Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق گفت: هیچ اولویت اقتصادی به اندازه اولویت های نظام اسلامی و تصمیم گیری های شورای عالی امنیت ملی در موضوع اقلیم کردستان عراق اهمیت ندارد.

به گزارش ایرنا، «یحیی آل اسحاق» امروز (دوشنبه) در پایان نشست خبری با موضوع تحولات عراق و تاثیر آن بر روابط اقتصادی با ایران در محل اتاق مشترک بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و عراق در جمع خبرنگاران افزود: همه پرسی در اقلیم کردستان عراق انجام شده است و اینک تابع سیاست های کلی کشور در این زمینه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: اخذ این تصمیم بیشترین ضرر و زیان را به مردم کردستان و ملت کُرد وارد می کند و امیدواریم روابط توسعه ای و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با اقلیم کردستان تداوم داشته باشد.
این مقام مسئول تاکید کرد: اراده ما در وهله نخست، تمکین به تصمیمات نظام اسلامی است و حال که همه کشورها بر «بد» بودن برگزاری همه پرسی در اقلیم کردستان اجماع نظر دارند، کردها نیز باید به آن تمکین کنند.
وی یادآوری کرد: برای تضمین کیان کشور، امنیت ملی و اهداف عالی نظام اسلامی جان داده ایم و روابط اقتصادی و کسب درآمد ارزی در مقابل آن مهم نیست؛ امروز هیچ چیز به اندازه اولویت های نظام برایمان اهمیت ندارد.
آل اسحاق تصریح کرد: تصمیم گیری شورای عالی امنیت ملی برای ما خط اصلی است و تابع آن خواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره به صادرات کشورمان به عراق که بیشتر شامل کالاهای مصرفی، مصالح ساختمانی و خدمات فنی و مهندسی است، اظهار داشت: بازار عراق به دلایل مختلف برای کشورمان مهم است و تا 15 سال دیگر می تواند بازاری طلایی برای ایران مطرح باشد.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق خاطرنشان کرد: این در حالی است که هنوز واحدهای اصلی و برندهای مشهور کشورمان وارد بازار عراق نشده اند و 80 درصد صادرات ما به این کشور را خدمات فنی و مهندسی تشکیل می دهد.
وی تاکید کرد: هرچند عراق بازاری بزرگ برای کشورمان است، اما فراموش نکنیم به مثابه جاده ای سنگلاخی است و فعالان اقتصادی علاقه مند به حضور در این کشور باید با سختی های کار در آنجا مواجه شوند.
آل اسحاق ابراز امیدواری کرد، برای حل این مشکلات، دولت و سازمان های بیمه ای کشورمان فعالتر اقدام کنند.
وی یادآوری کرد: با وجود پیگیری فعال ایران برای حضور در بازار عراق، اما عراقی ها رفتار خیلی خوبی با فعالان اقتصادی کشورمان ندارند و به رقبای ایران بیشتر توجه دارند.
به گزارش ایرنا، با وجود مخالفت های بین المللی، منطقه ای و دولت مرکزی عراق و مغایرت آشکار با قوانین بین المللی، همه پرسی جدایی اقلیم کردستان عراق دوشنبه هفته گذشته در مناطقی از شمال عراق از جمله استان های اربیل، سلیمانیه و دهوک و مناطق مورد اختلاف از جمله کرکوک و خانقین برگزار شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
اقتصام* 3065*2025*خبرنگار: محمد ملک دار* انتشار: لیلا جودی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۱۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بهرامن ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD در اصفهان، ضمن خوشامدگویی به میهمانان داخلی و خارجی، اظهار داشت: خوشحال هستیم که شما عزیزان دعوت اتاق را پذیرفتید و از فاصله‌های دور برای شرکت در این اجلاس در ایران حضور یافتید.

وی ضمن تقدیر از دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD)، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی حاضر در اجلاس، افزود: احساس قوی داریم و بر این باور هستیم که همکاری و هماهنگی بخش‌های خصوصی در کنار دولت‌ها در چارچوب اجلاس(ACD)کمک بزرگی به تحقق آرمان‌های ما از جمله همبستگی و همکاری و در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی خواهد کرد و بی‌تردید این مسیر در کاهش تنش بین دولت‌ها و افزایش همکاری آنان کمک‌کننده خواهد بود.

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ازاین‌رو نیاز است از تجربیات شما در تمامی برنامه‌های جانبی این اجلاس به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

بهرامن خاطرنشان کرد: جا دارد از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی و فراهم‌کردن فضای برگزاری این اجلاس دوروزه، به طور ویژه تشکر کنیم.

وی اضافه کرد: در این اجلاس برای شما آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم اسنادی که در پایان این اجلاس اسنادی تهیه می‌شود راهنمایی برای اجلاس آتی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.


کد خبر 6092048

دیگر خبرها

  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند