Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@14:25:10 GMT

اولویت در اقتصاد، افزایش مشارکت مردم است

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۱۹۷۲۴

اولویت در اقتصاد، افزایش مشارکت مردم است

وزیر کشور با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت مشارکت مردم در همه حوزه‌های اداره کشور افزود: اولویت ما در حوزه اقتصاد، افزایش مشارکت مردم است.

عبدالرضا رحمانی فضلی در مراسم تکریم از خدمات سیدحسین هاشمی استاندار سابق تهران و معارفه محمدحسین مقیمی، استاندار جدید تهران، گفت: از سال 1371 آقای هاشمی زمانی که هر دو در مجلس شورای اسلامی نماینده بودیم می‌شناسم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همان موقع ایشان را به عنوان فردی پاکدست و زحتمکش می‌شناسم و این شناخت روز به روز افزایش پیدا کرد و ظرف چهار سالی که ایشان در تصدی استانداری تهران بودند، همین روحیه را از خود نشان دادند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: سیدحسین هاشمی از توان بالایی در اداره شهر تهران به عنوان پایتخت ام‌القرای اسلام، توام با موفقیت داشتند. روحیه وقت‌گذاری و اخلاق حسنه و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود در همه حوزه‌ها از ویژگی‌های ایشان بود.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه از این پس از سیدحسین هاشمی در جایگاه قائم مقامی وزیر کشور بهره گرفته خواهد شد، افزود: ایشان در جایگاه قائم مقامی وزیر کشور قرار می‌گیرند تا ایفای نقشی در سطح ملی داشته باشند.

رحمانی‌فضلی در خصوص استاندار جدید تهران نیز گفت: آقای مقیمی هم از تجربه، تدین و پشت کار بسیاری برخوردار هستند و هم برخوردهای کارشناسانه ایشان ظرف سال‌های گذشته مورد استفاده قرار گرفته است. ایشان در پست‌های استانداری، معاونت سیاسی و قائم‌مقامی وزیر کشور حضور داشتند.

وزیر کشور ادامه داد: بی‌تردید تهران الگوساز است و منشاء صدور جریانات مختلف کل کشور محسوب می‌شود. لذا برای تهران باید به صورت ویژه وقت گذاشت. امیدواریم آقای مقیمی با هماهنگی‌هایی که در سطح استان تهران در حوزه‌های مختلف از جمله مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی شهر شکل گرفته است، بهره کافی را ببرند. باید در تهران با قوت و توفیقات بیشتر کارها را پیش ببریم و شاهد توسعه متوازن در تهران باشیم.

اولویت ما در اقتصاد افزایش مشارکت مردم خواهد بود

رحمانی‌فضلی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درخصوص توسعه متوازن در استان تهران گفت: در حوزه اقتصادی، اولویت توسعه اقتصاد مقاومتی است. لذا استاندار ما باید با هماهنگی دستگاه‌ها به صورت برنامه‌ریزی شده و مدون سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را به پیش ببرد. باید از ظرفیت مردم در حوزه‌های مختلف استفاده کنیم. بنابراین اولویت ما در اقتصاد افزایش مشارکت مردم خواهد بود.

وی افزود: در حوزه سیاست نیز توسعه سیاست داخلی که شامل مواردی از جمله صیانت از آزادی‌های فردی و گروهی، برگزاری انتخابات قانونی، تقویت و افزایش مشارکت مردم می‌شود را مدنظر قرار دهیم.

وزیر کشور تاکید کرد: ما نمی‌توانیم این شرایط امن و آرام سیاست داخلی را بدون هماهنگی قوه قضاییه قوه مجریه، نیروی انتظامی، گروه‌ها و احزاب و مشارکت موثر مردم و... پیش ببریم. امروز خانه احزاب کار خود را انجام می‌دهد و هیچ مجوزی پشت درب‌ها قرار نگرفته است. باید در جهت صیانت و تقویت شرایط موجود تلاش کنیم.

رحمانی‌فضلی با اشاره به وجود آسیب‌های اجتماعی در سطح استان تهران گفت: ما وارث شرایط تعیین شده بیش از 70 ساله گذشته هستیم. لذا اگر نتوانیم در حوزه برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی تغییری ایجاد کنیم، نمی‌توانیم بر آسیب‌ها فائق آییم. باید تغییر و تحول اساسی در ساختارها داشته باشیم در غیراینصورت روند مهاجرت از روستا به شهرها ادامه پیدا خواهد کرد و در پی آن عدم توازن و تعادل را شاهد خواهیم بود.

وی افزود: در حوزه آسیب‌های اجتماعی 4 جلسه رهبری معظم انقلاب وقت گذاشتند و سیاست‌گذاری کردند. باید همین سیاست‌ها را پیگیری کنیم. متاسفانه بیشتر حجم آسیب‌های اجتماعی در تهران وجود دارد که باید استاندارمان به آن توجه کند. بی‌تردید استاندار ما باید بیشترین میزان تعامل و همکاری را میان دستگاه‌های اجرایی استان ایجاد کند.

وزیر کشور تاکید کرد: برنامه‌های دولت در انتخابات آزاد و قانونی اعلام شده و مردم برهمین اساس به دولت رای دادند لذا این برنامه‌ها باید به درستی اجرا شود چراکه خواست مرد است. لذا بی‌تردید از افرادی استفاده می‌شود که به اجرای این برنامه‌ها اعتقاد داشته باشند. باید از مدیرانی که اعتقاد به برنامه‌های دولت دارند در تصدی پست‌های مدیریتی استفاده شود.

رحمانی‌فضلی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع امنیت استان تهران اشاره کرد و افزود: امنیت تهران برای ما مهم است و باید در همه حوزه‌ها برقرار شود. بی‌تردید امنیت پایدار از نظر ما امنیت مردم است و همه باید در آرامش و امنیت باشند. گواهی می‌دهم در چهار سال گذشته انسجام و وحدت بالایی در میان شوراهای تامین وجود داشته لذا با عقلانیت به سمت امنیت حرکت کردیم و در این حوزه نیز مشکلی نداریم. قطعا امنیت همانند هوای است که استنشاق می‌کنیم. برای مثال همین مراسم عزاداری ابا عبدالله الحسین (ع) در سطح گسترده‌ای در کشور برگزار می‌شود که بحمدالله بدون هیچ مشکلی این مراسم در دهه اول برگزار شد. بی‌تردید استاندار ما در استان به عنوان رییس شورای تامین نقش اساسی در ایجاد امنیت و آرامش ایفا خواهد کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند