Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@22:50:01 GMT

عفونت تتو و خالکوبی حتی بعد از گذشت ۱۵ سال

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۶۴۳۰

عفونت تتو و خالکوبی حتی بعد از گذشت ۱۵ سال

به‌گفته محققان تتو و خالکوبی می‌تواند ۱۵ سال بعد عفونت کند و ایمنی بدن را دچار اختلال کند.

به گزارش مشرق، پزشکان هشدار دادند که خالکوبی و انواع «تَتو» (tattoo) می‌توانند حتی بعد از گذشت 15 سال دچار عفونت شوند و سیستم ایمنی بدن را دچار اختلال کنند. تاتوها می‌توانند 15 سال بعد عفونت ایجاد کنند.

بر اساس گزارش تلگراف، تتوها می‌توانند بعد از 15 سال که از کشیده شدن آنها می‌گذرد عفونت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پزشکان تحقیقات خود را در این زمینه بعد از آن آغاز کردند که یک زن به‌دلیل بزرگ‌شدن گره‌های لنفاوی که به‌دلیل عفونت ایجاد شده بود به بیمارستان مراجعه کرد.

این زن 30ساله استرالیایی به‌دلیل وجود توده‌های دردناکی که در ناحیه شکمش ایجاد شده بود تصور می‌کرد که به بیماری سرطان مبتلا شده است.

با این حال هنگامی که پزشکان در بیمارستان سلطنتی پرنس آلفرد در سیدنی این توده‌های دردناک را از بدن این زن خارج کردند نگرانی وی در مورد ابتلا به سرطان برطرف شد.

اما نکته‌ای که در این بین توجه پزشکان را به خود جلب کرد عواقب تتو آن هم بعد از گذشت 15 سال بود.

پزشکان به این نتیجه رسیدند که عامل به‌وجود آمدن آن توده‌های دردناک، خالکوبی‌ای بود که بیش از 15 سال قبل به‌روی بیمار انجام شده بود و حال همان خالکوبی موجب عفونت شده بود.

تحقیقات در این رابطه به این نتیجه رسید که جوهر تتو هنگام خالکوبی به گره‌های لنفاوی که نقش پاک‌کننده سموم بدن را ایفا می‌کنند می‌رسد و این بافت‌ها به‌رنگ جوهر مورد استفاده تغییر رنگ می‌دهند.

مطالعه جدید نشان می‌دهد که فرآیند عفونی شدن محل خالکوبی حتی بعد از گذر بازه زمانی بیش از دو دهه می‌تواند اتفاق بیفتد.

این در حالی است که طبق این گزارش، حدود یک‌سوم از جوانان انگلیسی تجربه تتو و خالکوبی را روی بدنشان دارند.

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که نانوذرات سمی دی‌اکسید تیتانیوم موجود در جوهر خالکوبی ممکن است از طریق منافذ پوستی عبور کنند و در گره‌های لنفاوی جای گیرند و در آنجا موجب عفونت‌های شدید شوند.

نکته قابل توجه در رابطه با خالکوبی این است که اغلب هیچ کس ترکیب شیمیایی رنگ مورد استفاده توسط تتوکار را بررسی نمی‌کند، اما این مطالعه نشان می‌دهد که همان‌طور که شما به استریل و یک بار مصرف بودن سورن خالکوبی توجه و دقت می‌کنید باید به همان مقدار روی جنس و ترکیب رنگ جوهر حساس باشید.

این مطالعه موردی جدید در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده است.

منبع: تسنیم ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۶۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، متخصصان یک شرکت دانش بنیان ایرانی با حمایت و ارائه تسهیلات مالی توانستند، ریز داروی پلیمری برای درمان نوعی قارچ ناخن ارائه دهند که این دارو در حال طی مراحل دریافت مجوز‌های لازم برای عرضه به بازار است. 

به گفته دکتر ارسلان پاشاپور، مدیرعامل این شرکت، ترکیبات این دارو حاوی آمورلفین( مهار قارچ ناخن) است که در درون آن نوعی پلیمر قرار داده می‌شود تا به صورت آهسته رهش روی ناخن رهاسازی شود.

مهار کننده قارچ ناخن(آمورلفین) برای درمان  نوعی عفونت قارچی انگشتان پا و دست(اونیکومیکوزیس)استفاده می شود. 

بر اساس این گزارش، بیشتر محصولات موجود در بازار به صورت محلول بوده که به سرعت پاک شده و اثربخشی خود را از دست می‌دهند، اما این دارو به صورت پوششی(لاک) بوده روی ناخن قرار می‌گیرد و پس از خشک شدن دارو را به آرامی رهاسازی می‌کند.»

وی افزود: این دارو چسبندگی بالایی روی ناخن داشته و بی‌رنگ است و  در حال حاضر مجوز‌های لازم دربافت شده و منتظر تاییدیه سازمان غذا و دارو هستیم.

پاشاپور گفت: از آنجایی که بافت ناخن مرده است دارو‌های ضدقارچ رایج اثر زیادی روی آن ندارند در حالی که این فرمولاسیون بسیار موثر است.»

مدیرعامل این شرکت گفت: «گاهی در بیماران دیابتی تغییر شکل ناخن اتفاق می‌افتد که این موضوع در اثر عفونت قارچ رخ می‌دهد که این دارو می‌تواند به این بیماران کمک شایانی نماید تا ریسک آلودگی را به حداقل رساند و درمان سریع‌تری را نیز برای آنها به دنبال دارد.»

به گفته دکتر پاشاپور توسعه این داروی ریز مقایس در قالب یکی از برنامه‌های حمایتی ستاد نانو موسوم به برنامه های ارائه تسهیلات مالی انجام شده است.

برنامه توسعه درون‌زا ریسک تحقیق و توسعه را در شرکت‌ها کاهش داده و آنها را به زایش و نوآوری محصولات ترغیب می‌کند.

وی از پیش‌بینی فروش ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار عدد از این دارو در سال اول عرضه آن خبر داد.

دیگر خبرها

  • (عکس) چرا صلح مگه جنگیدن چشه؛ خالکوبی‌های سارقان و مالخران
  • چه کنیم عفونت لثه نگیریم؟
  • درد زیر بغل نشانه چیست؟
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • خالکوبی فدریکو دی مارکو به مناسبت بیستمین قهرمانی اینتر در سری آ / عکس
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل