Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-20@02:10:38 GMT

ال‌ جی اولین گوشی با قابلیت دفع حشرات را معرفی کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۵۲۹۹۸

به گزارش زومیت، این گوشی نوآورانه، هفته‌ی گذشته و در جریان کنگره‌ی موبایل هندوستان رونمایی شد. با تکیه بر بازخوردهای اولیه می‌توان اینطور قضاوت کرد که این گوشی در کشورهای پشه‌خیز پرفروش باشد. باوجود تجهیز به فناوری دفع پشه (Mosquito Away)،اK7i یک گوشی اقتصادی با مشخصات فنی نه‌چندان پیشرفته است.

بهترین نکته در مورد فناوری دفع پشه که پیش‌تر در گجت‌ها و تلویزیون‌ها و کولرهای ال‌جی به کار رفته، این است که از هیچ مواد شیمیایی استفاده نمی‌کند و نیاز به شارژ کردن ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عوض، امواج فراصوت ۳۰ کیلوهرتزی را از بلندگوی شبکه‌ای خود در پشت گوشی ساطع می‌کند و پشه‌ها را دور نگه می‌دارد. کاور مخصوص پشت گوشی همراه آن ارائه می‌شود. همچنین برای مواقعی که از گوشی صرفا به‌عنوان دافع حشرات در خانه‌ استفاده کنید، یک پایه‌ ارائه شده است.

امواج فراصوت در دفع حشرات مزاحم بسیار مؤثر هستند. با این وجود، این محصول کاملا ایمن است و برای سلامتی انسان ضرری ندارند.

ال‌جی اعلام کرده است که گوشی مذکور فعلا فقط در هند عرضه می‌شود؛ با این حال در آینده‌ی نزدیک گوشی‌های ضد پشه را در کشورهای دیگر نیز ارائه‌ خواهد کرد.

ال‌جی مدعی است طبق نتیجه‌ی آزمایشات انجام‌شده، فناوری دفع پشه‌ تا ۷۲ درصد مؤثر عمل می‌کند

اما تردیدهای بسیاری در خصوص مؤثر بودن Ki7 در دفع پشه وجود دارد. بر اساس گزارشی از CNN، مجمع آمریکایی کنترل پشه در ۱۰ مقاله که طی ۱۵ سال اخیر به این موضوع پرداخته‌اند، دفع فراصوت پشه را بی‌تأثیر برمی‌شمرد. این مجمع صریحا اذعان می‌کند که در حقیقت این دستگاه‌ها کاری انجام نمی‌دهند.

اما ال‌جی ادعا می‌کند که فناوری ضد پشه‌ چندین آزمون را با موفقیت پشت سر گذاشته و موفق به کسب گواهی از مؤسسه‌ی بین‌المللی بیوتکنولوژی و سم‌شناسی هندوستان شده است. این شرکت اضافه می‌کند که گوشی Ki7 در طول تست موفق به دفع ۷۲ درصد از پشه‌ها شده است.

برای هندی‌ها که سالانه ۷۰۰ میلیون دلار خرج دفع حشرات خانگی می‌کنند، LG Ki7 با قابلیت دفع پشه یک گزینه‌ی عالی است و به نظر می‌رسد فروش موفقی داشته باشد. همچنین با نگاهی به بخش نظرات سایت‌های فناوری، می‌توانیم ببینیم که مردم کشورهای اندونزی و تایلند نیز واقعا خواهان این گوشی هستند.

زمان مشخص خواهد کرد که این دستگاه یک دافع پشه‌ی واقعی است یا کل این ماجرا صرفا یک حقه‌ی زیرکانه‌ی بازاریابی بوده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۲۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان

سرپرست اجرایی اولین کنگره پژوهش و فناوری گفت: در این کنگره،۵۵۰ خلاصه مقاله از دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور ارسال شد که از این تعداد۲۸۴ مقاله پذیرفته شد.

افسانه یکدانه افزود: از این تعداد،۲۴۰ مقاله به صورت سخنرانی و ۴۰ مقاله در قالب پوستر در این کنگره پژوهشی یک روزه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ارائه شد.

او اضافه کرد: حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، هوش مصنوعی، مسائل زیست محیطی همچنین پیشگیری و بهداشت مهمترین مباحث از ۱۵ محور اولین کنگره پژوهش و فناوری است.

یکدانه ادامه داد: خلاصه ۲۴ مقاله برتر این کنگره در مجله‌های معتبر چاپ خواهد شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم با اشاره به جمعیت ۱۱ هزار نفری این دانشگاه گفت: حمایت از پژوهشگران و فناوران در اولویت برنامه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.

غلامرضا عسگری افزود: تشکیل کارگاه‌های آموزشی، مدارس تحقیقاتی، هسته‌های فناوری و مراکز رشد همچنین حمایت مادی و معنوی از طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی از جمله این برنامه هاست.

در اولین کنگره پژوهش و فناوری، دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، کاشان، شهید صدوقی یزد (۶ هزار دانشجویی) و شهرکرد به عنوان منطقه ۷ آمایشی کشور، دستاورد‌های تحقیقاتی خود را به نمایش گذاشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اولین تصاویر واقعی پیکسل ۹ پرو لو رفت
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • ایران فناوری تسلیحاتی معرفی نشده دارد؟ | مقام عالی رتبه نظامی کشور: اگر اتفاقی برای کشور بیفتد ...
  • معرفی نامزدهای اولین دوره جایزه داستان کوتاه گارنت
  • آغاز فروش اقساطی رقیب جدی پژو 207 اتوماتیک / اولین شرایط فروش BAC X۳ PRO در سال جدید اعلام شد (+ جدول فروش، عکس و مشخصات خودرو )
  • معرفی کسب‌وکارها در رویداد «معرکه» نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران/ زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم
  • واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد هارد دیسک/ اولین هارد یک گیگابایتی ۲۵۰ کیلوگرم وزن داشت!