Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آمار ایران در پاسخ به این شبهه که یک ساعت اشتغال در هفته برای مبنا قرار گرفتن بیکاری درست نیست گفت: این طرح به دنبال شناسایی افراد بیکار و ایجاد اشتغال برای آنها بصورت فردی نیست بلکه به دنبال تولید آمار و برنامه ریزی کلان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیدعلی پارسا، رئیس مرکز آمار ایران در نشست بررسی راهکار های رونق تولید، ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در وزارت کشور با بیان اینکه آمارهای به دست آمده از میزان اشتغال و بیکاری از یک درصد جمعیت هر استان استخراج شده است، اظهار داشت: این طرح برای استان ها در فصل های مختلف متفاوت بوده زیرا نرخ های شناوری را به دست می دهد که با برآورد آنها در طول سال و بررسی آنها می توان به جمع بندی کلی در یک سال رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خطای این بررسی در کشور، 0.4 درصد و در استان ها 24 درصد است، یعنی هر عدد به دست آمده در استان ها عدد قطعی برای مراجعه دستگاه ها نیست.

رییس مرکز آمار ایران در پاسخ به این شبهه منتقدان که یک ساعت اشتغال در هفته برای مبنا قرار گرفتن بیکاری درست نیست، اظهار داشت: برخی می گویند که این مبنا در دولت دهم وارد سیستم آمار شده است و یک ساعت حداقل کار در هفته در تعریف اشتغال درست نیست اما پاسخ این است که مطالعات درباره این کار از سال 82 آغاز شد، در سال 84 به طور آزمایشی انجام شد و با آغاز دولت نهم مبنا قرار گرفت و هیچ ربطی به دولت دهم و یازدهم ندارد.

پارسا ادامه داد: این طرح به دنبال شناسایی افراد بیکار و ایجاد اشتغال برای آنها بصورت فردی نیست بلکه به دنبال تولید آمار و برنامه ریزی کلان درسطح استان ها و کشور است.این تعریف می خواهد بداند چه تعداد آدم از چه حجمی کار و با چه حجمی از تولید در کشور وجود دارد تا بتوانیم برای آن برنامه ریزی دقیقی انجام دهیم.

رئیس مرکز آمار ایران با اعلام این مطلب که تابستان امسال نرخ اشتغال بسیار بهتر از سال گذشته بوده است، اظهار داشت: به طور متوسط در کشور 23 میلیون و 800 هزار نفر دارای شغل کامل هستند که بر این اساس 44ساعت در هفته به صورت استاندارد کار می کنند و در تولید مشارکت دارند و بر همین اساس نیز سه میلیون و 100 هزار نفر بیکار مطلق هستند که حداقل یک ساعت در هفته کار نکرده اند.

وی ادامه داد: البته تعداد شاغلان بیشتر از این عدد است ولی برخی ها مبنا را درباره بیمه و تامین معیشت می دانند ولی موضوع معیشت از کار و تولید به طور کامل جداست.

پارسا، افراد دارای اشتغال ناقص که بین یک تا 44 ساعت در هفته کار می کنند را حدود 9 تا 10 درصد دانست و افزود: در دولت یازدهم وضعیت اشتغال بسیار بهتر از دولت نهم و دهم بوده است و به طور قطع مرکز آمار و بانک مرکزی در تولید آمار گوششان به حرف های سیاسیون نخواهد بود.

وی به استانداران حاضر در این جلسه توصیه کرد به جای شک درباره اعداد و ارقام ارائه شده به دنبال تصمیمات صحیح و جذب سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال باشند. نوع تعامل با سرمایه گذاران واقعی می تواند باعث افزایش تولید و اشتغال شود. مجموع برآیندهای آماری درباره اشتغال در کل نظام در دولت یازدهم در زمینه رفع بیکاری مثبت است.

بابک دین پرست معاون وزیر کشور در امور اقتصادی و توسعه منطقه ای در این نشست از اختصاص 30 هزار میلیارد تومان برای افزایش اشتغال و کاهش بیکاری خبر داد و گفت: کارگروهی برای بررسی نوسانات نرخ بیکاری در استان ها تشکیل شده است.

انتهای پیام/

R1012189/P1012122/S7,82/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۴۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود