Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-03@07:09:06 GMT

85 درصد رضایت از طرح تحول سلامت

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۲۹۱۸۹

قائم مقام وزیر بهداشت و معاون کل وزارت گفت: طرح تحول سلامت رضایت 85 درصدی را در پی داشته است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ایرج حریرچی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: طرح تحول سلامت دستاوردهای بسیاری در پی داشته این طرح با حمایت دولت در عرض یکسال 16.8 درصد پرداختی از جیب مردم یعنی معادل 21 هزار تومان پرداخت ماهانه مردم را کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حریرچی گفت: طرح تحول سلامت 40 درصد یارانه 45 هزار تومانی را مورد حمایت قرار داده است؛ با کاهش 57 صدم درصد در نظام سلامت ما در مجموع در سالهای 94 و 95 مانع آن شدیم که 910 هزار نفر از مردم دچار هزینه های کمرشکن تامین سلامت شوند.
وی افزود: ما برای انتخاب، گزینه ای بهتر از طرح تحول سلامت نداریم. ما به پشتوانه دولت و نظام و همکاری پرسنل پزشکی ایستاده ایم اما این مهم بدونه وجود منابع مالی پایدار کار بسیار سختی است.
هاشمی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در سوی دیگر این نشست گفت: طرح تحول سلامت طرح خوبی است اما برای ادامه راهش بحث هایی وجود دارد البته این طرح متاثر از افزایش نرخ تعرفه ها هم بوده است.
او افزود: برای یکپارچگی این طرح باید ذی نفعان آن را حفظ کنیم، چرا باید صدای این ذی نفعان در بیاید، در حال حاضر کلاف سردرگمی ایجاد شده که صدای وزارت خانه بهداشت هم در آمده است.
هاشمی گفت: سازمان برنامه و بودجه باید برنامه ای تنظیم کند برای تزریق پول به محل منابع طرح تحول سلامت، زیرا این طرح نیاز به حمایت دارد.در حال حاضر دولت باید برای تزریق پول اقدام جدی انجام دهد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: از دولت استدعا دارم حدود 5 هزار میلیارد تومان به منابع طرح تحول تزریق کنند. اگر دولت این مبلغ را ندهد چرخها خوب نمی چرخد و مشکلات روز به روز افزایش می یابد.
حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت گفت: افزایش نرخ تعرفه ها اصلا واقعی نیست؛ ما توانسته ایم درآمدهای غیرقانونی که حدود 10 هزار میلیارد دلار بوده کاهش دهیم.
قائم مقام وزیر بهداشت افزود: در دیگر کشورها حدود 95 درصد منابع سلامت از دو محل تامین می شود؛ یکی بیمه ها بعلاوه دولت، دوم جیب مردم. در کشور ما هم در 15 سال گذشته از این 2 طریق تامین می شد. در دو سال اول طرح تحول، سهم دولت و بیمه ها از 35 درصد به 51 درصد افزایش یافته است.
حریرچی گفت: عمده منابع آسیب رسان می تواند از واردات داروهای غیرمجاز تامین شود. ما می توانیم مالیات بر سیگار را به 11.2 درصد برسانیم.
هاشمی نیز افزود: برای شکوفایی دوباره بیمه ها باید بازنگری اساسی صورت پذیرد. ما مشکلات فنی بسیاری داریم مثل عدم پایدارسازی منابع و کاهش قیمت خدمت.
طاهر موهبتی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: بخش عمده مشکلات ما واقعی نبودن اعتبارات، محقق نشدن تخصیص صد در صدی اعتبارات و افزایش رقم بیمه شدگان است. باید در بحث منابع مالی بیمه تفکر جدی و دوباره ای کرد.
حریرچی افزود: ما باید در توزیع سلامت مدیریت بهینه ای داشته باشیم. ما در طرح نظام سلامت امروزه حدود 15 هزار میلیارد تومان انواع بدهی داریم که در مقابل این رقم 18 هزار و هشتصد و پانزده هزار میلیارد تومان طلب داریم و این یعنی حدود 3 هزار و پانصد میلیارد تومان تراز مثبت داریم که دستاورد بزرگی است در ضمن باید منابع را به منابع پایداری متصل کرد که در هیچ دولتی به آن خدشه ای وارد نشود.
هاشمی در مقابل گفت: دولت پول دارد اما به بخش سلامت تزریق نمی کند.
حریرچی جواب داد: افزایش بودجه ای که از سوی دولت ارائه شده فوق العاده است گرچه ممکن است کافی نبوده باشد.
ابوالفتح صانعی رئیس اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: پاشنه ی آشیل طرح تحول سلامت، منابع مالی است؛ به حدود پانصد میلیون دلار از واردات پزشکی کشور ارزش افزوده تعلق می گیرد این در حالی است که در برخی از شرکتها باید هر 3 ماه یکبار مالیات کالاهایی را به وزارت دارائی پرداخت کنند که قرار است پولش را بعد از 14 ماه دریافت کنند.
حریرچی گفت: آنچه به نفع مصرف کننده نهایی است انجام می دهیم و تجهیزات را با حداقل قیمت تهیه خواهیم کرد اگر شرکتهای داخلی این کار را انجام دهند روی سر ما جا دارند اما باید از واسطه گری و افزایش قیمت هم جلوگیری شود.
هاشمی هم گفت: من با فرمایش آقای حریرچی مخالفم چون فضای کسب و کار با اقدام وزارت بهداشت به خطر می افتد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: در حال حاضر دولت باید برای تزریق پول اقدام جدی انجام دهد. از دولت استدعا دارم حدود 5 هزار میلیارد تومان به منابع طرح تحول تزریق کنند. اگر دولت این مبلغ را ندهد چرخها خوب نمی چرخد و مشکلات روز به روز افزایش می یابد.
حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت گفت: افزایش نرخ تعرفه ها اصلا واقعی نیست؛ ما توانسته ایم درآمدهای غیرقانونی که حدود 10 هزار میلیارد دلار بوده کاهش دهیم.
هاشمی گفت: برای شکوفایی دوباره بیمه ها باید بازنگری اساسی صورت پذیرد. ما مشکلات فنی بسیاری داریم مثل عدم پایدارسازی منابع و کاهش قیمت خدمت.
طاهر موهبتی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: بخش عمده مشکلات ما واقعی نبودن اعتبارات، محقق نشدن تخصیص صد در صدی اعتبارات و افزایش رقم بیمه شدگان است. باید در بحث منابع مالی بیمه تفکر جدی و دوباره ای کرد.
حریرچی گفت: ما باید در توزیع سلامت مدیریت بهینه ای داشته باشیم. ما در طرح نظام سلامت امروزه حدود 15 هزار میلیارد تومان انواع بدهی داریم که در مقابل این رقم 18 هزار و هشتصد و پانزده هزار میلیارد تومان طلب داریم و این یعنی حدود 3 هزار و پانصد میلیارد تومان تراز مثبت داریم که دستاورد بزرگی است در ضمن باید منابع را به منابع پایداری متصل کرد که در هیچ دولتی به آن خدشه ای وارد نشود.
هاشمی در سوی مقابل گفت: اجرای قانون با دولتهاست و متاسفانه دولت در اجرای برخی قوانین تصویر می کند. در یک سال اخیر همت ملموسی برای اجرای قوانین از سوی دولت لطمه دیده شده، دولت پول دارد اما به بخش سلامت تزریق نمی کند.
حریرچی جواب داد: افزایش بودجه ای که از سوی دولت ارائه شده فوق العاده است گرچه ممکن است کافی نبوده باشد.
ابوالفتح صانعی رئیس اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی گفت: پاشنه ی آشیل طرح تحول سلامت، منابع مالی است؛ به حدود پانصد میلیون دلار از واردات پزشکی کشور ارزش افزوده تعلق می گیرد این در حالی است که در برخی از شرکتها باید هر 3 ماه یکبار مالیات کالاهایی را به وزارت دارائی پرداخت کنند که قرار است پولش را بعد از 14 ماه دریافت کنند.
حریرچی جواب داد: آنچه به نفع مصرف کننده نهایی است انجام می دهیم و تجهیزات را با حداقل قیمت تهیه خواهیم کرد اگر شرکتهای داخلی این کار را انجام دهند روی فرق سر ما جا دارند اما باید از واسطه گری و افزایش قیمت هم جلوگیری شود.
هاشمی هم گفت: من با فرمایش آقای حریرچی مخالفم چون فضای کسب و کار با اقدام وزارت بهداشت به خطر می افتد.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۹۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام

حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام در نشست شورای اداری استان با اشاره به اینکه طی ۲ سال گذشته، ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های استان هزینه شده است، اظهار داشت: از این میزان ۵ هزار میلیارد تومان صرف زیرساخت راه‌های مواصلاتی استان در حوزه اربعین است.

وی در ادامه افزود: استان ایلام دارای، ده بیمارستان دولتی و سه بیمارستان خصوصی است و بیش از ۵۰۰ پزشک و ۱۹۳ سالن ورزشی و تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده دارد.

استاندار ایلام با بیان اینکه سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است، عنوان کرد: با توجه نزولات جوی امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

وی اضافه کرد: بیمارستان ملکشاهی طی دو ماه آینده و سد میمه با ۷۲ درصد پیشرفت فیزیکی در ماه‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

بهرام نیا همچنین تصریح کرد: استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است.

نماینده عالی دولت در استان ایلام اضافه کرد: استان ایلام دارای ۶ درصد منابع نفتی و ۱۱ درصد منابع گازی است که بخشی از ظرفیت‌ها بالفعل شده است.

وی در ادامه مطرح کرد: طرح‌های بزرگ نظیر ارغوان‌گستر، ان‌جی‌ال دهلران، فولادگستر ایوان و کاغذ‌سنگی چرداول، سد میمه دهلران، تصفیه‌خانه ایوان و ملکشاهی در آستانه افتتاح هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند