Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@00:13:46 GMT

دستیابی ایران به رتبه ۱۸ علمی در جهان

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۲۸۳۵۹

دستیابی ایران به رتبه ۱۸ علمی در جهان

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر فریدون که در دانشگاه دامغان سخن می گفت، با اشاره به آمار جمعیت دانشجویی کشور و ظرفیت دانشگاه ها، بر لزوم فعالیت علمی پژوهشی دانشجویان و اعضای هیئت علمی بویژه در شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری تاکید کرد واظهار داشت: ۳۹ پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد که این پارک ها jتا پایان سال 1394در حدود ۲۱۵ میلیون دلارصادرات را به انجام رسانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فریدون با اشاره به توان و ظرفیت های خوب در حوزه آموزش عالی کشور افزود: از ابتدای دولت یازدهم عملیات اجرایی دو میلیون و ۵۰۰ هزار متر مربع پروژه عمرانی در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی آغاز شده و تا کنون دو میلیون مترمربع از این میزان تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از شکل گیری دانشگاه های صنعتی در کشور خبر داد و گفت: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی باید با تلاشی مضاعف، چرخه علمی را به ثروت تبدیل کنند.

وی با بیان اینکه شتاب دادن به رشد و توسعه کیفی مراکز آموزش عالی از مهم ترین برنامه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، افزود: امروزه بدون ارتباط صنعت و دانشگاه در عرصه های علمی نمی توان موفقیتی را کسب کرد لذا باید صنعت و دانشگاه در عرصه های علمی با یکدیگر رقابت کنند و این مهم می طلبد تا ارتباط این دو بخش بیش از پیش تقویت شود.

دکتر عبدالعلی بصیری، رئیس دانشگاه دامغان نیز در این مراسم گفت: آغاز سال تحصیلی 97-96 با ماه سرشار از عبرت و پیام محرم و هفته شکوهمند دفاع مقـدس مقارن است؛ دو فصل سرشار از شگفتـی های ناب انسانـی، حماسه و دفـاع، ایثـار و شهادت که شهدای گرانقدر از عاشورا تا دفاع مقدس، با انتخابی آگاهانه و مسئولانه در پیش روی ما گشوده و راه و رسم سربلندی را به ما آموختند، امیدوارم سال تحصیلی جدید توأم با رشد و بالندگی در تمام عرصه های علمی و فرهنگی باشد.

دکتر بصیری در ادامه با ارائه گزارشی از فعالیت ها، ظرفیت ها و توانایی های دانشگاه دامغان، ابراز امیدواری کرد سال تحصیلی جدید با همت اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان با موفقیت های بیشتری همراه باشد.

حجت الاسلام محمد فدایی، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به همزمانی مناسبت های هفته دفاع مقدس، ایام شهادت امام حسین(ع) و آغاز سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: محرم کلاس بندگی و درس آزادگی است و می توان از این ایام درس آزادی و عزت آموخت.

در پایان مراسم دکتر فریدون به سؤالات دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی حاضر در جلسه پاسخ داد.

همچنین پس از مراسم آغاز سال تحصیلی جدید، دکتر فریدون و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه دامغان به مناسبت هفته دفاع مقدس با یکی از خانواده های شاهد و ایثار گر دانشگاه دامغان دیدار کردند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم بزرگداشت روز معلم و استاد به همت انجمن علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با حضور سلمان اسماعیلی معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه شهرستان ملایر، ستار ابراهیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر، استادان و دانشجویان در سالن اجتماعات شهید تاجوک واحد ملایر برگزار شد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر در این نشست اظهار کرد: رشد جامعه در گرو آموزش بوده و آموزش منجر به تکثیر و سازندگی خواهد شد.

اسماعیلی یادآور شد: در آموزش صحیح باید راه رسیدن به قله به دانشجو نشان داده شود.

وی با اشاره به تحول و بالندگی دانشگاه‌ها از شروع طلایی و پرشور سال ۱۴۰۳ برای ایران اسلامی و همچنین پیشرفت‌های چشمگیر شهرستان ملایر در همه حوزه‌ها نکاتی را بیان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد