Web Analytics Made Easy - Statcounter

روستای چنارستان یاسوج روستایی است که دهیاری آن ماجرای جالبی دارد یعنی پسری که دهیار است و پدری که کارها را انجام می هد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس، رعایت نکردن قانون و پایبند نبودن به قانون این روزها در خیلی از مناطق دیده می شود. عدم رعایت قوانین گاهی عمدی و گاهی سهوی است اما افرادی هستند که نمی دانند چه قوانینی وجود دارد و کدام مسئله خلاف قانون و یا با توجه به قانون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهیار روستای چنارستان ماجرای جالبی دارد که باعث نا رضایتی مردم این روستا شده است و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

ماجرای این روستا پدر و پسری است که پسر دهیار است و برایش ابلاغیه صادر شده است اما کارهای دهیاری را پدر انجام می دهد که این طبق قانون خلاف است و باید با آنها برخورد شود.

خبرنگار این پایگاه خبری صحت این موضوع را بررسی کرده است که در زیر خلاصه ای از این گزارش را می خوانید.

یکی از اهالی این روستا در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: مردی 38 ساله دهیار چنارستان است به مدت چهار سال است که این مسئولیت را قبول کرده است.

وی گفت: این پدر که وظایف پسر را انجام می دهد بازنشسته است و وظایف دهیاری را نیز انجام می دهد، مکان خاصی برای دهیاری ندارد و در خانه این کار ها را انجام می دهد.

این شهروند چنارستانی در پاسخ به این سوال که آیا صحت دارد که دهیار فرد دیگری است و کارهای دهیاری را فرد دیگری انجام می دهد گفت: نمی دانم و نمی توانم پاسخی دهم.

یکی دیگر از اهالی روستای چنارستان گفت: واقعیت این است که مردم از وی رضایت ندارند و کار خاصی انجام نداده است و مردم اعتراض زیادی دارند.

وی بیان کرد: هر وقت به دهیاری مراجعه کردیم پدر به جای پسر حضور دارد و تا کنون دهیار را ندیده ام.

یکی دیگر از اهالی روستای چنارستان در پاسخ به این سوال که ایا این که پسر دهیار است و دیگری کارها را انجام می دهد صحت دارد یا نه گفت: بله عین حقیقت است دهیار کسی است که از زمانی که دهیار شده است از چهار سار قبل تا کنون ندیده ام که دو ساعت در دهیاری حضور داشته باشد.

این فرد ادامه داد: کارها را پدر دهیار انجام می دهد پدرش بازشسته است و بارها به دلیل نارضایتی مردم مراجعه کردند به فرمانداری اما در انجا نیز به گونه ای قضیه را پیچاندند که مطرح نشود.

این فرد تصریح کرد: دفتر دهیاری هم بنگاه معامله املاک هست و هم دفتر دهیاری است و مهر دهیاری نیز در دست پدرش است.

وی در خصوص عملکرد دهیار گفت: سلیقه ای عمل می کند و از عملکرد نه پدر و نه پسر راضی نیستم.

پدر دهیار است!

صالحی عضو شورای روستای چنارستان در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: این مرد 38 ساله مدت چهار سال است که دهیار روستای چنارستان است.

وی بیان کرد: گاهی دهیار در شهر است و کارها را پدر دهیار انجام می دهد و در چند سال گذشته کارهای زیادی را برای روستا انجام داده است.اینکه برخی می گویند دهیار پسر است و کارها را پدر انجام می دهد صحت ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که اما برخی دیگر گفته اند که سید پسر دهیار است گفت: نه سید جابر پسر سید جمال عبدلی است و همیشه در محل دهیاری حضور دارند و گاهی پدرش کمک می کند.

در حال حاضر بنگاهی که هم محل معامله املاک هست هم به عنوان دفتر دهیاری است و مردم نیز گاهی به آنجا مراجعه می کنند اگر دهیار خودش نباشد پدرش حضور دارد و کارها را انجام می دهد.

این تخلف نیست که یکی دیگه کار دهیار را انجام دهد؟

نه اینکه کارها را انجام دهد نه فقط آنها را راهنمایی می کند.

پسر دهیار است!

وی با بیان اینکه عملکرد خیلی خوبی دارد گفت: شما بدون مدرک حرف نزنید و مدرک داشته باشید دهیار خودش همیشه حضور دارد و کارها را انجام می دهد.

درخشان رییش شورای چنارستان در گفت و گو با خیرنگار این پایگاه خبری گفت: این مرد 38 ساله دهیار روستا است و کارها را پیگیری می کند مدت چهار سال است که دهیار است.

وی بیان کرد: ما برای پسرش ابلاغیه زدیم اما کارها را پدر انجام می دهد.

درخشان عنوان کرد: دهیار فرد زحمت کشی است و در آن شکی نیست ممکن است گاهی در حق برخی کم لطفی شد و ناراضی باشند.

وی اضافه کرد : پدر فرد مقیدی هست و فردی نیست که از مهر شورا سوء استفاده شود اما طبق قانون بله تخلف است که دهیار پسر و است و کارها را پدر انجام می دهد.

معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: وظایف و اختیاراتی که به حکم قانون به کسی اعطا می شود غیر قابل واگذاری است مگر اینکه در قانون پیش بینی شده باشد.

فرج زاده عنوان کرد: دهیار دارای وظایف و اختیاراتی است که به تبع ماده 10 قانون دهیاری ها قابل واگذاری و تعویض با هیچکس نیست.

معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری بویراحمد ادامه داد: اگر دهیار چنارستان این اقدام را انجام داده باشد و ثابت شود که این دهیار وظایف و اختیارات خود را به صورت غیر قانونی به یکی از اعضای خانواده واگذار کرده است یک تخلف اشکار است و تمامی اقدامات لازم برای برخورد با فرد خاطی بعمل می آید از جمله این برخورد محرومیت از دهیاری و اخذ مهر دهیاری است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۳۷۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۳۴ هزار میلیارد ریال مالیات بر ارزش افزوده در قزوین

سیدمحمود موسوی صانع مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین گفت: برابر مقررات ماده ۳۹ قانون ارزش افزوده، چهار درصد از ارزش افزوده وصول شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور بنابر شاخص جمعیت، بین ساکنان مناطق شهری، روستایی و عشایری تقسیم می شود و از این مبلغ نیز درصدی برای ورزش همگانی و یک درصد هم برای بهداشت و درمان به این سازمان ها واریز می شود.

وی افزود: در همین راستا، سال گذشته و به غیر از سهم ورزش و ورزش همگانی، ۳۴ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال از این محل بین شهرداری، جمعیت عشایری و دهیاری های این استان توزیع شد.

موسوی صانع با اشاره به میزان توزیع اعتبارات ارزش افزوده در شهرستان قزوین، تاکید کرد: سهم شهرداری قزوین ۱۰ هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال، معلم کلایه با ۵۹ میلیارد ریال، رازمیان با ۳۳ میلیارد ریال، سیردان ۲۱ میلیارد ریال، اقبالیه یک هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال، محمود آباد ۵۹۰ میلیارد ریال و کوهین ۳۷ میلیارد ریال بود.

وی ادامه داد: مجموع اعتبارات تخصیص داده شده به دهیاری های شهرستان قزوین نیز ۲ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال و مجموع روستاهای فاقد دهیاری که باید ارقام آن به حساب فرمانداری ها واریز می شد هم ۱۵۰ میلیارد ریال و جمعیت عشایر شهرستان قزوین نیز ۳۵ میلیارد ریال از این محل دریافت کردند.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین به توزیع اعتبارات ارزش افزود به شهرداری های شهرستان تاکستان اشاره کرد و افزود: شهرداری های تاکستان ۲ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال، نرجه ۱۵۰ میلیارد ریال، ضیا آباد ۲۲۱ میلیارد ریال، خرمدشت ۱۷۶ میلیارد ریال و شهرداری اسفرورین ۳۳۲ میلیارد ریال از محل ارزش افزوده دریافت کردند و به حساب دهیاری های آن نیز یک هزار و ۵۷۶ میلیارد ریال و روستاهای فاقد دهیاری هم ۲۲ میلیارد ریال واریز شد.

موسوی صانع یادآور شد: شهرداری های شهرستان بویین زهرا نیز به ترتیب به شهرداری بویین زهرا ۵۶۰ میلیارد ریال، سگز آباد ۱۴۷ میلیارد ریال، دانسفهان ۲۵۳ میلیارد ریال، شال ۴۱۰ میلیارد ریال، ارداق ۱۳۵ میلیارد ریال، عصمت آباد ۸۰ میلیارد ریال و همچنین به دهیاری های این شهرستان یک هزار و ۶۸۷ میلیارد ریال، روستاهای فاقد دهیاری نیز ۳۰ میلیارد ریال و عشایر این شهرستان نیز ۸۶۰ میلیون ریال پرداخت شد.

به گفته موسوی صانع، شهرداری های آوج و آبگرم نیز به ترتیب ۱۳۸ و ۱۷۰ میلیارد ریال، دهیاری ها بالغ بر ۸۴۷ میلیارد ریال و روستاهای فاقد دهیاری هم ۲۰ میلیارد ریال در شهرستان آوج از محل منابع ارزش افزوده دریافت کردند.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین ادامه داد: در شهرستان البرز نیز شهرداری های الوند ۲ هزار و ۱۰۹ میلیارد ریال، بیدستان ۴۸۵ میلیارد ریال، محمدیه ۲ هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال و شریفیه ۵۴۶ میلیارد ریال، دهیاری های این شهرستان ۹۴۱ میلیارد ریال و روستاهای فاقد دهیاری نیز ۹ میلیارد ریال سال گذشته دریافت کردند.

موسوی صانع اضافه کرد: این در حالی است که به شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان ۱۵ میلیارد ریال از این محل پرداخت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • به رنگ حمایت و همدلی در خانواده
  • سرپرست دوومیدانی: حقوق رسولی را داده‌ایم؛ احتمالاً یادش رفته
  • خوشحالی مردم یاسوج از حمله موشکی سپاه به اسرائیل
  • توضیحات سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور درباره واردات واگن‌های مترو
  • انتصاب مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان
  • ضرورت انجام وظایف شورای امنیت در واکنش به سرپیچی‌های اسرائیل
  • برخورد دستگاه قضا با مسئولان و مدیران قانون گریز و متخلف
  • درجلسه شورای قضایی گیلان مطرح شد
  • ماجرای جالب شکلات دو هزار یورویی!
  • توزیع بیش از ۳۴ هزار میلیارد ریال مالیات بر ارزش افزوده در قزوین