Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

وزیر راه و شهرسازی از ریسک بالای تامین منابع مالی به منظور نوسازی بافت فرسوده خبر داد.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، عباس آخوندی که صبح امروز در جلسه شورای شهر تهران حضور پیدا کرده بود با اشاره به اهداف دولت جهت نوسازی بافت فرسوده در کلان‌شهرهای کشور، اظهار کرد: کلان‌شهرهای مشهد، اصفهان و دیگر مراکز استان‌ها نیز با مشکلات مرتبط با وجود بافت فرسوده مواجه‌اند، اما تهران به دلیل پایتخت بودن از حساسیت بالاتری در این زمینه برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه سخنان خود با تاکید براین‌که، در تهران 500 هزار خانه خالی وجود دارد، تصریح کرد: از این تعداد 35 هزار خانه خالی در شمال شهر تهران قرار دارد.

آخوندی با بیان این‌که «جداسازی البرز و تهران یک خطای سیاسی جبران ناپذیر است»، افزود: تهران علاوه بر یک کلان‌شهر، پایتخت ایران اسلامی است و این پایتخت بودن مسئولیت و مأموریتی به شهر می‌دهد که با تمام کلان‌شهرهای دیگر آن را متفاوت می‌کند.

وزیر راه‌وشهرسازی با اشاره به این‌که تمام مقامات و مسئولان در پایتخت مستقر شده‌اند؛ بنابراین نسبت به تهران نظر و دیدگاه خاص دارند، خطاب به اعضای شورای شهر تهران گفت: نحوه تعامل بین دولت محلی و ملی در پایتخت باید مورد توجه قرار بگیرد و شما به‌عنوان اعضای شورای شهر باید بتوانید از ظرفیت پایتخت دفاع کنید و اگر نقصی داشت نسبت به رفع آن اقدام کنید.

آخوندی در بخش دیگری از سخنان خود در صحن علنی شورای شهر تهران افزود: سوال این است که آیا تهران ظرفیت، کیفیت و توانایی ایفای نقش پایتخت بودن را هنوز دارد یا خیر؟ در زمانی که این موضوع مورد تردید و سوال قرار گرفته بود، اینکه تهران هم‌چنان پایتخت باشد، بار دیگر مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به این‌که شهر تهران به منظور ادامه حیات خود به عنوان پایتخت باید هزینه آن را پرداخت کند، افزود: تهران از جایگاه پایتخت بودن، هم سود می‌برد و هم هزینه‌هایی را باید پرداخت کند، زیرا تهران دارای دو ویژگی قابل سکونت و قابل حرکت بودن است.

آخوندی با طرح این سوال که آیا تهران قابلیت سکونت را دارد یا خیر؟ گفت: در مسئله سکونت مجموعه‌ای از بحث‌های زیست‌محیطی مثل آب، هوا، مسکن،‌مسائل فرهنگی و اجتماعی و امنیتی وجود دارد و لذا باید حرکت کالا و انسان را مدنظر داشته باشیم، منطقه شهری تهران بزرگ ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد و باید مطالعاتی که در کرج و شهرداری تهران صورت گرفته است، بار دیگر مورد بازنگری و فهم مشترک قرار بگیرد.

به گفته وزیر راه، جمعیت شهر تهران در سال 1345، بالغ بر 2 میلیون و 980 هزار نفر بود که تا سال 95، این تعداد سه برابر شده ولی در این مدت جمعیت حاشیه شهر تهران 5 برابر شده و این آشفتگی بیش از حدی در پیرامون شهر تهران ایجاد کرده که باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

وی با تاکید بر این‌که، یکی از خطاهای استراتژیک سیاسی جداسازی استان البرز (کرج) از تهران بوده و با این اتفاق جمعیت بین این دو استان هم‌چنان به صورت «سیال» باقی مانده است گفت: روزانه یک میلیون و 250 هزار نفر از اطراف تهران به پایتخت سرازیر می‌شوند و مهم‌تر این‌که بخش زیادی از این افراد با خودروهای شخصی تردد می‌کنند که بر اساس برآوردهای صورت گرفته 530 هزار خودرو روزانه در تهران تردد دارند و با این موضوع آیا می‌توان نسبت به حمل‌ونقل عمومی تهران بی‌توجه باشیم؟ به‌طور قطع این موضوع امکان‌پذیر نخواهد بود.

آخوندی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که سرانه بیمارستانی در تهران 3.24 نفر است و در حاشیه تهران برای هر هزار نفر کمتر از یک تخت وجود دارد، گفت: باید بدانیم فقر در حاشیه شهرها باقی نمی‌ماند و نمی‌توان از تسری آن جلوگیری به عمل آورد، بررسی‌ها نشان می‌دهد که یک توسعه مهار نشده در حاشیه شهر تهران شکل گرفته و یک سوداگری بی‌اندازه در این بخش وجود دارد.

آخوندی در ادامه سخنان خود در صحن علنی شورای شهر تهران افزود: از سال 89 تا 92 پروانه ساخت 760 هزار واحد مسکونی در پایتخت صادر شده و بیش‌ترین رشد اقتصادی در این حوزه بوده است. اما با وجود رشد صدور پروانه، جمعیت تهران از 8.3 به 8.7 میلیون رسید و این آمار نشان می‌دهد جمعیتی جذب این بخش از ساخت‌وسازها نشده است.

به گفته وزیر راه‌وشهرسازی، در حال حاضر شهر تهران بیش از 10 میلیون نفر ظرفیت جمعیت‌پذیری دارد و برآوردها حاکی از آن است که برای سال 1415، این جمعیت به 19 میلیون نفر برسد، جمعیت تهران در 20 سال آینده به 20 میلیون نفر نخواهد رسید و این مهم نشان می‌دهد رشد این منطقه در رشد میانگین ملی از نقش کمتری برخوردار خواهد بود.

آخوندی گفت: اگر تخلفی صورت نگیرد و عین طرح تفصیلی پروانه ساخت داده شود جمعیت شهر تهران 12.5 میلیون نفر برآورد شده و اگر تخلفات مانند گذشته صورت بگیرد سوال این است که آیا مسکن در آینده بازار خواهد داشت؟ پاسخ به این سوال منفی است. قطعا هیچ تحولی در این بخش رخ نمی‌دهد.

آخوندی افزود: متاسفانه شهرداری در گذشته تمایل به فروش شهر داشت اما شهری که دارای 500 هزار خانه خالی است دچار عدم تعادل وحشتناکی است.

وزیرراه‌وشهرسازی خاطرنشان کرد: در استان البرز و استان تهران، به یک ثبات جمعی نسبی رسیده‌ایم و رشد جمعیت در این بخش کم خواهد بود و پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که از میانگین ملی نیز کمتر خواهد بود .

سخنان وزیر راه‌وشهرسازی که به پایان رسید رئیس شورای اسلامی شهر، از او درخواست کرد تا برای ماندن در صحن علنی به منظور پاسخگویی به اعضای شورای شهر خروج خود را از پارلمان شهری به تاخیر بیندازد که با موافقت آخوندی همراه شد.

وزیر راه‌وشهرسازی در پاسخ به هاشمی گفت: با اقای جهانگیری جلسه داریم که یک ربع با تاخیر در آن جلسه حضور پیدا می‌کنم تا چند سوال اعضا را پاسخگو باشم.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک

ایسنا/همدان رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر گفت: در حال حاضر فقط بیماران قلبی و آنژیوگرافی برای درمان به مرکز استان اعزام می شوند که امیدواریم با راه اندازی مرکز آنژیوگرافی این مشکل نیز حل شود که دستگاه آنژیوگرافی به همت یک خیر خریداری شده و با کامل شدن فضای فیزیکی مرکز، در آینده ای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

دکتر کریم میرزایی روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه ملایر ضمن اشاره به هفته سلامت و برنامه های این شبکه به مناسبت هفته سلامت، اظهار کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر در این هفته با شعاری جهانی «مردمی سازی سلامت» برنامه های متعددی اجرا کرده است.

میرزایی افزود: خدمات ارائه شده مراکز بهداشتی در دور افتاده ترین روستاها از ابتدای تولد و طرح غربالگری رایگان دیابت و فشار خون از جمله خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان است.

وی با تاکید بر اهمیت عدالت در سلامت بیان کرد: خوشبختانه در تمامی حوزه های پزشکان متخصص، تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی در سطح کشور به خودکفایی رسیدیم.

میرزایی به رشد محدود جمعیت و خطر کهنسالی جمعیت طی سال های آینده اشاره و خاطرنشان کرد: کشوری موفق است که جمعیت آن جوان و سلامت باشند. بنابراین یکی از وظایف مهم ما در حوزه بهداشت و درمان، پرداختن به موضوع جوانی جمعیت است و همه مجموعه ها باید کمک کنند تا این مشکل برطرف شود.

وی با بیان اینکه نرخ باروری از عدد هفت در سال ۱۳۵۷ امروز به عدد ۱.۲ کاهش یافته است، تصریح کرد: در سال ۱۴۲۰ جمعیت سالمند دو برابر می شود و تا سال ۱۴۲۹ از هر چهار نفر یک نفر سالمند است، در نتیجه در ایران یک چهارم جمعیت سالمند خواهند بود.

میرزایی یادآور شد: خوشبختانه امید به زندگی در کشور طی ۴۵ سال گذشته افزایش یافته و به ۷۵ سال رسیده است که نشان دهنده اقدامات مناسب بهداشت و درمان در حوزه سلامت است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر غربالگری سرطان و ارائه خدمات ماموگرافی، آندوسکوپی، کولونوسکوپی، مرکز ناباروری و درمانگاه دیابت را از جمله بخش های بیمارستان مهر برشمرد که به مردم خدمات ارائه می دهند.

وی مرکز غربالگری سرطان بیمارستان مهر را نخستین مرکز غربالگری در سطح استان خواند و گفت: مرکز ناباروری نیز با حضور متخصصان زنان، طب سنتی، کارشناسان مامایی و پاتولوژی با هدف جوانی جمعیت خدماتی در سطح دو ارائه می دهد که امیدواریم با مساعدت دانشگاه علوم پزشکی همدان سطح این خدمات به رتبه سه برسد.

میرزایی همچنین به افزایش تعداد تخت های بخش نوزادان بیمارستان مهر از ۲۰ تخت به ۴۰ تخت به همت خیرین و افزایش تعداد تخت های بخش آی سی یو نوزدان از ۱۲ تخت به ۱۸ تخت اشاره کرد و افزود: بخش پاتولوژی بیمارستان مهر نیز در آینده ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شیمی درمانی بیماران سرطانی در ملایر انجام می شود، گفت: همه این فعالیت ها در راستای سلامت مردم است.

میرزایی از افزایش تعداد اتاق عمل های بیمارستان امام حسین(ع) از ۴ اتاق به هشت اتاق خبر داد و بیان کرد: دو پایگاه فوریت های پزشکی یکی در میدان طالقانی و دیگری در روستای حسین آباد ناظم به همت خیرین در حال ساخت است و با بهره برداری از آنها تعداد پایگاه های فوریت های پزشکی در ملایر به ۱۲ پایگاه می رسد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر به بروز شدن تمامی دستگاه های موجود در بیمارستان های مهر و امام حسین(ع) اشاره و بیان کرد: در حال حاضر فقط بیماران قلبی و آنژیوگرافی برای درمان به مرکز استان اعزام می شوند که امیدواریم با راه اندازی مرکز آنژیوگرافی این مشکل نیز حل شود.

میرزایی ادامه داد: دستگاه آنژیوگرافی به همت یک خیر خریداری شده و با کامل شدن فضای فیزیکی مرکز، در آینده ای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

وی از خریداری تجهیزات پزشکی برای بیمارستان امام حسین(ع) به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان توسط یک خیر خبر داد و افزود: موانع بهره برداری از بیمارستان امیرالمومنین(ع) روستای گوراب برطرف و تجهیزات بیمارستان خریداری و مجوز انشعابات اخذ شده است و در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد.

میرزایی در بخش دیگری ضمن اشاره به پیگیری های مختلف برای ارتقا دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی گفت: در حال حاضر نامه ای مبنی بر ارتقاء دانشکده پرستاری به علوم پزشکی به دست ما نرسیده است اما سعی می کنیم بتوانیم دانشکده علوم پزشکی مستقلی داشته باشیم.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر از تامین زمین برای ساخت بیمارستان آموزشی در ملایر خبر داد و یادآور شد: در حال اخذ مجوزهای لازم هستیم تا عملیات اجرایی این بیمارستان را آغاز کنیم.

۶۶.۷ درصد جمعیت شهرستان ملایر غربالگری دیابت و فشارخون شدند

رئیس مرکز بهداشت ملایر نیز در ادامه حفظ سلامت را یک وظیفه شرعی دانست و گفت: اولین هدف شبکه بهداشت و درمان ارائه مراقبت های اولیه بهداشتی یعنی همان خدماتی است که در مراکز بهداشت انجام می شود و خوشبختانه بهداشت در همه شاخص ها، تغییر و تحولات خوبی داشته است.

علی حیدری به اجرای طرح پزشک سلامت خانواده اشاره و مطرح کرد: در این طرح یک مراقب سلامت که همان بهورز است در کنار پزشک حضور دارد تا با تلفیق طرح پزشک خانواده با بهداشت، نتیجه بهتری داشته باشیم؛ زیر ساخت های این طرح در حال انجام است و سال ۱۴۰۴ در شهرستان اجرا خواهد شد.

حیدری به طرح جوانی جمعیت اشاره و بیان کرد: جامعه سالمندی یکی از تهدیدات بهداشتی است  البته خوشبختانه از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ تعداد تولدها از ۳۵۳۹ به ۳۵۸۸ رسیده و یک درصد افزایش یافته است.

وی با تاکید بر ضرورت ترویج ازدواج به موقع و آسان توسط دستگاه ها و ادارات گفت: در حال حاضر ازدواج رشد منفی دارد و باید ازدواج به موقع، به هنگام و آسان را در جامعه به یک فرهنگ تبدیل کنیم.

حیدری از آمار بالای بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی که به شیوه زندگی مربوط می شود، خبر داد و گفت: امسال ۵۱ درصد جمعیت در سطح شهر ملایر و ۹۷.۲ درصد جمعیت روستاها غربالگری دیابت و فشار خون شدند.

وی با بیان اینکه در مجموع ۶۶.۷ درصد جمعیت شهرستان ملایر غربالگری دیابت و فشارخون شدند، گفت: ۲۹.۳ درصد بیماران دارای فشار خون و ۲۴.۸ درصد افراد دارای استعداد دیابت که هنوز مبتلا نشدند را شناسایی کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷۰ هزار قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت تامین شد
  • قتل شاگرد قهوه خانه به دست کارگر اخراجی
  • بازدید معاون وزیر راه و شهر سازی از نهضت ملی مسکن بروجرد
  • ◄ تاثیر راه‌ آهن حومه و سریع در جوانی جمعیت، تجربیات کره و انگلیس
  • بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی
  • جانمایی زمین برای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در نیشابور
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • بازاری‌ها فروشنده شدند؛ بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان
  • بازاری‌ها فروشنده شدند/ بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟