Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@08:03:06 GMT

کاهش بهای نفت و طلا در بازار‌های جهانی

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۰۰۶۷

کاهش بهای نفت و طلا در بازار‌های جهانی

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، به دنبال وجود نگرانی هایی از اشباع بازار نفت، بهای طلای سیاه امروز (سه شنبه) برای دومین روز متوالی با کاهش همراه بود.

بر این اساس، بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت (نفت شاخص آمریکا) با 14 سنت کاهش (معادل 0.3 درصد)، به 50 دلار و 44 سنت در هر بشکه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نفت وست تگزاس اینترمیدیت روز گذشته هم با 1 دلار و 9 سنت کاهش همراه بود. بهای نفت خام برنت با 19 سنت کاهش (معادل 0.3 درصد)، 55 دلار و 93 سنت در هر بشکه معامله شد. نفت خام برنت در معاملات پیشین هم با 67 سنت کاهش همراه بود.

نفت خام برنت در سه ماهه سوم سال با حدود 20 درصد افزایش همراه بود که این بیشترین سطح افزایش سه ماهه از سال 2004 محسوب می شود.

عراق روز دوشنبه اعلام کرد صادرات نفت این کشور در ماه سپتامبر با افزایش همراه بوده است. همچنین بررسی های رویترز نشان داد که در کل، سطح تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت در ماه سپتامبر افزایش یافته است.

بهای نفت هفته گذشته در پی برگزاری همه پرسی جدایی اقلیم کردستان عراق افزایش یافت و «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه، تهدید کرد که صادرات نفت از منطقه کردستان عراق را با بستن خط لوله ای که نفت شمال عراق را به ترکیه می رساند، قطع خواهد کرد. این درحالیست که بنابر اعلام کارشناسان، ترکیه هنوز تهدید خود را عملی نکرده است.

گزارشها حاکی از آن است که به سبب توافق کاهش سطح تولید نفت اوپک، اشباع سه ساله بازار نفت اندکی بهبود یافته است. اما همچنان نگرانی هایی وجود دارد در خصوص اینکه افزایش بهای نفت منجر به افزایش تولید نفت شیل آمریکا و در نتیجه اشباع بازار و کاهش مجدد بهای طلای سیاه شود. کارشناسان بر این باورند که رسیدن بهای نفت به حدود 60 دلار در هر بشکه، تولید کنندگان را ترغیب می کند که نفت شیل بیشتری تولید کنند.

به دنبال افزایش ارزش دلار آمریکا، بهای طلا هم به پایین ترین سطح در 7 هفته گذشته رسید. بهای هر اونس طلای آمریکا تحویل دسامبر با 0.3 درصد کاهش به 1272 دلار رسید.


انتهای پیام/

بهای نفت و طلا در بازارهای جهانی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۰۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار با کاهش تنش‌های سیاسی برمی‌گردد/ عده‌ای برخلاف منافع ملی بازار ارز را بهم می‌زنند

عباس آرگون گفت: بخش عمده‌ای از افزایش نرخ ارز به علت تنش‌های سیاسی رخ داده است؛ بنابراین با کاهش این تنش‌ها، نرخ ارز نیز ریزش کرده و کاهشی می‌شود.

عباس آرگون عضو هیات رئیسه اتاق تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درباره افزایش نرخ ارز در بازار ارز گفت: زمانی که کشور با تنش سیاسی مانند حمله به کنسولگری ایران در دمشق و احتمال درگیری با رژیم صهیونیستی مواجه می‌شود در بین مردم نوعی نگرانی و دغدغه نسبت به آینده به‌وجود می‌آید؛ به‌طوریکه آن‌ها به هر قیمتی به دنبال این هستند تا دارایی خود را به ارز یا دارایی مطمئن تبدیل کنند تا به عقیده خود از ثبات و حفظ ارزش بیشتری برخوردار باشد.

وی با اشاره به این موضوع که در سال گذشته نیز اتفاقات سیاسی و منطقه‌ای باعث افزایش موقت نرخ ارز شد اضافه کرد: بخش عمده‌ای از افزایش نرخ ارز به علت تنش‌های سیاسی رخ داده است؛ بنابراین با کاهش این تنش‌ها، نرخ ارز نیز ریزش کرده و کاهشی می‌شود.

آرگون افزود: حجم عرضه ارز نسبت به قبل تغییری نداشته و صرفا تقاضای ارز با توجه به اتفاقات اخیر افزایش پیدا کرده که همین موضوع در مدت اخیر باعث نوسان و افزایش قیمت دلار شد.

عضو هیات رئیسه اتاق تهران در پایان تاکید کرد: متاسفانه همزمان با رخ دادن تنش‌های سیاسی در منطقه برخی افراد و رسانه‌ها نیز شروع به جریان سازی کردند. این افراد باید پایبند به اقتدار و پیشرفت کشور و پول ملی باشند، اما با هدف کسب سود و منفعت شخصی از هیچ تلاشی در عرصه دلالی و سفته بازی در بازار ارز دریغ نکرده و با موج سواری بر تلاطم خودساخته، فقط به فکر افزایش التهاب و بر هم زدن آرامش بازار ارز هستند.

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • دلار با کاهش تنش‌های سیاسی برمی‌گردد/ عده‌ای برخلاف منافع ملی بازار ارز را بهم می‌زنند
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار