Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@23:15:20 GMT

آبشخور حیات وحش در منطقه شکار ممنوع دشتستان احیا شد

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۲۹۰۷

آبشخور حیات وحش در منطقه شکار ممنوع دشتستان احیا شد

بوشهر - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: آبشخور حیات وحش در منطقه شکار ممنوع کوه سیاه دشتستان بازسازی و احیا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین دلشب صبح سه‌شنبه حاشیه اجرای این طرح اظهار داشت: تلاش‌های گسترده‌ای به منظور حفظ حیات وحش در نقاط مختلف استان بوشهر صورت گرفته و طرح‌های مختلفی را در دست اجرا داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اهمیت زیست‌محیطی بخش بوشکان در شهرستان دشتستان اشاره کرد و ادامه داد: این بخش با ۱۸۶ هزار هکتار مساحت از مهمترین زیستگاه‌های کل و بز، قوچ و میش، پلنگ، کفتار، گرگ، سمور سنگی، رودک عسل خور و... است.

دلشب با اشاره به حضور پرندگانی همچون کبک، تیهو، قمری، پرندگان شکاری در این منطقه اضافه کرد: این منطقه دارای دو منطقه شکار ممنوع شاهزاده ابراهیم-تنگ باهوش با مساحت ۶۰ هزار هکتار و کوه سیاه با مساحت ۵۰ هزار هکتار است.

وی از بازسازی یکی از آبشخورهای مهم حیات وحش منطقه شکار ممنوع کوه سیاه خبر داد و افزود: خشکسالی و گرمای هوا باعث خشک شدن این آبشخور شده بود و راه دسترسی آن نیز تخریب شده بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر خاطرنشان کرد: این مهم توسط محیط بانان پاسگاه محیط بانی شهید محمدی با همکاری شهرداری کلمه، منابع طبیعی و آبخیزداری و آب و فاضلاب روستایی بخش بوشکان انجام شد.

وی با اشاره به بازسازی این آبشخور با استفاده از تجهیزات و ماشین‌آلات شهرداری کلمه، ادامه داد: تانکرهای آب با حمایت منابع طبیعی و آبخیزداری و آب و فاضلاب روستایی بخش بوشکان آبرسانی به این آبشخور را انجام دادند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۲۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است

غلامرضا ابدالی مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره قاچاق حیات وحش گفت: با حضور رییس سازمان محیط زیست و مقامات کشوری که دارای مسئولیت هستند از جمله فراجا، گمرک قوه قضاییه یک نشست هم اندیشی را در راستای مسئله حیات وحش برگزار کردیم.

او ادامه داد: در این نشست مسئله قاچاق حیات وحش را تبیین کردیم. قاچاق حیات وحش قاچاقی است که رتبه دوم یا سوم را به خود اختصاص داده است. قاچاق حیات وحش بسیار پر سود بوده که تمام کشور‌ها و به خصوص کشور خودمان به دلیل کریدور بودن مبدا قاچاقچیان قرار گرفته است.حیات وحش نقش اساسی و کلیدی در زندگی ما دارند که اگر بی تفاوت باشیم قطعا ژن‌های بی بدل را از دست خواهیم داد.

ابدالی تصریح کرد: امسال کمیته ملی قاچاق جانوری را تشکیل داده ایم که بتوانیم این رتبه را تغییر دهیم. 

او گفت: موضوع مهمی که تا به الان باید توجه شود آموزش است. آموزش لازم را به نیرو‌هایی که در ورودی‌های گمرک و فراجا هستند باید به خوبی ارائه شود تا بتوانند در کمترین زمان اقدام مناسبی را از خود نشان دهند. انواع و گونه‌های مختلف قاچاق را شناسایی بشناسند تا بتوانند موارد قاچاق را تشخیص دهند. 

معاون سازمان حفاظت محیط زیست  تصریح کرد: فقر و بیکاری از علل قاچاق محسوب می‌شوند. ناآگاهی از عواقب قاچاق نیز باید مورد توجه قرار گیرد برخی از بازار قاچاق، حیوانات را خریداری می‌کنند و این موضوع‌ها باید فرهنگ سازی شود.

ابدالی بیان کرد: متولی اصلی در کشور ستاد مرکزی مقابله با کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری است. اما دستگاه‌هایی که می‌توانند به ما کمک کنند پلیس فراجا از جمله پلیس فرودگاه، راه آهن، قوه قضاییه، هستند که می‌توانند کمک کننده باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • ثبت زندگی سلاطین کوهستان در ارتفاعات برفی سوادکوه + فیلم
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • دستگیری متخلفان شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • ۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر