Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه آب‌های سطحی سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران از تدوین چارچوب کلی دستورالعمل تعیین حریم اکولوژیک رودخانه‌های پایتخت خبر داد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران؛ سعید احمری با بیان آنکه توسعه شهر‌ها در محیط اطراف رودخانه ها، بدون توجه به اکوسیستم موجود در این پهنه‌های طبیعی صورت گرفته است، تعیین حریم اکولوژیک رودخانه‌ها را ایده‌ای در جهت حفاظت از اجزای این اکوسیستم و کارکردهای آن دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از آنجا که اصطلاح حریم اکولوژیک رودخانه‌ها برای نخستین بار در ادبیات فنی احیا و ساماندهی رودخانه‌های شهر تهران مطرح شده است، تهیه دستورالعملی برای تعیین این حریم و همچنین نحوه بارگذاری اجزای شهری در آن در دستور کار قرار گرفت.وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های مهندسی ارزش و بررسی موضوع تعیین حریم اکولوژیک رودخانه‌ها از جنبه‌های مختلف زیست محیطی، حقوقی، اجتماعی، اقتصادی، شهرسازی و مهندسی رودخانه، از راهبری دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران و مشارکت کارشناسان وزارت نیرو، سازمان حفاظت از محیط زیست ایران و معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در نشست‌های هم اندیشی خبر داد و گفت: چارچوب کلی دستورالعمل تعیین حریم اکولوژیک رودخانه ها، در نتیجه برگزاری این جلسات و بحث و بررسی کارشناسان خبره، صاحب نظران و ذینفعان طرح تهیه و تدوین شده است.مدیر گروه آبهای سطحی سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران با تاکید بر ضرورت تصویب حریم اکولوژیک رودخانه‌ها در کمیسیون ماده ۵ و قرار گرفتن آن در مجموعه ضوابط طرح تفصیلی شهر تهران، از ادامه همکاری با دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به منظور تدقیق دستورالعمل تعیین حریم اکولوژیک رودخانه‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که میزان کاربردی بودن دستورالعمل یاد شده، به زودی در طرحی با هدف تعیین حریم اکولوژیک رودخانه فرحزاد سنجیده شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۱۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

وزیر راه با اشاره به وجود اختلاف درباره زمین‌های محدوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران با شهرداری گفت: امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن با آزادسازی این منطقه وجود دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه 17 تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم 17 متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم 30 متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از 17 متر در محدوده 30 متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه 17 اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده 30 متری از حریم 17 متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: 13 هزار پلاک در منطقه 17 تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی 13 هزار پلاک فرسوده حریم 30 متری تونل ریلی منطقه 17 تهران امکان ساخت 30 هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • تعیین حریم مشهد با طرقبه شاندیز در انتظار ابلاغ وزارت کشور
  • رها سازی آب سد وشمگیر از امروز؛ مردم به حریم رودخانه گرگانرود نزدیک نشوند
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • هوشمندسازی و پایش تصویری حریم پایتخت
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان