Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرده فروشی‌های تهران قیمت‌های بالایی برای میوه‌های نوبرانه تابستانه درخواست می‌کنند به طوری که هرکیلوگرم توت فرنگی ۶۰ هزار تومان، آلو سیاه ۵۴ هزار تومان، شلیل شبرنگ ۵۲ هزار تومان، زرد آلو ۵۹ هزار تومان و گیلاس ۷۹ هزار تومان قیمت گذاری شده است. ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم این روزها قیمت انواع میوه از باغ تا مغازه و حتی میدان مرکزی تا خرده فروشی در شهرهای بزرگی مانند تهران فاصله زیاد دارد به طوری که شاهد افزایش چند برابری قیمت ها هستیم که نشان دهند گران فروشی در مغازه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر گزارش میدانی خبرنگار خبرگزاری تسنیم از یک میوه فروشی در خیابان میرزای شیرازی تهران، برای خرید هر کیلوگرم موز از این فروشگاه باید 25 هزار تومان، گوجه سبز 30 هزار تومان، زردآلو 25 هزار تومان، سیب زرد 28 هزار تومان، ملون 21 هزار تومان، پرتقال تامسون شمال 16 هزار تومان ،توت فرنگی 30 هزار تومان و لیمو ترش 52 هزار تومان هزینه کرد.

قیمت هرکیلوگرم زرد آلود در محله پیروزی زینتی افخم 17 هزار و 200 تومان، هلو 18 هزار تومان، شلیل 30 هزار تومان، آلو شابلون 35 هزار تومان، آلبالو 43 هزار تومان، موز 25 هزار تومان، توت فرنگی 30 هزار تومان، گوجه سبز 32 هزار تومان و سیب زرد و قرمز 14 هزار تومان است.

قیمت هرکیلوگرم توت فرنگی در مغازه ای در محله سعادت آباد تهران 60 هزار تومان، توت سفید 16 هزار تومان، آلبالو 46 هزار تومان، آلو سیاه 54 هزار تومان، شلیل شبرنگ 52 هزار تومان، هلو 29 هزار تومان، گوجه سبز 26 هزار تومان،زرد آلو 59 هزار تومان و گیلاس 79 هزار تومان و پرتقال 24 هزار تومان است.

این در حالی است که نرخ عمده فروشی انواع میوه و تره بار در میدان مرکزی میوه و تره بار به شرح زیر است.

 بر این اساس  قیمت هرکیلوگرم  لیموترش سنگی 10 تا 15 هزارتومان، لیموترش ریز 15 تا 25 هزارتومان، گوجه فرنگی بوته رس1500 تا 3500، فلفل دلمه سبز 5000 تا 10 هزارتومان و  سیر خشک 15 تا 25 هزارتومان اعلام شده است.

قیمت فروش سیب زمینی2000 نیز تا 4000 تومان، پیاز زرد 1500 تا 3000 تومان، پیاز شیری 1500 تا 3500 تومان، ملون 3000 تا 5500تومان، طالبی 3000 تا 7000 تومان و هندوانه 1200 تا 2500 تومان اعلام شده است.

 هر کیلوگرم موز 13 تا 18 هزارتومان، سیب قرمز 8000 تا 12هزارتومان، سیب زرد 9000 تا 15 هزارتومان، خیار رسمی2500تا 5000 تومان، پرتقال تامسون شمال و پرتقال توسرخ 6000 تا 10 هزارتومان در میدان مرکزی میوه و تره بار به صورت عمده فروشی نرخ گذاری  است.

در میان میوه‌های تابستانه نیز نرخ عمده فروشی هرکیلوگرم گیلاس صورتی 12 تا 22 هزارتومان، گیلاس تکدانه 25 تا 35 هزارتومان، گوجه سبز شمال4000 تا 10 هزارتومان، گوجه سبز برغان 7000 تا 15 هزارتومان، ، زردآلو کاشان 8000 تا 15 هزارتومان، زردآلو شیراز 20 تا 35 هزارتومان، توت فرنگی کرج 10 تا 20 هزارتومان، توت فرنگی سنندج 8000 تا 17 هزار تومان اعلام شده است.

فاصله گذاری قیمت میوه‌ها 

بنابراین گزارش درحالی که نرخ عمده فروشی انواع میوه و تره بار در میدان مرکزی میوه و تره بار تفاوت بالایی با قیمت میوه ها  در سطح شهر دارد؛ خرده فروشان سطح شهرمجاز هستند که محصولات خود را حداکثر با 35 درصد سود خرده فروشی به فروش برسانند اما شواهد امر در بازار نشان می‌دهد که حداکثر سود خرده فروشی رعایت نمی‌شود.

فاصله قیمت میوه از باغ تا سطح شهر نیز بسیار عمیق است به طوری که هر کیلوگرم زرد آلو از باغداران حداکثر 5  تا 7 هزار تومان خریداری می شود اما  این محصول در شهری مانند تهران به قیمت های مختلفی مانند 25 هزار تومان، 45 هزار تومان تا 60 هزار تومان به فروش می رسد. البته هستند فروشنده های با انصافی که این محصول را به قیمت های متفاوت و کمتر 10 هزار تومان به دست مصرف کنندگان می رسانند.

 سیب گلاب نیز که به تازگی به بازار آمده برای خرید هرکیلوگرم از آن باید حدود 25 هزار تومان تا 30 هزار تومان هزینه کرد درحالی که این محصول زیر 10 هزار تومان از تولید کنندگان خریداری میشود.

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83,78/CT7 واژه های کاربردی مرتبط بازار میوه سازمان میادین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار میوه سازمان میادین بازار میوه سازمان میادین تا 15 هزارتومان میوه و تره بار هزار تومان میدان مرکزی عمده فروشی خرده فروشی توت فرنگی گوجه سبز زرد آلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۳۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت دلار ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / دلار زیر چتر کدام رخداد جان گرفت؟
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است