Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی از جزییات نشست این فراکسیون با نوبخت خبر داد و گفت: در این جلسه 22 محور از موضوعات اساسی اقتصادی و فرهنگی کشور در دستور کار فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی مورد بحث وبررسی قرار گرفت.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، حمیدرضا حاجی بابایی با اشاره به برگزاری جلسه صبح امروز فراکسیون نمایندگان ولایی، در تشریح این 22 محور افزود: برنامه ششم توسعه و اجرای آن، صفر بودن اعتبارات فرهنگی استان ها، تاخیر در تخصیص ها و عقب ماندگی یک ساله، ضرورت توجه ویژه به رزمندگان معسر، مشکل کاسپین و موسسات اعتباری و مشکلات مردم و عدم ارائه برنامه دقیقی در مورد 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیارد دلار اخذ شده از صندوق توسعه ملی از جمله مسائل بررسی شده است.

**عدم تحرک در پروژه های عمرانی استان ها
حاجی بابایی موضوع ایثارگران، مناطق محروم، اشتغال، اختصاص یارانه های استانی، خرید تضمینی گندم کشاورزان، آخرین وضعیت اقتصادی فروش نفت، همسان سازی حقوق بازنشستگان، تخصیص اعتبارات استانی، زیرساخت های اقتصادی کشور و صندوق های بازنشستگی را از دیگر موارد بررسی شده در نشست امروز این کمیسیون اعلام کرد.
وی با اشاره به بررسی بحث بانک ها و مشکل آنها در تحرک اقتصادی در نشست فراکسیون نمایندگان ولایی ادامه داد: عدم پرداخت تنخواه گردان عمرانی در استان ها، عدم تحرک در پروژه های عمرانی استان ها، بحث 1350 هزار میلیارد تومان نقدینگی و اجرای اقتصاد مقاومتی، وام کشاورزان و ضرورت بازنگری در حقوق کارمندان بر اساس تورم از جمله موارد دیگر مورد بحث در نشست امروز کمیسیون بود.

**ارائه گزارشی از پیشرفت برنامه ششم به مجلس ظرف 6 ماه آینده
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: در این جلسه نمایندگان به طرح دیدگاه های خود در محورهای یاد شده پرداختند و نوبخت در تشریح ضرورت اجرای برنامه ششم توسعه کشور مواردی را مطرح کرد.
وی با بیان اینکه نوبخت اظهار داشته که سازمان برنامه خود را موظف به اجرای قانون برنامه ششم می‌داند، چراکه از طریق اجرای قانون برنامه می‌تواند خواسته‌های مردم را محقق کند، افزود: رئیس سازمان برنامه و بودجه به نمایندگان وعده داد ظرف 6 ماه آینده گزارشی از پیشرفت برنامه ششم به مجلس ارائه دهد.

**دولت نیازمند سرمایه‌گذاری 770 هزار میلیارد تومانی برای تحقق ایجاد 955 هزار شغل است
حاجی بابایی با اشاره به اینکه نوبخت در این جلسه عنوان کرد که برنامه ششم برای اجرا باید در ظرف بودجه‌های سالانه قرار گیرد، ادامه داد: رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد که بودجه سال 97 را دقیقاً باید در راستای تحقق اهداف برنامه ششم تدوین کرد.
وی اظهار کرد: نوبخت از نمایندگان خواست تا برای تحقق بودجه سال 97 جهت ایجاد 955 هزار شغل و نرخ رشد سالانه به دولت کمک کنند، زیرا برای تحقق این اهداف، دولت نیازمند سرمایه‌گذاری 770 هزار میلیارد تومانی است.

**100 هزار میلیارد تومان از بودجه‌های عمرانی باید از طریق دولت تأمین شود
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اظهارات نوبخت درباره طرح‌های عمرانی، افزود: نوبخت تاکید کرد که براساس برنامه ششم و بودجه سال 96، حدود 100 هزار میلیارد تومان از بودجه‌های عمرانی باید از طریق دولت تأمین شود، این در حالی است که بخش قابل توجهی از اعتبارات بودجه را بخش جاری و هزینه‌ای می‌بلعد.
وی ادامه داد: نوبخت عنوان کرد که در راستای صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری در بودجه 97 مقرر شده است دستگاه‌ها 5 درصد از رشد 10 درصدی حقوق کارمندان را از محل صرفه‌جویی‌های سالانه خود تأمین کند.

**نمی‌توان به کارگری که مدرسه را رنگ می‌زند، اوراق خزانه داد
حاجی بابایی با اشاره به انتقاد نوبخت از عملکرد دستگاه‌های اجرایی در استفاده از بودجه‌های جاری، یادآور شد: براساس اظهارات رییس سازمان برنامه و بودجه بخش بزرگی از بودجه ثابت در اختیار دستگاه‌ها است و دستگاه‌ها خود را موظف به بودجه‌ریزی عملیاتی نمی‌دانند، با ادامه این روال تحولی در اداره کشور ایجاد نمی شود، چون بخش بزرگی از اعتبارات بودجه‌ای قابلیت اصلاح ندارد.
وی با بیان اینکه براساس اظهارات نوبخت تأمین 34 هزار و 500 میلیارد تومان از بودجه عمرانی از طریق انتشار اوراق و اسناد خزانه پیش‌بینی شده است، اما نمی‌توان به کارگری که مدرسه را رنگ می‌زند، اوراق خزانه داد، افزود: نوبخت تأکید کرد که باید در هزینه‌های جاری تجدید نظر کردو دولت در لایحه بودجه سال 97 تجدیدنظر اساسی در هزینه‌های جاری انجام می دهد، چراکه دیگر نمی‌توان به سبک اسناد و اوراق عمل کرد، چون باید اصل و سود آنها را پرداخت و ماهانه بودجه‌ای را به این بخش اختصاص داد.

**دستگاه‌های اجرایی رو در روی سازمان برنامه می ایستند
این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به اینکه رئیس سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد که رشد اشتغال از طریق کاهش هزینه‌های دستگاه‌ها از برنامه‌های دولت در سال 97 است، ادامه داد: نوبخت اظهار داشت که در صورت ارائه لایحه بودجه سال 97، دستگاه‌های اجرایی رو در روی سازمان برنامه می ایستند و پشت کمیسیون‌ها خود را مخفی می‌کنند.
وی اظهار کرد: نوبخت ازنمایندگان خواست به دولت و سازمان برنامه و بودجه برای تحقق این هدف کمک کنند و تاکید کرد که دستگاه‌های اجرایی نباید از طریق نمایندگان به دولت فشار بیاورند.

**4000 میلیارد تومان به مصارف یارانه‌ها برای پرداخت کمیته امداد و بهزیستی اضافه شد
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نوبخت در بخش دیگری از اظهارات خود درخصوص اجرای قانون هدفمندی که امسال حدود 4000 میلیارد تومان به مصارف یارانه‌ها برای پرداخت کمیته امداد و بهزیستی اضافه شد.
وی افزود: رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه‌هایی برای قطع یارانه افراد پردرآمد داشت، اما کسانی که یارانه‌شان قطع شده، عمدتاً بازنشستگان هستند که پیش ما می‌آیند و مجدداً یارانه خود را وصل می‌کنند.

**تا قبل از پایان مهرماه حدود 36 تا 37 هزار میلیارد تومان دیگر از بودجه‌های عمرانی نیز توزیع می شود
حاجی بابایی ادامه داد: نوبخت عنوان کرد که بودجه مربوط به یارانه‌ها را در اختیار هر استان قرار دادیم تا هر مقدار می‌توانند صرفه‌جویی کنند و به بودجه‌های عمرانی خود اختصاص دهند.
وی با بیان اینکه نوبخت در این نشست به اختصاص 19 هزار و 100 میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی‌ اشاره داشته، یادآور شد: معاون رییس جمهوری عنوان کرد که بخشی از این تخصیص‌ها به صورت نقدی و بخشی به صورت اوراق بوده است و تا قبل از پایان مهرماه حدود 36 تا 37 هزار میلیارد تومان دیگر از بودجه‌های عمرانی نیز توزیع می شود.
به گزارش خانه ملت، رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه رئیس سازمان برنامه و بودجه در این نشست همچنین از ورود 920 هزار نفر شاغل جدید به بازار کار خبر داد، تصریح کرد: نوبخت تاکید کرد که از این میان برای 703 هزار نفر شغل ایجاد شده و برای 217 هزار نفر نیز نتوانستیم شغل ایجاد کنیم.
سیام**3061*1449*تنظیم: میترا بلندقامتی*انتشار: امیر کاردان راد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

رئیس مجلس گفت: مسئولیت کمبود و گرانی دارو بر عهده سه دستگاه وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بانک مرکزی بوده و قطعاً بانک مرکزی در تأمین ارز دارو تأخیر داشته است.

به گزارش مشرق، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جزء (۱) بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در تذکری با استناد به ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس با اشاره به اینکه موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است، گفت:آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماه برای اصلاح وضعیت داد.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.

وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفرهای خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.

قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز که باعث اشکالات توزیع دارو شد، محرز است

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.

رئیس قوه مقننه همچنین تصریح کرد: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • برنامه های حفظ تخصصی، عمومی و موضوعی قرآن تشریح می شود
  • خیز نبویان برای لیدری فراکسیون انقلاب در مجلس آینده
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بیش از ۸۳ هزار زائر به حج ۱۴۰۳ اعزام می‌شوند
  • عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان تجلیل شدند
  • استطاعت بیش از ۸۲ هزار زائر برای حج آینده تایید شد
  • تخصیص‌های بودجه‌ پیش از تصویب جداول به صورت علی‌الحساب است