Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@10:48:24 GMT

سهم ۶ هزار میلیارد تومانی یارانه‌ها چه شد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۹۴۸۲

سهم ۶ هزار میلیارد تومانی یارانه‌ها چه شد؟

به گزارش جماران؛ برداشت بیش از انتظار از خزانه برای پرداخت یارانه نقدی در شش‌ماهه نخست سال باعث شد نام دو شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت ملی گاز به دلیل عدم پرداخت سهم خود در تامین منابع قانون هدفمندی یارانه‌ها بر سر زبان‌ها بیافتد و مشخص شود این دو شرکت حدود ۶٠٠٠ میلیارد تومان از سهم سازمان هدفمندی یارانه‌ها را پرداخت نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اواخر سال گذشته سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی منابع چهارگانه درآمدی قانون هدفمندی یارانه‌ها را اعلام کرد که بر اساس آن شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، شرکت ملی گاز، توانیر و آبفا چهار محل تامین‌کننده درآمدهای هدفمندی یارانه‌ها هستند.

درآمد ۳۶ هزار میلیاردی شرکت پالایش و پخش

بر اساس اطلاعیه سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سال ۱۳۹۵، برآورد شده بود که شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی حدود ۳۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان کسب درآمد خواهد کرد که باید تمام این منابع به‌شماره حساب ۱۲۷۱ خزانه واریز شود، سپس از این مبلغ حدود ۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به عنوان هزینه‌های قانونی کسر و ۲۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد باقی‌مانده طبق قانون به حساب سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز می‌شود.

سهم ۱۰ هزار میلیاردی شرکت گاز از هدفمندی

برای شرکت ملی گاز به‌عنوان دیگر محل درآمدی هدفمندی یارانه‌ها حدود ۱۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که باید به شماره‌حساب ۱۷۰ خزانه واریز شود. از این مبلغ حدود ۵۲۰۰ میلیارد تومان به عنوان هزینه‌های قانونی کسر شده و تا ۱۰ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز می‌شود.

بدهی ۶ هزار میلیاردی شرکت‌های پالایش و پخش و گاز

دو شرکت مذکور درحالی متعهد به پرداخت بخشی از منابع درآمدی قانون هدفمندی یارانه‌ها شدند که طبق آخرین اظهارات محمدباقر نوبخت، رییس سازمان برنامه و بودجه بدهی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و همچنین شرکت ملی گاز باعث شده دولت که مجاز به برداشت ۱۰ تا ۱۲ هزار میلیارد تومان از خزانه طی یک سال است، در کمتر از شش ماه برای تامین منابع مورد نیاز هدفمندی یارانه‌ها ۱۲ هزار میلیارد تومان از خزانه برداشت کند.

نوبخت درمورد برداشت ۱۲ هزار میلیارد تومانی از خزانه بابت پرداخت یارانه نقدی در پنج ماه نخست امسال توضیحاتی ارائه کرد و گفت از منابع ناشی از هدفمندی یارانه‌ها در هر ماه بخشی به سازمان هدفمندی و بخشی هم به عنوان سهم و هزینه سازمان‌های مربوطه واریز می‌شود. این در شرایطی است که تا این لحظه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت ملی گاز حدود ۶٠٠٠ میلیارد تومان از سهم سازمان هدفمندی یارانه‌ها را پرداخت نکرده اند.

به گفته وی، علت عدم پرداخت از سوی شرکت‌های مذکور بسته شدن حساب این شرکت‌ها به دلیل بدهی مالیاتی است که این موضوع باعث شده با اینکه این شرکت‌ها منابع در اختیار داشتند نتوانستند بدهی خود را پرداخت کنند. شرکت ملی پالایش و پخش به طور حتم بدهی ۶٠٠٠ میلیاردی خود را به سازمان هدفمندی پرداخت و این رقم به خزانه بر می‌گردد.

داشتن یا نداشتن بودجه و همچنین عدم پایبندی دو شرکت مذکور به تعهد خود در زیر سایه این سوال که با توجه به بسته بودن حساب این دو شرکت، تراکنش‌های آن‌ها چگونه صورت می گیرد، در درجه دوم اهمیت قرار می گیرد.

برخی مسئولین در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت ملی گاز درمورد عدم پرداخت بودجه تعیین شده برای یارانه‌ها اظهار بی اطلاعی کردند و حتی خواهان پیگیری آن از رییس سازمان برنامه و بودجه شدند.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۹۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگین‌ترین جریمه فوتبال ایران؛ جریمه ۲ میلیارد تومانی ویسی به دلیل مصاحبه غیر فنی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالله ویسی سرمربی تیم فولاد خوزستان به دلیل مصاحبه غیر فنی و خارج از حوزه مسئولیت خود و اظهار نظر غیر مسئولانه و غیر حرفه‌ای علیه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ مبلغ ۲ میلیارد تومان جریمه نقدی شد.

مبلغ جریمه نقدی باید ظرف مدت یک هفته پرداخت شود.

ادامه فعالیت این مربی در لیگ برتر منوط به پرداخت جریمه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر
  • سنگین‌ترین جریمه فوتبال ایران؛ جریمه ۲ میلیارد تومانی ویسی به دلیل مصاحبه غیر فنی
  • جریمه ۲ میلیارد تومانی ویسی به دلیل مصاحبه غیرفنی
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد