Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@04:18:39 GMT

طرح تعطیلات سه هفته‌ای زمستانی

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۲۹۲۸۵

طی سال های گذشته همواره از سوی مسئولان سازمان گردشگری، برنامه ها و اقدامات مختلفی درباره ساماندهی زمان سفر به منظور رونق گردشگری در کشور صورت گرفته است از جمله پیشنهاد طرح تعطیلات دو روز پایان هفته و همچنین سه هفته تعطیلات زمستانی. طرح هایی که به گفته معاون گردشگری کشور در کمیسیون های دولت و کارگروه های مربوط در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روزنامه خراسان، اگر چه پیشنهاد طرح های مذکور را چند ماه پیش، رئیس سابق سازمان گردشگری میراث فرهنگی و صنایع دستی اعلام کرد اما به نظر می رسد هم اکنون نیز با تغییر مدیریت در این سازمان مسئولان تازه وارد مخالفتی با اجرای این طرح ها ندارند. معاون گردشگری کشور با بیان این که ما پیگیر طرح های پیشنهادی درباره سامان دهی زمان سفرها هستیم، افزود: معاونت گردشگری پیگیر ساماندهی زمان سفر و اختصاص زمانی برای سفرهای زمستانی است. محمدمحب خدایی با بیان این که مکاتبات مربوط به این موضوع انجام شده است، خاطرنشان کرد: طرح تعطیلات پایان هفته و تعطیلات زمستانی در کارگروه های مربوط و کمیسیون های دولت در حال بررسی است. وی درباره پیشنهاد تعطیلات زمستانی توضیح داد: این امر نیازمند تنظیم برنامه سفر و محاسبه تاثیر آن بر ساماندهی زمان سفر و رونق گردشگری در کشور است از این رو ما در حال بررسی این پیشنهاد هستیم. معاون گردشگری در پاسخ به این سوال که آیا اجرای طرح تعطیلات زمستانی به زمستان سال 96 خواهد رسید ؟ گفت: باید جلسات کارگروه ها تشکیل و نتیجه آن اعلام شود و تا آن زمان نمی توانیم درباره اجرای قطعی این طرح نظری بدهیم. درخور اشاره است اردیبهشت ماه امسال، رئیس سابق سازمان گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی درباره طرح تعطیلات زمستانی اظهار کرده بود: متوازن‌سازی زمان سفر یکی از طرح‌هایی است که سازمان های میراث‌فرهنگی و محیط‌ زیست آن را دنبال می‌کنند و در این باره ما طرح سه هفته تعطیلات زمستانی را پیشنهاد کرده‌ایم که با توجه به آلودگی هوا در این فصل بیش‌ازپیش به آن توجه شده است. زهرا احمدی پور گفته بود: این طرح اکنون در کمیسیون‌های دولت درحال بررسی است و می‌تواند گام بزرگی در راه استفاده از ظرفیت‌های گردشگری کشور باشد. وی همچنین از موافقت دولت با اجرای طرح تعطیلات دو روز آخر هفته خبر داد و اعلام کرد: همه وجوه دولت با اجرای طرح تعطیلات آخر هفته موافقند. این اظهارات در حالی است که پیش از این طرح مربوط به تعطیلی دو روز آخر هفته در کمیسیون اجتماعی مجلس به سرانجام نرسیده است. در عین حال میراث فرهنگی و گردشگری، محیط‌ زیست و وزارت آموزش و پرورش از جمله سازمان‌هایی هستند که تلاش سه‌جانبه‌ای را برای طرح ساماندهی تعطیلات و تصویب آن انجام می دهند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۹۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد

سازمان ملل اعلام کرد غزه به ۴۰ سال قبل بازگشته است و بازسازی آن در بهترین شرایط ۸۰ سال طول می‌کشد.

به گزارش ایسنا، سازمان ملل هزینه بازسازی نوار غزه را حدود ۴۰ میلیارد دلار تخمین زد و تاکید کرد بازسازی ویرانی‌های عظیم و بی‌سابقه‌ای که در اثر تجاوز طولانی مدت رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد شده، ممکن است ۸۰ سال به طول انجامد.

به گزارش الجزیره، عبدالله الدردری، دستیار دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر دفتر منطقه‌ای کشورهای عربی در برنامه توسعه سازمان ملل متحد، در کنفرانسی خبری در امان پایتخت اردن اعلام کرد، بازسازی نوار غزه یک کار بسیار هزینه بر و زمان بر خواهد بود. بر اساس تصاویر ماهواره‌ای برآورد هزینه‌ها حدود ۱۸ میلیارد دلار است اما روی زمین و در عمل وضعیت بسیار متفاوت است و این برآورد نهایی نیست.

وی افزود: برآورد اولیه برنامه توسعه سازمان ملل متحد برای بازسازی همه چیزهایی که در غزه ویران شده، حدود ۴۰ میلیارد دلار است و این ماموریتی است که جامعه بین‌الملل از جنگ جهانی دوم تاکنون هرگز با آن برخورد نکرده است.

وی با اشاره به بحث و بررسی بازسازی غزه با برخی کشورهای عربی و وجود نشانه‌های مثبت در این زمینه، افزود: اتکا به چارچوب‌های سنتی برای بازسازی به این معناست که ممکن است این کار دهه‌ها طول بکشد و مردم فلسطین چند دهه از رفاه بهره مند نباشند. بنابراین مهم است که مردم را به سرعت در خانه‌های مناسب اسکان دهیم و به حالت عادی اقتصادی و اجتماعی بازگردانیم .

در همین حال، ارزیابی ساخت‌وسازها نشان می‌دهد غزه نزدیک به ۸۰ سال برای بازسازی تمام واحدهای مسکونی تخریب‌شده به زمان نیاز دارد و این در صورتی است که سرعت بازسازی معقول باشد.

الدردری تاکید کرد کل آواری که تاکنون در غزه انباشته شده است به ۳۷ میلیون تن می‌رسد و با توجه به افزایش بسیار زیاد و روزانه آن، آخرین داده‌ها نشان می‌دهد این آوارها تقریبا ۴۰ میلیون تُن است.

وی با اشاره به اینکه ۷۲ درصد ساختمان‌های مسکونی به طور کامل یا جزئی تخریب شده است، خاطرنشان کرد: توسعه انسانی غزه با تمام مولفه‌های آن اعم از بهداشت، آموزش، اقتصاد و زیرساخت‌ها حدود ۴۰ سال به عقب رفته‌اند و این به معنای آن است که ۴۰ سال تلاش و کوشش و سرمایه گذاری‌ها در نوار غزه بر باد رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • زمان مذاکره تمدید قرارداد استقلالی‌ها مشخص شد
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • زمان تمدید قرارداد بازیکنان استقلال مشخص شد
  • زمان مذاکره تمدید قرارداد استقلالی ها مشخص شد
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد