Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با بیان اینکه برای آنکه پژوهش در دانشگاه پایدارتر شود، باید پژوهشکده‌های تخصصی را کلید بزنیم، گفت: پیشنهاد تأسیس پژوهشکده انرژی‌های نو و تجدیدپذیر....

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۰۷۴۵۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز در خوزستان ۵۰ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا باوی ظهر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در سال‌های اخیر کارهای متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌های خوزستان با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته اما هنوز ایرادهایی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز در استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در خوزستان ۱۹ نقطه حادثه خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصاء و به استان ابلاغ شد، افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۹ نقطه که در تعهد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

باوی گفت: منطقه غره در محور رامهرمز- بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک- شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر- هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند- لالی، کیلومتر ۲۰ محور خرمشهر- اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی- صنایع فول، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول، خارستان در محور بهبهان- رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آنها صورت گرفته و ایمن‌سازی شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری خوزستان ضمن تاکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی خبر داد: یکی دیگر از کارهای این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روز رسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری در خوزستان)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان و نصب سامانه‌های نظارتی برای اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت‌های مالی مؤثر باشد که باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

کد خبر 6091024

دیگر خبرها

  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • نقاط حادثه خیز در خوزستان ۵۰ درصد کاهش یافت
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم