Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: تا پایان برنامه ششم توسعه باید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجوی مهارتی داشته باشیم و تعداد دانشجویان مهارتی ما بر اساس این برنامه هم اکنون باید ۸۶۰ هزار دانشجو باشد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمدحسین امید در جلسه تکریم و معارفه روسای سابق و جدید موسسه آموزش عالی کشور (مدیریت شهری و روستایی وزارت کشور) که با حضور وزیر کشور در سالن همایش‌های این موسسه برگزار شد افزود: براساس برنامه ششم توسعه تا پایان این برنامه باید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجوی مهارتی درکشور وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: هم اکنون نیز براساس این برنامه در خوش بینانه‌ترین حالت تعداد دانشجویان مهارتی ما باید ۸۶۰ هزار نفر باشد، اما این طور نیست یعنی درحال حاضر تعداد دانشجویان مهارتی ما در سطح کشور ۶۰۰ هزار نفر است.
امید با بیان اینکه حدود ۵ هزار و ۵۰۰ هزار نفر ظرفیت دانشجوی مهارتی در کشور وجود دارد گفت: ظرفیت برای پذیرش دانشجوی مهارتی در سطح دانشگاه‌های کشور وجود دارد، اما کاهش تعداد متقاضیان مهارتی و وجود مراکز آموزش عالی بسیار و بیشتر از تعداد دانشجویان از جمله دلایل نبود دانشجوی مهارتی در سطح کشور است.
وی گفت: هم اکنون تمایل دانشجویان به سمت نظری بیشتر از دوره‌های مهارتی است و حتی برخی از دانشجویان ما فاقد فعالیت‌های لازم در این عرصه هستند.
امید با بیان اینکه نمی‌توان تعداد جمعیت دانشجو را کاهش و افزایش داد افزود: ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی باید عملکرد فعالیت خود را در حوزه‌های مهارتی افزایش دهیم و ما از دولت و مجلس برای فعالیت درعرصه‌های آموزش‌های مهارتی کمک می‌طلبیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی به فعالیت‌ها و اهداف این دانشگاه اشاره کرد و گفت: ماموریت گرایی، توسعه کیفی به جای توسعه کمی، نیاز سنجی تعریف دوره‌ها و رشته‌های جدید و استقرار شبکه نظام صلاحیت حرفه‌ای از جمله فعالیت‌ها و اهداف موسسات علمی و کاربردی است.
امید اظهار داشت: نیاز سنجی در عرصه این دوره‌ها باید بدرستی صورت بگیرد و ما نیازمند سازماندهی هزار و صد مرکز علمی و کاربردی در سطح کشور هستیم.
وی افزود: هم اکنون ۸۵۰ مرکز علمی و کاربردی فعال با حدود ۴۵۰ هزار دانشجو در کشور وجود دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد محمدی پیش از ظهر امروز شنبه در آئین افتتاح مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان مرکز اظهار کرد: در فضاهای علمی جدید همه انتظار محقق شدن تحول را در شیوه‌های نوین آموزشی دارند و یکی از این حوزه‌های مورد انتظار، حوزه آموزش پزشکی است.

وی اضافه کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان یکی از واحدهایی به شمار می‌رود که در همه دانشگاه‌های این عرصه به آن توجه ویژه می‌شود و با مشارکت اساتید و دانشجویان راه‌حل‌های نوین برای توسعه آموزش پزشکی را در نظر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با زحمت همکاران‌مان در معاونت آموزشی دانشگاه افتتاح و فضای خوبی ایجاد شد تا از مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای فعالیت‌های علمی و آموزشی بهره‌مند شویم.

وی خبر داد: حاصل این اتفاق تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است و امیدواریم که بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیأت علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

به گزارش مهر، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

کد خبر 6089832

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • حمایت جامعه علمی قم از از اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم