Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی اصغر مصطفوی روز سه شنبه درگفت گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: امسال یکهزارو 200 هکتار از اراضی استان یزد به سیستم نوین آبیاری مجهز شده اند و یکهزار هکتار نیز در دست اجراست.
وی با بیان اینکه آبیاری قطره ای از سال 70 در استان آغاز شده است، ادامه داد: تاکنون 18هزار هکتار از اراضی استان یزد به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شده است که 25 درصد باغات استان را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مصطفوی با اشاره به اراضی زیر کشت استان یزد افزود: زمینه اجرای 50 هزار هکتار اراضی استان یزد به سیستم آبیاری نوین وجود دارد.
این مسئول اضافه کرد : مبارزه با علف های هرز ، صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی وامکان همزمانی آن با سایر عملیاتی زراعی وباغی ازجمله تغذیه وکوددهی در برداشت محصول از مهمترین مزایای آبیاری تحت فشاراست.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان یزد بابیان اینکه سالیانه 85 درصد منابع آبی استان دربخش کشاوری مصرف می شود افزود: تامین آب مورد نیاز بخش کشاورزی استان سالیانه یک میلیاردو 100میلیون مترمکعب آب است.
مصطفوی یاد آورشد: به طور متوسط صرفه جویی آب در سیستم های آبیاری تحت فشار حدود چهار هزار مترمکعب به ازای هر هکتار است .
مصطفوی با توجه به خشکسالی و کمبود بارش در سال های اخیر خاطر نشان کرد: دولت برای تجهیز هر هکتار زمین های کشاورزی به آبیاری تحت فشار70میلیون ریال و سامانه های کم فشار 32 میلیون ریال کمک بلاعوض پرداخت می کند.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان یزد یادآور شد: حدود دو دهه است که استان یزد در مرحله خشکسالی قرار دارد و سفره های آبی زیر زمینی به شدت پایین رفته است، بنابراین ضروری است که برای مقابله با تبعات ناشی از خشکسالی و کمبود آب در استان، اجرای طرح های آبیاری تحت فشار بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
مصطفوی بیشترین طرحهای اجرا شده این بخش را در شهرستانهای خاتم، ابرکوه و تفت اعلام و خاطرنشان کرد: تاکنون باغات پسته، بادام، زردآلو، انار، گردو، زیتون و انگور تحت پوشش این شیوه آبیاری قرار گرفته است .
اکنون 120هزار هکتار اراضی کشاورزی استان یزد به کاشت محصولات مختلف اختصاص دارد.
7540/6197 خبرنگار: کارگر ابرقوئی**انتشار: محمدحسین فلاح تفتی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۳۴۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، ناصر عتباتی، اظهار داشت: در سال 1402 دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از 2 هزار و 100 هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی افزود: اقدامات قانونی که در این رابطه انجام شد شامل رفع تصرف بیش از 349 هکتار در اجرای تبصره ماده 55 و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم 182 فقره در مساحتی بالغ بر 159 هکتار، اجرای احکام خلع ید در هزار و 137 فقره به مساحت بیش از هزار و 247 هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال 1402 نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهاد کشاورزی استان، 2 هزار و 686 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در سطح استان به مساحت بیش از 82 هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد 802 مورد به مساحت بیش از 15 هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد 213 مورد به مساحت بیش از 6 هکتار با تعداد هزار و 15 مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

وی همچنین به رفع تصرفات غیرمجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و تصریح کرد: در سال 1402 از بیش از 65 هکتار از تصرفات غیرمجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ