Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،بدون تردید پوشش ظاهری افراد بیش از سایر عوامل در شکل‌گیری اولین برداشت‌ها از شخصیت ما در مخیله افرادی که با آنها رو‌به‌رو می‌شویم، تأثیر دارد اما یادمان باشد که حضور ما در دانشگاه به یکی دو روز خلاصه نمی‌شود. بسیاری از ما دانشجویانی که در ابتدای راه هستیم قرار است در حداقل‌ترین شرایط مدت دو سال را در این فضای دانشجویی زندگی کنیم و بدون شک دانشجویان، اساتید و افرادی که در این محیط با ما تعامل دارند، قرار نیست تنها به یک برداشت اولیه از ما اکتفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر دانشگاهی در هر نقطه از جهان، برای فراهم کردن آرامش روحی و روانی دانشجویانش قوانینی در حوزه پوشش دانشجویان، اساتید، کارکنان و... را وضع می کند.

دانشجویان به دانشگاه می‌آیند تا نه تنها فکر خود را بهبود بخشیده، دانش کسب کنند و مهارت‌هایی که در زندگی به انسان‌کمک خواهد نمود، بیاموزند بلکه شخصیت آنها در این کارخانه انسان سازی شکل خواهد گرفت.

دانشگاه همواره دارای دوکارکرد مهم «تربیتی» و «تعلیمی» است که مصداق «و یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه» وظیفه تربیتی آن بر جزء تعلیمی آن تقدم دارد.

پوشش ظاهر و آراستگی زنان و مردان فاکتورهای مهمی هستند که مقام، مرتبه و شأن عقاید و اصول آنان را منعکس می‌کند. لذا در تمامی محیط های دانشگاهی، چگونگی وضعیت ظاهری برخاسته از شأن محیط علم و فرهنگ خاص محیط آموزشی است و همگان درمورد پرهیز از پوشش نامناسب اجماع نظر دارند.

تحولاتی که در مد و لباس رخ داده، موجب ناهنجاری های زیادی شده است. سبک پوشش، آرایش غلیظ و موهای فشنِ نامناسب دانشجویان در دانشگاه‌ها باعث تخطی از قانون شده که همواره موجب اعتراض دانشجویان هم بوده است.

برخی از دانشجویان دختر با پوشش‌های زرق و برق‌دار، ظاهری نامرتب را نمایان می‌سازند، البته دانشجویان پسر نیز از این قاعده مستثنی نیستند؛ آن ها موی خود را به صورت مدل دار آراسته و در کلاس‌های درس، سالن‌های کنفرانس با تی‌شرت‌، لباس های جین و دمپایی حضور می یابند. این گروه از دانشجویان که کشورهای اروپایی و آمریکایی را مدینه فاضله خود قرار داده اند بدون آگاهی از واقعیات تصور می کنند که غربی ها برای حضور در مجامع دانشگاهی و علمی خود قوانین و قواعد خاصی در زمینه پوشش نداشته و دانشجویان برای حضور در دانشگاه ها از آزادی مطلق پوشش برخوردار هستند و می توانند هر گونه بخواهند لباس بپوشند!

اما صرف نظر از دین و شریعت، در تمام دانشگاه های دنیا قوانین ویژه انضباطی در زمینه پوشش برای حفظ شأن محیط علمی تعیین شده است. وقتی به کدهای پوششی استاندارد دانشگاه های دنیا نگاهی می اندازیم، چندین کد مشترک از جمله جواهرآلات، لباس های خاص مثل شلوار جین و تاپ، نوع پارچه و بافت و رنگ لباس و میزان گشادی آن، نوع کفش، آرایش موها و... را مشاهده می کنیم. ضوابط پوشش در این دانشگاه‌ها که قاطبه آنها جزو دانشگاه‌های کشورهای سکولار هستند بعضاً سخت‌گیرانه‌تر از ضوابط دانشگاه‌های اسلامی است.

ضوابط پوشش در وب سایت دانشگاه‌ها از طریق (Student handbook) و یا در (Student dress code) جهت اطلاع دانشجویان آورده شده تا از این مقررات پوششی آگاه شوند.

در ادامه این گزارش به ارائه برخی از مقررات در مورد سبک پوششی دانشجویان در دانشگاه‌های مطرح دنیا می پردازیم:

1.دانشگاه آکسفورد (انگلیس)/ University of Oxford

در مقررات مربوط به پوشش دانشگاهی به معاونت رئیس دانشگاه اختیار داده شده تا تمام قوانین ذیل را اجرا نماید.

- فارغ التحصیلان دانشگاه باید لباس بلند، گشاد و روپوش های رنگی مصوب دانشگاه را بپوشند.

- مردان باید از کت و شلوار تیره، پیراهن سفید ساده کراوات و جوراب استفاده کنند.

- زنان باید دامن تیره یا شلوار، بلوز سفید، کراوات سیاه، کفش سیاه و در صورت نیاز یک کت تیره بپوشند.

- مردان از پوشیدن لباس باز و بدن نما باید پرهیز کنند. اندازه شلوارک ها باید تا زانو باشد.

- مو باید رنگ طبیعی داشته باشد، همچنین خالکوبی مجاز نیست.

- لباس زنان نباید پشت باز یا بدون آستین، تنگ و بالای زانو باشد.

2.دانشگاه ایالتی فلوریدا (آمریکا)/ Florida State University

ضوابط پوشش در این دانشگاه از ساعت 7:30 صبح تا 15:30 بعد از ظهر در محوطه دانشکده ها اجرا می گردد که به شرح ذیل است:

- تمام شلوارها و دامن هایی که پوشیده می شوند نباید بیش از حد کوتاه باشند. شلوارهای کشی به استثنای یونیفرم PE دانشکده ها یا یونیفرم ورزشی دانشگاه ایالت فلوریدا قابل قبول نمی باشد.

- کفش های شکیل و ساده یا بدون مدل قابل قبول می باشند. تردد با پای برهنه، پوشیدن دمپایی و کفش های راحتی، کفش های پاشنه میخی یا پاشنه بلند (بلندتر از 2 اینچ)، یا کفش چرخدار و گیره دار مجاز نمی باشند.

- هر نوع پوششی که در بردارنده عبارات زشت یا توهین آمیز به مقدسات، وسوسه انگیز و ناشایست یا مرتبط با دسته ها، احزاب و گرایشاتی که شخص را ترغیب به استفاده از مواد مخدر، مشروبات الکلی و یا خشونت کند.

اما آن چیزی که در این دانشگاه قابل تأمل است، نوع برخورد با دانشجوی خاطی می باشد:

- بار اول تخلف ثبت خواهد شد.

- بار دوم، یک روز شنبه دانشجو بازداشت خواهد شد.

- بار سوم، دو روز بازداشت خواهد شد.

- از چهارمین مرتبه به بعد و تمام دفعات بعدی یک روز اخراج از دانشکده یا حالت تعلیق و یا روش تأدیب دیگری که از سوی مسئول تعیین سطح معین نماید.

3.دانشگاه بریستول (انگلیس)/ University of Bristol

- لباس باید حداقل بدن را از شانه تا زانو بپوشاند، عریان نمودن بخش بالای سینه ممنوع است.

- دانشجویان باید آگاه باشند که پوشیدن لباس های محرک جنسی می تواند توسط برخی افراد به عنوان دعوت برای سخنان و اعمال نامناسب و زشت و توهین آمیز تلقی شود.

- کفش ها باید تمیز و مرتب باشند، استفاده از کفش ورزشی مجاز نیست. پوشیدن کفش جلو بسته خطر صدمه به انگشتان پا را کاهش می دهد.

- زیورآلات باید در کمترین میزان ممکن مورد استفاده قرار گیرد. گوشواره های آویزان و نیز سوراخ کردن اعضای صورت نامناسب و ممنوع است.

- پوشیدن شلوارهای کماندویی، لی و شلوارک نامناسب است.

4.دانشکده آلورنیا (آمریکا)/ Alvernia University

در خط مشی پوشش و لباس حرفه ای این دانشکده اینگونه آمده است که دانشجویان در مکان های پزشکی و در سفرهای میدانی در دانشکده باید نکات زیر را رعایت کنند:

- ظاهر یک دانشجوی پرستاری از اهمیت دو چندانی برخوردار است. راحتی، امنیت و آرامش یک بیمار ممکن است تحت تاثیر ظاهر و رفتار دانشجوی پرستاری قرار گیرد.

- تمام دانشجویان باید موی خود را تمیز و پاکیزه نگهدارند.

- تنها زیورآلاتی که مجاز است شامل دستبند عروسی، ساعت مچی و گوشواره های کوچک می باشد. هیچ زیورآلات دیگری در روی بینی یا زبان و صورت مجاز نیست.

- لوازم آرایش باید در حد اعتدال استفاده شود. از استفاده ادکلن های قوی باید اجتناب شود؛ به خصوص در زمان مراقبت از بیماران.

- ناخن ها باید کوتاه و تمیز باشند. دانشجویان نباید لاک بزنند زیرا ممکن است محل تجمع باکتری بوده و در زمان کار با تجهیزات استریل مشکل ساز شوند.

5.دانشگاه ایالتی آدامز (آمریکا)/ Adams State University

این دانشگاه نیز ضوابط و مقررات خاصی را برای پوشش دانشجویان پسر و دختر در نظر گرفته و دانشجویان نسبت به رعایت این ضوابط ملزم هستند.

- خالکوبی های در معرض دید مجاز نیست.

- جویدن آدامس یا تنباکو در دانشگاه مجاز نیست.

- جین آبی، عینک دودی، لباس رنگ و رو رفته مجاز نیست.

- کلمات مبتذل و عبارات رکیک خیابانی استفاده نشود.

- هرگونه آزار جنسی قابل تحمل نمی باشد.

- استفاده از موبایل و پیجر ممنوع است و باید در محوطه دانشگاه خاموش نگه داشته شوند.

- موها باید تمیز و مرتب، بالای یقه بسته شده باشد و ناخن ها رنگ طبیعی و اندازه مناسب داشته باشند.

6.کالج رابرت (ترکیه)/ Robert College

دانشجویان این دانشگاه باید در مناسبت‌های ملی، مراسم پرچم و در زمان حضور در دانشگاه، بهترین لباس خود را بپوشند، این مقررات لازم است در طول روز، اردوهای علمی و در طول امتحانات آخر ترم رعایت گردد.

از جمله قوانین پوششی این دانشگاه به شرح ذیل است:

- پوشیدن شلوارهای غیر رسمی از قبیل شلوارهای مارک کارگو، شلوارهای جین و یا بادگیر (شلوارهایی که جیب‌های زیادی دارند) قابل قبول نمی‌باشد.

- پسران باید کاملا تمیز اصلاح کنند، اندازه خط ریش آنها نباید از میان گوش پائین‌تر بیاید.

- هیچ گونه جواهرآلات به جز ساعت و یک جفت گوشواره (البته برای دختران)، مجاز نمی‌باشد.

- سوراخ کردن اعضای بدن قابل قبول نمی‌باشد.

- موها باید تمیز و مرتب باشند. رنگ کردن مو با حنا و یا به صورت راه راه (streaks)، قابل قبول نمی‌باشد. موی پسران باید کوتاه باشند.

- پوشیدن جوراب الزامی است.

- آرایش کردن، مجاز نیست؛ اما استفاده از لاک و برق ناخن مانعی ندارد.

7.دانشگاه تگزاس (آمریکا)/ Texas State University

مقررات پوششی، اخلاقی و رفتاری در این دانشگاه قابل تأمل است. ضوابط رفتاری متعدّدی برای کنترل دانشگاه و مدیریت آن وضع نموده شده و تخطّی دانشجویان از آنها موجب اعمال تنبیه انضباطی مواجه خواهند شد.

در ادامه به برخی از قوانین در این دانشگاه اشاره می شود:

-استفاده، فروش یا توزیع هرگونه مواد مخدر و ممنوع است و در صورت اثبات آن اخراج را به همراه دارد.

- فروش یا توزیع هرگونه مشروبات الکلی در محیط دانشگاه به استثنای محیط خوابگاه دانشجویان ممنوع است.

-قمار یا بخت‌آزمایی در دانشگاه ممنوع است.

-هرگونه اقدام به روابط جنسی، آزار و اذیت جنسی، سوءاستفاده جنسی و یا تحریک دیگران در محیط دانشگاه ممنوع است.

-ناخن‌ها باید متعارف و مناسب باشند (از نوک انگشت بیش از نیم اینچ طول نداشته و به طور کامل سوهان زده و فاقد لبه تیز باشند(.

- استفاده از زیورآلات ناخن و ناخن مصنوعی ممنوع است.

- طول دامن نباید از 3 اینچ بالای زانو کوتاه‌تر بوده و نباید بیش از حد تنگ باشد.

- پاشنه کفش نباید از سه اینچ بلندتر باشند.

- پوشیدن لباس‌های بدن‌نما مجاز نیست.

- پوشیدن جوراب‌های زنانه و مردانه ضروری است. اما پوشیدن جوراب‌های زنانه تزئینی و طرح‌دار (نظیر جوراب توری و غیره) مجاز نیست.

8.دانشگاه هاروارد (آمریکا)/ Harvard University

دانشجویان این دانشگاه موظّف به رعایت ضوابط ضمیمه کتاب راهنمای خود (Student Handbook Appendix)هستند.

برخی موارد کتاب راهنمای دانشجو به شرح ذیل است:

- دانشجویان موظفند در محیط خوابگاه و رستوران بلوز، پیراهن یا ژاکت یقه‌دار و یا بدون یقه بپوشند.

- در تمامی ایّام هفته در رستوران و به هنگام صرف نهار مردان بایستی یک ژاکت و در هنگام صرف نهار یک ژاکت به همراه کراوات برتن کنند. زنان نیز موظّفند پوششی مناسب اعمّ از پیراهن و یا لباس بلند و متعارف داشته باشند.

- لباس‌های چسبان، لباس راحتی، عرق‌گیر، لباس بدنسازی، شورت ورزشی و شلوارک در هیچ زمانی و هیچ مکانی مجاز نیست مگر در مواردی که فرد در قسمت مربوطه و یا اتاق خواب خویش حضور دارد.

- پوشش شلوار جین در همه انواع آن درمحوّطه دانشگاه ممنوع است.

- هرگونه اقدام به رابطه جنسی، آزار و اذیت جنسی و یا سوءاستفاده جنسی از دانشجویان و یا اساتید ممنوع است و به شدّت با متخلفین برخورد می‌شود.

- به همراه داشتن، استفاده، فروش یا توزیع هرگونه مواد مخدّر منع انضباطی دارد و باشدّت با خاطیان برخورد می‌شود.

- به همراه داشتن، استفاده، فروش یا توزیع هرگونه مشروبات الکلی در محیط دانشگاه به استثنای محیط خوابگاه دانشجویان ممنوع است.

با توجه به مواردی که در گزارش آمده، باید تاکید کرد که پوشش مناسب که در شأن دانشجویان در تمامی دانشگاه های دنیا باشد، مورد توجه مسئولین دانشگاه بوده و همچنین دانشجویان موظف‌اند که آن قوانین را رعایت کنند. اما در حال حاضر در کشور ما قوانین پوششی و یا حتی اخلاقی-رفتاری در دانشگاه های ما چه اندازه مورد توجه مسئولین است؟ نهادهای فرهنگی چه جایگاهی را در تبیین وضعیت پوششی در دانشگاه ها دارند؟ چه نهادی در وزارت علوم و دانشگاه ها وضعیت پوشش دانشجویان را بررسی می کند؟

در سند اسلامی شدن دانشگاه ها چندین بند در مورد حجاب و عفاف وجود دارد، کدام یک از این بندها اجرایی شده اند؟ جز این است که قوانین پوششی که از طرف شورایعالی انقلاب فرهنگی وضع شده را تنها قاب گرفته‌ایم و آن را به دیوار زده ایم و نه رعایت و نه اجرایی می کنیم؟

منبع:خبرنامه دانشجویان ایران

انتهای پیام/

لباس دانشجویان در دانشگاه های مختلف جهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۵۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بسیج اساتید کشور، نشست رییس و اعضای شورای معاونین سازمان بسیج اساتید کشور با محمد مهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

محمدرضا مردانی رییس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به ظرفیت عظیم موجود در دانشگاه آزاد اسلامی بر این فرمایش امام خامنه ای (مدظله‌العالی) در خصوص کار بزرگی که بر دوش استادان دانشگاه‌ها و اعضای هیأت علمی است، تاکید کرده و افزود: به فرموده مقام معظم رهبری این جایگاه حقا و انصافا یک جایگاه کم نظیری است؛ و همین جایگاه حساس اقتضا می‌کند که هم خود اساتید و هم دستگاه‌های مدیریت آموزش عالی در این زمینه با مراقبت بیشتر حرکت کنند و اقدام کنند و تصمیم بگیرند.

رییس سازمان بسیج اساتید با بیان آنکه دانشگاه مسیری خوبی را در کشور طی کرده، به رستاخیز جریان دانشجویی در دانشگاه‌های جهان به ویژه در آمریکا و تحولات شگرف آن اشاره کرده و افزود: کسی فکر نمی‌کرد روزی چنین اتفاقی بیفتد. این نشان دهنده خون پاک مردم مظلوم غزه است.

سرکوب ددمنشانه جوانان آزادی‌خواه در کشورهای غیر اسلامی توسط دولت‌های غربی

مردانی ادامه داد: امروز جوانان آزادی‌خواه در کشورهای غیر اسلامی نیز به پا خواسته اند اما شاهد سرکوب ددمنشانه آنها توسط دولت‌های غربی هستیم‌ و با حمایت دانشجویان و اساتید سراسر جهان از این خیزش آزادیخواهانه دولت های غربی و بویژه آمریکا بیشتر از هر زمانی رسوا شده اند.

وی گفت: افرادی که فریاد آزادی بیانشان گوش فلک را کر کرده بود، امروز خط قرمزشان صهیونیسم است و می‌بینیم برای حفظ آن چه طور رفتار می‌کنند.

حمایت دانشگاهیان تا نا بودی صهیونیسم

مردانی ضمن تاکید بر راهبرد حمایت از دانشگاهیان به پا خاسته اظهار امیدواری کرد این روند در دانشگاه‌ها تا نابودی صهیونیسم پیش رود.

مردانی در ادامه گزارشی کوتاه از اقدامات سازمان بسیج اساتید ارائه کرده و از جمله تکالیف سازمان بسیج اساتید در سند راهبردی اعتلای ده ساله بسیج را دستیابی به جایگاه مرجعیت فکری و تصمیم سازی، تشکیل مرکز تخصصی افکار سنجی، شناسایی و شبکه سازی نخبگان، فرهیختگان و هواداران انقلاب در سطح بین الملل، طرح و استمرار احصاء نظام موضوعات ایده ها و پیشنهادات، تشکیل مرکز تربیت مدرس بسیج و تدوین طرح تعالی اساتید بسیجی عنوان کرد.

مردانی سپس از ۴ اولویت این سازمان سخن گفته و از جهاد تبیین و امید آفرینی، انسجام بخشی و تعالی سازمانی، کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور و کمک به اعتلای آموزش عالی کشور نام برد.

برگزاری جشنواره علمی شهید چمران انتشار ۵ عنوان فصلنامه علمی پژوهشی، راه‌اندازی اندیشکده مطالعات راهبردی، برگزاری کرسی نظریه پردازی، نقد و مناظره، انتشار کتاب از سوی انتشارات سازمان، انتشار بسته سیاستی، برگزاری یک همایش بین المللی و مشارکت در برگزاری پنج همایش ملی تبیین اندیشه های دفاعی مقام معظم رهبری از جمله اقدامات علمی پژوهشی این سازمان بود که مردانی مطرح کرد.

طراحی و تدوین سامانه ارتباط سه گانه دانشگاه، صنعت و بازار

وی در ادامه برخی اقدامات حوزه فناوری و نوآوری سازمان بسیج اساتید شامل شبکه سازی، طراحی برنامه راوی نو، پیگیری سکوی دانش سبا، برگزاری رویداد کارآفرینی با همکاری بنیاد ملی نخبگان، برگزاری رویداد استارتاپی و فن بازار، ثبت اختراع و نوآوری و طراحی و تدوین سامانه ارتباط سه گانه دانشگاه، صنعت و بازار را تبیین کرده و از اقدامات مرکز افکارسنجی نخبگان بهراه اندازی شش کارگروه تخصصی با عناویـــن اقتصاد و معیشت، فرهنگی و مذهبی و معنوی، رسانه و فضای مجازی، جامعه شناسی و آسیب‌های اجتماعی، آسیب‌شناسی روانی و امنیتی دفاعی اشاره کرد.

گردهمایی ۳۰هزار استاد بسیجی در ۳۱ خرداد سال ۱۴۰۲، نشست ۳۰ هزارنفری اساتید بسیجی در ۳۰ آبان و مصادف با هفته بسیج، راه‌اندازی معاونت بسیج سازندگی و محرومیت زدایی و تشکیل ۳۲کارگروه جهادی از اساتید استان‌ها، تشکیل شورای تخصصی هم‌راستای قرارگاه‌های ۹گانه بسیج، راه‌اندازی مرکز تربیت مدرس با توجه به تاکید سند اعتلا و پیش بینی دوره‌های تخصصی، تشکیل مجمع پیشکسوتان بازنشسته اعضای هیأت علمی، حذف بودجه حدود ۱۰ میلیارد از مجلس برای برنامه های جهاد تبیین و اردوهای راهیان پیشرفت و کرسی نظریه پردازی، درج نام بسیج اساتید در برنامه هفتم توسعه از اهم اقدامات بدیع و جدید بسیج اساتید در حوزه درون سازمانی بود که مردانی مطرح کرد.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه های همکاری با مرکز پژوهش‌های مجلس، مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، معاونت اقتصادی سپاه، وزارت صنعت معدن و تجارت، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و مدرسه حکمرانی شهید بهشتی به عنوان اقدامات بدیع بردن سازمانی نام برد.

همچنین اقدامات این سازمان در حمایت از مظلومان غزه را برشمرده و از صدور صدها بیانیه و یادداشت سیاسی، برگزاری جلسات تبیینی دانشجویی و راهپیمایی در حمایت از مردم غزه و اجتماع بزرگ اساتید در ۲۶ مهرماه در میدان انقلاب و ۸ آبان در مقابل دفتر سازمان ملل در تهران و شروع حرکت عظیم اساتید در روز ۱۳ آبان از محل دانشگاه تهران به سمت لانه جاسوسی و نیز اهدای کمکهای مالی برای حمایت از مردم غزه سخن گفت.

انتشار نشریه تحلیلی بصائر، برگزاری همایش جهادگران تبیین، نشست‌های تبیینی، نهضت روشنگری، حضور در برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، سخنرانی در نماز جمعه، جلسات تحلیل سیاسی و تبیین مواضع، راه اندازی کانال ثامن مرکز و استان‌ها، کارگاه آموزش تخصصی جهادگران نیز از مواردی بود که رئیس سازمان بسیج اساتید به عنوان اقدامات تبیین و گفتمان سازی از آن یاد کرد.

برگزاری ۱۴۲ اردوهای علم و فناوری

مردانی در تشریح اقدامات فرهنگی و اجتماعی از تشکیل جبهه های علمی فرهنگی در ۲۱۲ شهر و تشکیل شبکه تعاملی فرهنگی و اجتماعی، برگزاری۲۳ اردوی راهیان نور ترکیبی برای ۱۳۱۱ نفر از اساتید، برگزاری اردوی راهیان نور برای ۶۹۲ نفر از اساتید، برگزاری ۱۴۲ اردوهای علم و فناوری برای، ۴۸۶۰ نفر از اساتید، ساماندهــی ۱۱۷۰ استــاد در مســاجد کشــور و مسجد محور کردن اساتید در محل سکونت اساتید بسیجی، برگزاری برنامه متعدد خانوادگی برای اساتید بسیجی سخن گفت.

رییس سازمان بسیج اساتید کشور در ادامه از کمک به ارتقای نظام حکمرانی کشور با ساماندهی ۷۶ گروه پایش‌گر نظام حکمرانی تشکیل ۲۰ کارگروه در حوزه کمک به حکمرانی کشور و انعقاد تفاهم نامه برای کمک به نظام حکمرانی، تنظیم لایحه کمک به اقتصاد کشور و تقدیم روسای نظام، تدوین نامه به سازمان برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در رابطه با احکام برنامه هفتم توسعه در خصوص آموزش عالی، ارائه بسته سیاسی سخن گفت و کارگروه‌های ۲۰گانه این قرارگاه را نام برد.

برگزاری دوره تربیت مدرس بیانیه گام دوم

برگزاری دو دوره آموزشی دانش افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی به تعداد ۱۴۰۰ نفر در مشهد مقدس، برگزاری دوره تربیت مدرس بیانیه گام دوم(۶۵ نفر متمرکز، ۱۸۰ نفر غیر متمرکز)، برگزاری ۲۹۰۰ کارگاه های آموزشی و دوره های تخصصی و عمومی در سطح کشور، برگزاری ۱۱ دوره دانش افزایی و توانمندسازی تخصصی برای معاونین و مدیران بسیج اساتید، برگزاری حلقه های صادقین استادی و برگزاری نشست‌های گفتگو محور صالحین در کانون های دانشگاهی نیز اقدامات حوزه تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور عنوان شد.

ارائه طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاههای هنر کشور

در حوزه زنان و امور خانواده نیز مردانی از برگزاری همایـش ملــی الگـوی سوم زن مسلمـان، تشکیل ۷۳ کارگروه مطالعات زنان و خانواده در تمامـی استان‌های کشـور، برگزاری ۱۸ جلسه وبیناری پیرامون سبک زندگـی اسلامـی ایـرانـی، برگزاری جلسات هم اندیشی در خصوص ناآرامی های دانشگاه‌ها و ارائه راهکار، برگزاری ۶۰ همایش استانی زنان و خانواده و نظارت و ارزیابی عملکـرد صورت گرفته، ارائه طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر کشور، برگزاری کلاس حضوری با موضوع نظم نوین جهانی و نقش آفرینی بانوان، ارائه فصل آموزش عالی در بـرنامـه هفتـم توسعه، تشکیل جلسات بررسی علمی عفاف و حجـاب و ارائه پیشنهاد اصلاحی لایحه حمایت از خانواده و عفـاف، برگزاری مراسمات ویژه روز زن در تمامی دانشگاه های کشـور، برگزاری همایش استانی الگـوی سـوم زن مسلمــان و انتشار ۹۹ مورد بیانیه سیاستی در حـوزه مطالـبات زنـان سخن گفت.

گفتنی است در این نشست اعضای شورای معاونین بسیج اساتید نیز مسایل ودغدغه‌ها، مطالبات و سوالاتی را مطرح کردند و طهرانچی به سوالات آنان پاسخ داد.

کد خبر 6091856

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • واکاوی ادعای مدیر شهرداری تهران درباره تمیز بودن تهران نسبت به پاریس | گردشگران و روزنامه های معتبر دنیا درباره این شهر لوکس فرانسوی چه می گویند؟
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • اجتماع همبستگی با دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین +عکس
  • اجتماع دانشجویی در همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی مقابل دانشگاه تهران
  • اجتماع همبستگی با دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • بنر ضوابط پوشش دانشجویان ایران دوباره به دانشگاه برگشت | تصویر
  • این دختر به نماد اعتراضی در امریکا تبدیل شده است | تصویر