Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده از برخورد قاطع با زمین خواران خبر داد و گفت: خلع ید قطعی 9نفر صادر و رسیدگی به پرونده 19نفر دیگر در این شهرستان در حال صدور رای است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ذبیح اله محمدی در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرلنده، با تسلیت ایام شهادت سید و سالار شهیدان ضمن اشاره شایعات مطرح شده در فضای مجازی نسبت به وضعیت زمین خواری دراین شهرستان گفت:در سال های گذشته و تا قبل از استقلال اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده در قالب مواد31 و32 قانون، اراضی منابع ملی جهت اجرای طرح های کشاورزی، صنعتی، پرواربندی، تیرچه و بلوک، کارخانه یخ، مرغداری و سایر موارد در محدوده شهر به متقاضیان واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی از طرح های مشروحه به مرحله اجرا درآمده و برخی دیگر نیز در همان نیمه راه راکد مانده و عملاً غیرفعال هستند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده گفت: با استقلال اداره منابع طبیعی شهرستان و با تشکیل کمیته نظارت بر اجرای فوق در کمیسیون نظارت بر طرحهای فوق ( کمیسیون ماده 33)که اعضای آن جهادکشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و امور اراضی شهرستان می باشند به صورت ماهیانه بر نحوه حسن اجرا و پیشرفت فیزیکی طرح نظارت و موارد فوق مورد بررسی قرار می گیرند.

وی تاکیدکرد: از زمان استقلال اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده تا کنون9فقره پرونده خلع ید و 19فقره پرونده در حال رسیدگی و آماده صدور رای جهت خلع ید می باشند.

محمدی اظهارکرد: براساس قانون واگذاری بیش از 28هکتار از اراضی منابع ملی و محدوده شهرلنده جهت اسکان روستائیان، سیل زدگان وافراد نیازمند به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان واگذار شده است که سند این اراضی نیز به بنام بنیاد مسکن انتقال و نظارت بر این اراضی در حوزه وظایف این اداره خواهد بود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده گفت: بر اساس مواد قانونی 2،10 و 20قانون زمین شهری مابقی اراضی ملی محدوده شهر نیز به مساحت84هکتار نیز به اداره راه و شهرسازی واگذار که سند آن نیز صادرشد و نظارت بر این اراضی نیز برعهده اداره راه و شهرسازی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: نظارت بر کلیه اراضی واگذار شده در محدوده شهر به ادارات بنیاد مسکن و راه و شهرسازی و مبارزه با زمین خواری بر عهده این ادارات می باشد.

محمدی اظهارکرد: اراضی واگذار شده در خارج از شهر لنده جهت اجرای طرح های مختلف با نظارت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و مدیریت جهاد کشاورزی اجرا می شود و هرگونه شخم، غرس نهال بدون گذراندن مراحل واگذاری ممنوع بوده و برای فرد متخلف برابر ماده 690 قانون تشکیل پرونده و به مراجع قضایی معرفی خواهد شد و عرصه نیز خلع ید خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از ذخیره‌سازی ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری این استان پس از بارش‌های اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

جعفر مرادی حقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: این مهم در بارندگی‌های بهاری و پایان فصل زمستان ذخیره‌سازی شده است.

وی از وجود یک هزار و 500 سازه آبخیزداری در استان سمنان خبر داد و گفت: ظرفیت و مجموع حجم ذخیره‌سازی آن 12 میلیون متر مکعب است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به کمبود بارندگی در استان سمنان و کاهش منابع آبی، گفت: ذخیره‌سازی این میزان آب که حاصل بارندگی‌های فصل بهار یعنی فروردین و اردیبهشت‌ماه امسال است، بسیار حائز اهمیت است.

مرادی حقیقی با اشاره به اهمیت سازه‌های آبخیزداری گفت: این سازه‌ها علاوه بر حفظ آب و در نهایت ذخیره‌سازی آب به جلوگیری از وقوع سیلاب نیز کمک شایانی می‌کنند.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود