Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - الجزيره-ايرنا- «مهدي آقاجعفري» مديرکل آفريقاي وزارت امورخارجه در دومين روز سفر خود به اوگاندا،با مقام هاي اين کشور در خصوص راههاي توسعه روابط اقتصادي، تجاري و نيز همکاري هاي بانکي دو کشور گفت و گو کرد .

به گزارش ايرنا، مديرکل آفريقاي وزارت امورخارجه جمهوري اسلامي ايران روز سه شنبه با «موسي علي» معاون نخست وزير، «جوليوس اونن» قائم مقام وزير بازرگاني، صنعت و تعاون و «علي کاروهانگا» رئيس اتاق نفت و معادن اين کشور جداگانه ديدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون نخست وزير اوگاندا در اين ديدار با اشاره به سفر اخير خود به تهران براي شرکت در مراسم تحليف دکتر حسن روحاني رئيس جمهوري اسلامي ايران، آمادگي کشورش را براي گسترش همکاري ها بويژه در زمينه هاي تجاري، اقتصادي، کشاورزي و دامداري اعلام کرد.
جوليوس اونن قائم مقام وزير بازرگاني و صنعت اوگاندا نيز بر آمادگي کشورش براي ايجاد تسهيلات لازم براي حضور بازرگانان و صنعتگران ايراني در اوگاندا تاکيد و از تاسيس شعب بانکهاي ايراني در اين کشور استقبال کرد.
علي کاروهانگا رئيس اتاق معادن و نفت اوگاندا نيز در ديدار با مديرکل آفريقاي وزارت امورخارجه کشورمان، با اشاره به سفر اخير خود به ايران گفت: `من بسيار تحت تاثير واقعيت ها و پيشرفت هاي شگرف و حيرت انگيز ايران در بخش هاي مختلف، اقتصادي، صنعتي، علمي و همچنين مشارکت بالاي زنان در امور اجتماعي و آزادي هاي فردي و اجتماعي قرار گرفتم .`
وي افزود:` در اين سفر بيش از هر چيزي، اخلاق، رفتار و ميهمان نوازي مردم ايران و احترام گذاشتن آنان به يک شهروند آفريقايي برايم جالب و جذاب بود.`
اين مقام اوگاندايي در ادامه گفت: متاسفانه رسانه هاي جهان سرمايه داري، واقعيت هاي موجود در ايران و آفريقا را تحريف مي کنند و تحولات آن را بر خلاف واقع به مخاطبان خود معرفي مي کنند.
رئيس اتاق معادن و نفت اوگاندا با اشاره به بازديد از توانمندي هاي بنياد مستضعفان و مذاکره با مسئولان اين بنياد، اظهار اميدواري کرد که با پيگيري هاي طرفين، همکاريهاي دو کشور وارد مرحله جديد عملياتي در راستاي منافع دو کشور شود.
مديرکل آفريقا روز سه شنبه همچنين از بخش هاي مختلف مرکز درماني ايران - اوگاندا در کامپالا بازديد کرد. اين مرکز تخصصي درماني مجهز با ظرفيت ٥٠ تختخواب که به صورت آزمايشي آغاز به کار کرده است، قرار است بزودي با حضور مقام هاي دو کشور به صورت رسمي افتتاح شود.
جمهوري اوگانادا، کشوري است که در حاشيهٔ درياچه ويکتوريا و در شرق قاره آفريقا قرار گرفته است. اين کشور با سودان جنوبي، کنگو، رواندا، بروندي، تانزانيا و کنيا همسايه است.
جمعيت اين کشور 37 ميليون و 870 هزار نفر است و زبان رسمي اول در اوگاندا انگليسي و زبان رسمي دوم سواحلي است.
85 درصد مردم اين کشور مسيحي و 12 درصد مسلمان هستند.
خاورم **2041*شبس*1613*خبرنگار: سيد شاهپور حسيني*انتشار دهنده: عبدالله غفاري
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۲۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، صمد حسن‌زاده با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، گفت: مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

حسن زاده افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و روسای اتاق‌های بازرگانی کشور‌های هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

شناسایی و معرفی الگو‌های ملی توسعه سرمایه‌گذاری درکرمان‌آیدکس

سید مهدی طبیب‌زاده، رییس اتاق کرمان، هدف اصلی برگزاری کرمان‌آیدکس را معرفی توانمندی‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان عنوان کرد و گفت: رویکرد این همایش ملی است و روش‌هایی را در این همایش معرفی می‌کنیم که در سطح ملی کارساز باشد. البته در همین راستا میهمانانی از منطقه بریکس، اوراسیا، اکو و شانگهای دعوت کردیم؛ چراکه معتقدیم گردش اطلاعات بین فعالان اقتصادی کشور‌ها می‌تواند به افزاش سطح مناسبات تجاری بین کشور‌ها کمک کند.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه تلاش داریم آنچه برای ایجاد یک فضای مناسب برای جذب سرمایه‌های جدید نیاز است را در این همایش مدنظر قرار دهیم، تصریح کرد: کرمان سرزمینی با منابع و ظرفیت‌های بالایی است که باید در مسیر تولید ثروت به کار گرفته شوند.

وی تأکید کرد: قرار است شورای راهبردی معدن را در کرمان ایجاد کنیم برای همین نشست شورای عالی معدن را با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه همایش خواهیم داشت. در واقع به دلیل ظرفیت‌های معدنی استان کرمان، سعی داریم در همایش آیدکس تمرکز خوبی روی این حوزه داشته باشیم.طبیب‌زاده طراحی و معرفی مدل‌های توسعه اقتصادی با تکیه بر عنوان سال را از اولویت‌های همایش کرمان‌آیدکس دانست و تأکید کرد: به دنبال آن هستیم تا مدل‌های قابل استفاده در سطح کشور برای تقویت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را ارائه دهیم.

سرمایه‌گذاری باید در سطح جامعه نهادینه شود

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهر‌های این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: استانداری در برگزاری این همایش مشارکت کرده، چون معتقدیم که فرهنگ و ضرورت سرمایه‌گذاری باید در تمام ابعاد آن نهادینه شود و به مطالبه جامعه تبدیل شود. در مسیر سرمایه‌گذاری، بخش خصوصی یک بعد از کار را در دست دارد و باید حمایت‌های دولتی نیز وجود داشته باشد.

استاندار کرمان افزود: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود