جوان امروز الگو باشند.

فولادی تاکید کرد: ارتش دو بعد دارد که ارتش فدای ملت یک بعد آن است، بعد اول ارتش مقابله با دشمنان است که مطابق «اشدا علی الکفار» است و روی دیگر آن همراهی با مردم هست که مطابق «رحما بینهم» است.

وی در انتها تصریح کرد: ارتش به دلیل اینکه مردمی‌ترین ارگان است، از مردم با مردم برای مردم و در خدمت است و همه توان ارتش آماده است تا در هر شرایط، زمان و مکانی با تمام وجود به مردم خدمت کند.

ارتش آماده برای خدمت‌رسانی

اگرچه ارتش یک نیروی نظامی محسوب می‌شود اما این امر سبب نشده تا این نهاد مردمی از خدمت به مردم باز بماند و در طول سال‌های پس از انقلاب، همواره با حضور در عرصه‌های مختلف، از امداد رسانی در شرایط سیل و زلزله گرفته تا محرومیت زدایی و کمک به مردم مناطق مختلف کشور برای خدمت رسانی حاضر شده است.

امیر سرتیپ دوم ستاد سیاوش میهن‌دوست در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص خدمات ارتش اظهار کرد: در زمینه مردم‌یاری ملت ایران و در موضوعاتی چون سیل، زلزله، محرومیت‌زدایی و آبرسانی خدمات ارزنده‌ای توسط نیروهای جان بر کف ارتش انجام شد و به صورت مفرط و مداوم در اختیار مردم غیور ایران اسلامی در اقصی نقاط کشور قرار گرفت.

وی افزود: در زلزله کرمانشاه مقام معظم رهبری در دیدار با نیروی زمینی ارتش فرمودند، «این حضور در زلزله غرب کشور بسیار مؤثر و انصافاً یک عملکرد خوب بود. یعنی احساس می‌شد مردم قدردان ارتش و نیروی زمینی هستند.» این اعتماد و قدردانی حضرت آقا از نیروی زمینی که یکی از نیروهای ارتش است جای بسی افتخار برای ارتشیان است که امیدواریم بتوانیم در همین راستا قدم برداریم و به معنای واقعی شعار ارتش فدای ملت را برای مردم معنا و تبیین کنیم.

ارشد نظامی ارتش در استان اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ارتش در کنار سایر نیروهای مسلح همدلی، تعامل، هم‌افزایی و برادری را حفظ کرده است. این تعامل و برادری باعث می‌شود چشم دشمنان قسم خورده و دشمنان اسلام و ملت ایران کور شود و دشمنان مأیوس شوند. هرچقدر همدلی و انسجام بیشتر حفظ شود دشمنان به شکست خود اعتراف خواهند کرد.

میهن‌دوست ادامه داد: اکنون شاهد هستیم که دشمن به شکست خود اعتراف کرده و به یقین رسیده است که نمی‌تواند نیروهای مسلح ایران و کشور عزیزمان را شکست دهد.

کد خبر 745321

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی پاسخ شیطنت‌های خود را با دفاع مقتدرانه جمهوری اسلامی گرفت
  • بشریت به حقانیت موضع ایران در دفاع از فلسطین پی برده است
  • راهپیمایی مردم آبادان و خرمشهر در حمایت از اقدام مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
  • زمان دیپلماسی است، نه جنگ/ فضا را سرد کنید؛ گرم نکنید
  • تفاوت‌های دولت اسلامی و سکولار
  • پیام حضرتعالی مایه دلگرمی و اطمینان خاطر جامعه کشتی است
  • ارتش امروز با حفظ آمادگی و اقتدار در کنار مردم است
  • ارتش، فدایی بودن برای ملت را با خون امضا کرده است
  • هم‌رزم صیاد از فدایی بودن ارتش برای ملت می‌گوید
  • از تسلیم در ۸۰ ساعت تا تحقق وعده صادق در ۵ ساعت