Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-یک نماینده موافق با طرح تحقیق و تفحص از شهرداری معتقد است، به دلایل نامعلوم و غیرمنطقی و به خاطر لابی سنگینی که شهرداری با نمایندگان مجلس داشت اکثر نمایندگان با رد این طرح موافقت کردند. به گفته او نمایندگان تشخیص دادند سطح این طرح در حد شورای شهر است و باید در همان شورا بررسی شود.

با وجود اینکه تخلفات عدیده شهرداری بر همه عیان است و مطالبه مردم از مسئولان پیگیری این تخلفات است، طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران ابتدا از سوی کمیسیون عمران و امروز (سه‎شنبه) هم در صحن علنی مجلس شورای اسلامی رد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی علت رد شدن این طرح را کلی بودن مباحث مطرح شده و عدم ارائه سند و مدرک در این خصوص دانسته‎اند این درحالی است که سازمان بازرسی کل کشور برخی از این تخلفات مانند استخدامات نجومی در مترو را تایید کرده است.
علاوه براین در این مدت شورای شهر تخلفات زیادی از سوی شهرداری را به اطلاع عموم رسانده است که قطعا در خصوص این تخلفات ابهامات زیادی وجود دارد اما، شهرداری حتی خود را موظف ندانسته به این ابهامات پاسخ دهد.

سوال اینجاست که چرا شهرداری تهران نگران است عملکردش مورد تحقیق و تفحص قرار گیرد و چرا هیچ تلاشی نمی‎کند تا ابهامات موجود را به طور شفاف برای مردم توضیح دهد. چرا به گفته برخی نمایندگان مجلس و اعضای شورای شهر، شهرداری برای رد طرح تحقیق و تفحص دست به لابی‎گری با نمایندگان مجلس زده است اگر در عملکرد شهرداری شفافیت وجود دارد دلیل این لابی‎گری‎ها چیست؟

محمود صادقی، نماینده مردم تهران امروز در دفاع از این طرح در صحن مجلس عنوان کرد: شهرداری از ابتدای این طرح تحقیق و تفحص واکنش غیرمتعارفی از خود نشان داد و لابی‎ها و مذاکراتی را با همکاران آغاز کرد که همین امر، عزم ما را برای دنبال کردن تحقیق و تفحص راسخ‎تر کرد زیرا اگر مساله‎ای وجود نداشت شهرداری باید از این شفافیت استقبال می‎کرد.

او همچنین گفت: ظرف سه ماه گذشته به برادر یکی از اعضای کمیسیون عمران تراکمی به‌قیمت 10 میلیارد تومان داده شده است.

رحمت‎الله حافظی نیز، در گفتگو با ایسنا از رد این طرح ابراز تاسف کرد و گفت: به عنوان نماینده مردم از مردم عذرخواهی می‌کنم و به شهردار تهران بابت اثرگذار بودن لابی‌هایش تبریک می‌گویم.

او با تایید این موضوع که برادر یک عضو کمیسیون عمران 10 میلیارد تومان از شهرداری دریافت کرده است ادامه داد: این رد تحقیق و تفحص نشان می‌دهد که لابی‌های شهرداری در این مدت برای رد این تحقیق و تفحص اثرگذار و موفق بوده است.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‎آبادی، نماینده مردن رشت در مجلس و یکی از اعضای موافق با این طرح در گفت‎وگو بارویداد ۲۴گفت: من با رد این طرح موافق نبودم ولی به دلایل نامعلوم و غیرمنطقی و به خاطر لابی سنگینی که شهرداری با نمایندگان مجلس دارد اکثر نمایندگان با رد این طرح موافقت کردند.

او ادامه داد: 6 بار هم می‎توان طرح تحقیق و تفحص را به رای گذاشت ولی نمایندگان برای این کار بهانه آوردند و دیگر این طرح در مجلس پیگیری نخواهد شد. چون نمایندگان مجلس تشخیص دادند سطح این طرح در حد شورای شهر است و باید در همان شورا بررسی شود.

محمد مهدی تندگویان، عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران نیز در این خصوص به رویداد۲۴گفت: امیدوار بودم این طرح رد نشود تا گزارش عملکرد شهرداری را به مردم می‎دادند، اما لابی قوی که بین شهرداری و نمایندگان مجلس صورت گرفت؛ این اجازه را نداد. کاش اصلا این طرح در مجلس مطرح نمی‎شد که با رد شدن آن هم آبرو مجلس و هم آبرو شورای شهر به خطر بیافتد.

او افزود: حتما برای شهرداری ارزش و سود دارد که از یک ماه پیش به دنبال لابی با نمایندگان برای رد این طرح بوده است. این روش درستی نیست. شهرداری همه جا می‎گوید در مورد عملکردش پاسخگو خواهد بود اما در عمل چیز دیگری می‎بینیم.

تندگویان اظهار داشت: در مجلس که دیگر این طرح پیگیری نمی‎شود، شورای شهر هم کمیته‎ای برای بررسی عملکرد شهرداری دارد که در اختیار آقای سروری است و هیچ امیدی نیست از آن کمیته چیزی در بیاید. تنها امیدمان به دادستانی است که ورود کند و کاری انجام دهد.

فاطمه سعیدی دیگر نماینده موافق با این طرح نیز با انتشار بیانیه‎ای به لابی‎های عجیب شهرداری با نمایندگان مجلس اشاره کرده و نوشته است، به عنوان یکی از نمایندگان تهران از شما بزرگواران که با رای قاطع خود در اسفند سال گذشته خواستار اصلاح و برخورد با فساد بودید پوزش می‎خواهم. تلاش ما در برابر ابزارهای پیدا و پنهان برخی صاحبان قدرت کافی نبود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۳۶۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با کسی تعارف ندارد

رئیس دفتر بازرسی ویژه رییس‌جمهور گفت: شفافیت، جلوگیری از تعارض منافع، شایسته گزینی، تسهیل در انجام امور، شناسایی بسترها و گلوگاه های فساد و مبارزه قاطع با فساد مورد تاکید دولت مردمی است و برای اجرای آن با کسی تعارف نداریم.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام حسن درویشیان در نشست شورای اداری استان تهران با اشاره به ابلاغ اصول ۱۲گانه رئیس جمهور در پیشگیری و مبارزه با فساد، به تشریح گشت ارشاد مدیران پرداخت و افزود: برای جذب و تقویت مشارکت مردمی که مورد تاکید معظم رهبری در شعار امسال نیز قرار گرفته است، نیازمند تسهیل در مسیر سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب و کار بخش خصوصی هستیم. به طور مثال اقدام وزارت اقتصاد در حذف امضاهای طلایی در این دولت می‌تواند نمونه برجسته‌ای از این اقدام باشد و همه دستگاه‌های اجرایی هم در این مسیر هستند.

وی ضرورت نظارت در کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر بهترین قانون را داشته باشیم و بهترین برنامه را هم تدوین کنیم اما به نظارت آن‌طور که باید توجه نکنیم، قطعا با مشکل مواجه خواهیم بود. نظارت به معنی عدم اعتماد به مدیران نیست و معتقدم مدیران اجرایی کشور، سرمایه معنوی و پشتوانه نظام هستند. مهمترین راه صیانت از مدیر، نظارت و نگهداری اوست. بسیاری از مدیرانی که پرونده‌ای برای آنها در محاکم تشکیل شده، به دلیل عدم نظارت بر زیرمجموعه یا عدم اطلاع کافی از قوانین و آئین نامه ها دچار مشکل شده‌اند.

وی با بیان این‌که «در اصول ۱۲گانه ضدفساد آیت‌الله رئیسی، هیچ خط قرمزی نداریم»، تصریح کرد: رئیس جمهور فرمودند نباید هیچ حدود و ملاحضه ای در برخورد با فساد باشد، پس بازرسی و نظارت در همه سطوح و همه زمان‌ها جاری است. البته رد نمی‌کنم که گاهی ممکن است مدیری تحت فشار سیاسی یا غیرسیاسی باشد اما موظف است از مسیر حق و قانون خارج نشود و از توصیه‌ها تاثیر نپذیرد؛ گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است

وی با ذکر تعبیر رهبری از مبارزه با فساد در دستگاه اجرایی، اظهار کرد: ایستادگی در برابر اژدهای هفت سر به فرموده رهبر معظم انقلاب، ممکن است باعث تبعاتی شود اما باید مقاومت کرد. ما هم پشتیبان چنین مدیرانی هستیم، به طور مثال مدیر منابع طبیعی یکی از شهرستان های شمالی به دلیل اجرای قانون با فشارهای افراد سیاسی و دستور مدیر استانی عزل شده بود، ولی به این نوع برکناری ورود کردیم و مدیر شجاع مذکور را به جایگاه قبلی در همان شهر بازگرداندیم. حتی اصرار مدیرکل استان مبنی بر ارتقای او را رد کردیم و گفتیم باید به همان اداره شهرستان برگردد تا همگان، جدیت دولت در حمایت از مبارزان با فساد را ببینند و درس عبرت شود.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد خطاب به مدیران اجرایی استان تهران، توجه آن‌ها را به نامه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر معطوف کرد و گفت: حضرت که به رئوفیت و گذشت زبانزد بودند، فرمودند "مفسدان را نقره داغ و خادمان را حمایت و تشویق کن" این رویه نصب العین دولت خدمتگزار سیزدهم است.

وی به مسائل اصلی و محوری استان تهران هم پرداخت و اظهار کرد: اجرای قانون هوای پاک در تهران حیاتی است و دستور ویژه رییس‌جمهور برای پیگیری هوای پاک، دغدغه ملی است و فقط استانداری مسوول آن نیست و همه دستگاه ها باید پای کار باشند.

وی با اشاره به این‌که «حاشیه نشینی در کنار تقاضای فراوان برای سکونت موقت در مناطق خوش آب و هوای اطراف تهران و استان های همجوار شمالی و تفرج‌گاه‌های خصوصی باعث افزایش قیمت زمین و وقوع بزه‌های مختلف از جمله کلاهبرداری در معاملات و تغییر کاربری باغات و مزارع کشاورزی شده است» گفت: عدم توجه به حریم جاده و بستر رودخانه‌ها و تصرفات غیرقانونی باید متوقف و با جزای سنگین مواجه شود. اصلاح مرز تقسیمات کشوری و تعیین مرز شهرستان های تهران، ایمنی بازار تهران با قدمت تاریخی و اهمیت اقتصادی، و توجه به مقوله آموزش در ارتقا سلامت نظام اداری هم از دیگر سرفصل های مهم استان است که باید به آن اهتمام ورزید.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در پایان توصیه‌ای به مدیران استان تهران کرد و گفت: به اسناد بالادستی توجه کنید، آن‌ها را مطالعه کنید. از جمله اصول یاری رسان به مدیران در موفقیت همین اصل مهم است. از نگاه بخشی و جزیی و آلوده به سیاست و برخورد حزبی دوری کنید. شما مکلف به اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری هستید و نباید تحت تاثیر جریانات سیاسی باشید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • پایان نشست‌های آموزشی منتخبان مجلس دوازدهم
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • نمک‌گیری نمایندگان مجلس به سبک قالیباف؛ بریز بپاش در هتل گرانقیمت برای حفظ ریاست؟!
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • طرح «دختران حاج قاسم» نمونه یک کار فرهنگی موثر است