Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@22:42:34 GMT

ظرفیت اسکان بیش از 450 هزار نفر شب در ایلام فراهم شد

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ | کد خبر: ۱۲۶۳۱۹۶۴

ظرفیت اسکان بیش از 450 هزار نفر شب در ایلام فراهم شد

عبدالمالک شنبه زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این ظرفیت در هتل ها، مهمانپذیرها، مدارس، کمپ ها و منازل اجاره ای سراسر این استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه آمادگی لازم برای افزایش ظرفیت اسکان مهمانان نوروزی در استان وجود دارد، افزود: در صورت نیاز، خوابگاه های دانشجویی و مهمانسرای ادارات نیز به این ظرفیت اضافه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام تاکید کرد: برنامه ریزی های لازم در زمینه اسکان مسافران و ارائه خدمات امدادی، بهداشتی، انتظامی، قضایی، رفاهی، فرهنگی و اطلاع رسانی از سوی ستاد تسهیلات سفر انجام گرفته است.
دبیر ستاد تسهیلات سفر استان ایلام یادآور شد: امسال نیز همچون دو سال گذشته آمار گردشگران ورودی به استان بر مبنای اسکان مسافران در اماکن اقامتی محاسبه خواهد شد.
شنبه زاده گفت: پایگاه های انتظامی و امدادی، داروخانه های شبانه روزی، بیمارستان ها و درمانگاه ها، پایگاه های امداد خودرو، شرکت های بیمه، شورای های حل اختلاف و چند قاضی کشیک در ایام نوروز برای خدمات رسانی امدادی، بهداشتی، انتظامی و قضایی به مسافران نوروزی به صورت کشیک نوروزی فعال هستند.
وی تاکید کرد: برای رفاه حال گردشگران همه فعالیت های عمرانی درون شهرها از جمله حفاری ها با همکاری شهرداری ها و دستگاه های خدمات رسان از 15 اسفند امسال تا 15 فروردین سال 96 متوقف است.
وی افزود: 23 پایگاه اطلاع رسانی و 70 راهنمای مسافران به صورت شیفتی در میادین ورودی و خروجی تمامی شهرها و آثار تاریخی شاخص استان ایلام در تعطیلات نوروز مستقر خواهند شد.
شنبه زاده با بیان اینکه بار اصلی فراهم کردن اقامت زائران بر عهده آموزش و پرورش است، گفت: 725 کلاس از مدارس سراسر استان با امکانات و در گروه بندی های مختلف برای این منظور آماده ارائه خدمات اقامتی به مسافران نوروزی است.
وی اضافه کرد: همچنین گروه های نظارتی با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی، دادگستری و صنعت، معدن و تجارت بر فعالیت واحدهای اقامتی، پذیرایی و بین راهی در ایام نوروز نظارت می کنند.
دبیر سصتاد تسهیلات سفر استان ایلام یادآور شد: اجرای طرح نوروزگاه با هدف برپایی آیین های بومی هر شهرستان شامل برپایی 10 سیاه چادر و 70 غرفه با ظرفیت یک هزار تماشاگر در زمینی به مساحت 9 هزار متر مربع هر شب در یکی از شهرستان ها برنامه های متنوع را با حضور مردم اجرا می کنند.
شنبه زاده تاکید کرد: شهرداری، میراث فرهنگی و بخش خصوصی متولی اصلی طرح نوروزگاه هستند و اجرای تئاتر، برگزاری بازی های بومی محلی، برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی از دیگر برنامه های فرهنگی این طرح در تعطیلات نوروز 96 است.
به گفته وی، سال گذشته در تعطیلات نوروز 430 هزار گردشگر در استان ایلام اسکان داده شدند که پیش بینی می شود امسال نسبت به سال گذشته 10 درصد اسکان مسافران افزایش داشته باشد.
شنبه زاده گفت: با هماهنگی های بعمل آمده برنامه هایی با هدف معرفی مناطق تاریخی و طبیعی استان ایلام در ایام پیش رو تا نوروز از شبکه های 2، جام جم و شما پخش می شود که امیدواریم این موثر واقع شده و موجب افزایش ورود گردشگران به این استان شود.
به گزارش ایرنا، در تعطیلات نوروز 95 بیش از 432 هزار گردشگر در اقامتگاه های نوروزی استان ایلام اسکان یافتند که نسبت به تعطیلات نوروز 94 بیش از پنج درصد افزایش داشت.
استان ایلام با 2 میلیون هکتار گستره در منطقه کوهستانی و مرتفع غرب کشور واقع شده و به سبب داشتن طبیعت بکر و زیبا، کوه های سر به فلک کشیده و دشت های سرسبز به عروس زاگرس معروف است.
ایلام با وجود داشتن منابع طبیعی خدادادی و آثار و ابنیه تاریخی فراوان و منحصر بفرد زیارتگاه ها و اماکن مذهبی و یادمان های دفاع مقدس از زیر ساخت های مناسب برای توسعه گردشگری برخوردار نیست.
این استان یک هزار و 500 آثار تاریخی، طبیعی و گردشگری دارد که 745 اثر آن در فهرست آثار ملی قرار دارد.
خبرنگار: لیلی خاکی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7180/9002

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۳۱۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام ظهر روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با رویکرد فصل گرما و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع و طرح راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا)، جنگل‌های استان را یکی از مفاخر و سرمایه‌های ارزشمند استان دانست و گفت: فرمانداران برای مقابله با حریق برنامه‌ریزی مدون کنند و ظرفیت‌های شهرستان را به کار بگیرند.

وی با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور جهت پیشگیری از حریق، تاکید کرد: مصوبات ستاد پیشگیری از حریق برای تمام دستگاه‌های عضو لازم الاجراست و در مواقع بحرانی همه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی به تشخیص ستاد مدیریت بحران کشور باید بدون سهل انگاری پای کار بیایند.

هژبری افزود: شهرداران و دهیاران مکلف هستند با تمام ظرفیت‌های ماشین‌آلات و نیروهای مردمی پابه‌پای ستاد مدیریت بحران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند و طبق ابلاغ هیات وزیران سازمان‌های آتش نشانی باید بر اساس محدوده جغرافیایی و به تشخیص ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کنند.

معاون عمرانی استاندار ایلام عشایر را یکی از حافظان اصلی طبیعت و عوامل پیشگیری از حریق دانست و گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان جهت تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود که امور عشایری با فرهنگ سازی و آگاه‌سازی جلوی این کار را بگیرد.

وی حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب العبور در مواقع حریق را بسیار ضروری دانست و گفت: حضور نیروهای مسلح که همواره و در همه بحران‌ها در خدمت مردم بوده‌اند با توجه به ظرفیت خوب نیروی انسانی، تجهیزات و مدیریت در اطفای حریق بسیار موثر خواهد بود.

هژبری تاکید کرد: منابع طبیعی به طور مستمر وضعیت جوی، وزش باد، وضعیت حرارت و… را پایش کند و با استفاده از سامانه‌های هشداردهنده و تحلیل وضعیت عرصه‌ها، پیش بینی وقوع حریق در نقاط بحرانی را در دستور کار قرار دهد.

معاون عمرانی استاندار ایلام ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، خاطرنشان کرد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی از مهم‌ترین موضوعات کلیدی در پیشگیری و اطفای حریق بوده و لازم است جلسات انگیزشی و توجیهی با گروههای مردمی و گروههای جهادی برگزار شود و بانک اطلاعاتی آنها تهیه و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار بگیرد.

هژبری از رسانه‌های استان خواست پای کار فرهنگسازی برای کاهش ایجاد آتش‌های غیرضروری در دامان طبیعت باشند و گفت: کمیته‌ای با حضور رسانه‌ها، صدا و سیما و روابط عمومی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان جهت تولید محتوا در حوزه فرهنگ سازی حفاظت از عرصه‌های طبیعی و حضور مسئولانه در دامان طبیعت تشکیل بشود.

کد خبر 6100382

دیگر خبرها

  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • برگزاری مراسم «سه شنبه های شهدایی» در ایلام
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • آغاز بارش باران در مناطق مختلف ایلام/بارش ها تا فردا ادامه دارد