Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری از برطرف نشدن مشکل توقف‌های طولانی مدت کامیون‌های ایرانی در گمرک باکو که موجب نارضایتی رانندگان ایرانی و تحمیل هزینه های مالی برای آنها شده انتقاد کرد.

رضا نفیسی رئیس هیئت ایرانی در اجلاس دو روزه توسعه همکاری های حمل و نقلی ایران و آذربایجان در روزهای ۳ و ۴ مهرماه سال جاری گفت: کمیسیون مشترک حمل ونقل جاده ای ایران و آذربایجان، به منظور توسعه هر چه بیشتر روابط حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای دو کشور برگزار شد و در زمینه تبادل اطلاعات و آمار، بررسی مسائل و مشکلات حمل‌ونقل کالا و مسافر، نحوه تبادل پروانه های معاف از بخشی از عوارض و سایر موارد مذاکره شد که پس از دو روز طرفین به توافقاتی دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، وی افزود: دو طرف ضمن ابراز خشنودی از روند رو به رشد همکاری های حمل و نقل بین المللی جاده ای اقدام به مبادله آمار تردد ناوگان جاده ای کالا و مسافر بین دو کشور در هشت ماهه سال ۲۰۱۷ میلادی نموده و همچنین برای اتخاذ تدابیر لازم در راستای توسعه مناسبات حمل و نقل بین المللی در حوزه جاده ای به تفاهم رسیدند.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: طرف ایرانی با توجه به درخواست ها و توافقات قبلی دو کشور، مجدداً خواستار یکسان سازیِ وزن مجاز ناوگان باری متردد به قلمرو دو کشور شد و اعلام کرد در صورت عدم اقدام مناسب و حل این موضوع از سوی طرف آذری، از ابتدای سال ۲۰۱۸ طرف ایرانی نیز اقدام به رفتار متقابل خواهد کرد.

وی همچنین با اشاره به توافقات به عمل آمده در نشست های قبلی و دوره ای کمیته مشترک حمل و نقل بین المللی جاده‌ای بین دو کشور و عدم رفع مشکل توقف‌های طولانی مدت بعضی از کامیون‌های ایرانی در گمرک باکو برای تخلیه بار که موجب نارضایتی رانندگان ایرانی و تحمیل هزینه های مالی و زمانی برای آنها شده، اعلام کرد: طرف ایرانی مجدداً خواستار پیگیری جدی تر طرف آذری از طریق مراجع ذی ربط شد و دو طرف توافق کردند موضوع در دوازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور با حضور همه ارگان های ذی ربط، تصمیم گیری شود.

نفیسی تصریح کرد: در این اجلاس موضوعات مختلف از جمله بررسی صدور مجوز بارگیری برای ناوگان یخچالی و کفایت بیمه کارت سبز، افزایش پروانه های تردد معاف از پرداخت بخشی از عوارض برای سال ۲۰۱۷ و تعیین سقف مورد نیاز برای سال ۲۰۱۸ و همچنین اتخاذ تدابیر لازم برای تسهیل و تسریع عبور مسافرین از سوی طرفین در ایامی که تقاضا برای سفر افزایش می یابد مطرح و تصمیم گیری شد.

حبیب حسن اف رئیس سرویس دولتی حمل و نقل جاده ای وزارت نقلیه کشور آذربایجان نیز در پایان این نشست دوروزه با ابراز خرسندی از مناسبات رو به رشد حمل و نقلی بین دو کشور و قدردانی از حضور طرف ایرانی در اجلاس دو روزه باکو، ادامه روند مذاکرات را خواستار شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۲۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد

معاون سازمان راهداری از خرابی سنگین ۲۰درصد راههای آسفالت کشور خبر داد و گفت: برای روکش آسفالت این راهها ۲۰۰هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. - اخبار اقتصادی -

رضا اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با یادآوری اینکه رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها به‌عنوان اولویت سازمان راهداری در دستور کار قرار دارد اظهار کرد:‌ بر این اساس 470 نقطه در اولویت اول و 300 نقطه دیگر در اولویت دوم قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای رفع این نقاط حادثه‌خیز 7 تا 8 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: از منابع داخلی سازمان راهداری 2 تا 3 هزار میلیارد تومان برای  رفع این نقاط اختصاص می‌یابد، از محل مولدسازی نیز استانداری‌ها قرار است دو هزار میلیارد تومان اعتبار را تأمین کنند.

اکبری ادامه داد: بین 3 تا 4 هزار میلیارد تومان اعتبار برای رفع این نقاط کم داریم که وزیر راه و شهرسازی به‌دنبال تأمین آن از منابع دیگر است.

معاون راهداری سازمان راه‌سازی و حمل‌ونقل جاده‌ای با یادآوری اینکه "200 هزار کیلومتر راه آسفالته در کشور داریم."، گفت: 20 درصد از این راهها خرابی سنگین دارند و 20 درصد دیگر خرابی متوسط.

وی با ابراز اینکه روکش آسفالت 20 درصد خرابی سنگین در اولویت اول و خرابی متوسط در اولویت دوم است گفت: برای این کار 200 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • فیلم| کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان!
  • کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان (فیلم)
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • تردد کامیون‌ ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا کند شد