Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرصاد اسپورت : رئیس هیات دو و میدانی استان کرمانشاه از درخشش دو و میدانی کاران استان در مسابقات لیگ طلایی باشگاه های کشور خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حمیدرضا فردین پور در گفتگو با خبرنگار مرصاد اسپورت، اظهار داشت: در ماده سه هزار متر بامانع حسین کیهانی دونده کرمانشاهی با زمان 9 دقیقه و 24 ثانیه و 24 صدم ثانیه از خط پایان گذشت و عنوان قهرمانی را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین ماده، همایون همتی دیگر دونده کرمانشاهی با زمان 9 دقیقه و 25 ثانیه و 86 صدم ثانیه توانست مقام نایب قهرمانی را کسب کند و ورزشکار ایلامی نیز در رده سوم قرار گرفت.

فردین پور خاطرنشان کرد: در ماده 200 متر دو سرعت نیز محمد چشمه زار با ثبت رکورد 21 دقیقه و 24 صدم ثانیه به مقام نایب قهرمانی دست یافت.

رئیس هیات دو و میدانی استان کرمانشاه افزود: در این ماده ورزشکاری از جزیره کیش قهرمان شد و دونده لرستانی نیز در جایگاه سوم قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در ماده 800 متر نیز پژمان یارولی دیگر دونده کرمانشاه با زمان یک دقیقه و 49 ثانیه و 47 صدم ثانیه مقام سوم را از آن خود کرد.

فردین پور اضافه کرد: در این ماده دوندگان استان های چهارمحال و بختیاری و خراسان رضوی به ترتیب قهرمان و نایب قهرمان شدند.

رئیس هیات دو و میدانی کرمانشاه گفت: در 110 متر بامانع نیز ارمین سبحانی با زمان 15 ثانیه و 2 صدم ثانیه مقام نایب قهرمانی را کسب کرد و ورزشکاران کردستان و قم نیز به ترتیب در رده های اول و سوم قرار گرفتند.

وی در خصوص رقابت های ماده 100 متر نیز گفت: محمدچشمه زار در این بخش نیز با زمان 10 ثانیه و 43 صدم ثانیه توانست بر سکوی نایب قهرمانی قرار گیرد و دوندگان خراسان جنوبی و لرستان نیز مقام های قهرمانی و سومی را بدست آوردند.

فردین پور گفت: در ماده 1500 متر همایون همتی با زمان 3 دقیقه و 49 ثانیه و 8 صدم ثانیه بر سکوی سوم ایستاد و مقام های قهرمانی و نایب قهرمانی نیز به ورزشکاران چهارمحال و بخیتاری و فارس رسید.

وی در پایان به رقابت های بخش 5 هزار متر نیز اظاره و اظهار کرد: حسین کیهانی از کرمانشاه با 14 دقیقه و 37 ثانیه و 22 صدم ثانیه مقام قهرمانی را بدست آورد و ورزشکاران ایلام و لرستان نیز دوم و سوم شدند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۴۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران

همشهری آنلاین- زهرا رفیعی: اگر خوش شانس باشید می‌توانید در ارتفاعات کمتر تصرف شده زاگرس و البرز عقاب طلایی را در حال پرواز ببینید. این گونه هزاران سال است که در سراسر قلمرواش در نیمکره شمالی زمین، موجودی دست‌نیافتنی، اسطوره‌ وار و باشکوه است.

هم‌اکنون حدود ۱۲۸ گونه جانوری و مهره‌دار کشور در معرض خطر انقراض هستند که برخی وضع خوبی ندارند. در ایران در رده پرندگان، درنای سیبری، بالابان، اردک سرسفید، میش مرغ، عقاب طلایی و اردک مرمری در معرض خطر انقراض هستند. البته عقاب طلایی در مقیاس جهانی و بر اساس نظر کارشناسی IUCN در معرض خطر نیست. اما وضعیت این گونه و همه پرندگان شکاری در ایران تعریف چندانی ندارد.

عقاب طلایی در ایران:

عقاب طلایی گونه‌ای روزگرد است که در زیستگاه‌های کوهستانی ایران زندگی می‌کند و بیشتر به عنوان پرنده‌ای مهاجر شناخته می‌شود و خیلی کم به صورت بومی یا تولیدمثل کننده دیده می‌شود. این گونه شباهت زیادی به عقاب شاهی دارد و از دور وقتی در آسمان به لکه‌ای در حال پرواز می‌ماند، شبیه سارگپه هم می‌تواند باشد.

رژیم غذایی: انواع پستانداران نظیر خرگوش، سنجاب، روباه، سگ، دام سبک، موش، جرد، انواع پرندگان مانند کبک، قرقاول، غاز، حواصیلو ... و انواع خزندگان مانند لاکپشت، مار، مارمولک و...

ویژگی‌های شاخص جسمانی: طول بال آنها بین ۱۸۵ تا ۲۲۰ سانتی متر نرها و ماده‌ها از نظر ظاهری شبیه هم هستند، اما ماده ها بسیار بزرگتر از نرها هستند. وزن ماده بین ۳.۹ تا ۶.۱ کیلوگرم و وزن نر ۳ تا ۴.۴ کیلو گرم است.

مخاطرات: تقریباً تمام تهدیدات عقاب‌های طلایی به طور مستقیم یا غیرمستقیم به فعالیت‌های انسانی مربوط است. از جمله: تغییر زیستگاه، آزار و شکار جوجه‌ها، مسمومیت ناشی از مسمومیت طعمه، برخورد با هواپیما و دکل‌های برق، توسعه شهرنشینی، و جمعیت‌های انسانی، کاهش طعمه.

عقاب های جهان

۶۰ گونه عقاب در دنیا

۴۰ گونه عقاب در آفریقا

۱۱ گونه در ایران (عقاب دریایی دم سفید، عقاب دریایی پالاس، عقاب طلایی، عقاب شاهی، عقاب خادار بزرگ، عقاب خالدار کوچک، عقاب صحرایی، عقاب خاکی، عقاب پرپا، عقاب دوبرادر، عقاب مارخوار)

سرعت متوسط عقاب‌ها: ۶۵ تا ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت

۱۴ تا ۲۸ سال : متوسط عمر

آهو و کل‌وبز: بزرگترین حیواناتی که می‌تواند شکار کند

۲۰۰ هزار برابر: قدرت بینایی بعضی از عقاب‌ها نسبت به انسان (توانایی دیدن خرگوش از فاصله ۳ کیلومتری)

۹۰۰ کیلوگرم: وزن آشیانه بعضی از عقاب‌ها

۱۳ تا ۱۸ سانتی متر: طول چنگال های عقاب طلایی

۱۷۰ تا ۲۵۰ هزار : تعداد تخمینی کل عقاب‌های طلایی منفرد

۶۰ تا ۱۰۰ هزار : تخمین تخمینی جفت‌های زادآور

زیستگاهای جهانی: اوراسیا، آمریکای شمالی و شمال آفریقا

زیستگاه‌های ایرانی: مناطق کوهستانی نواحی شمال و غرب کشور

کد خبر 847548 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش حیوانات - انقراض گونه‌ها محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • نایب قهرمانی تیم پسران ایران در شطرنج شهر‌های آسیا
  • فینال مسابقات بوکس برگزار شد
  • نایب قهرمانی ایتالیا در یورو 2000 به روایت کارتون / فیلم
  • دانش آموز پاسارگادی نایب قهرمان مسابقات دومیدانی فارس
  • رکوردشکنی سامیار عبدلی در شنا
  • پایان کار دونده های ایران با دو مدال و کسب نخستین طلای جوانان
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶