Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هجدهمین مجمع عمومی مهندسی ساختمان قزوین مطرح شد که بیش از 400 هزارمترمربع در قزوین و بیش از یک و نیم میلیون مترمربع در استان پروژه ساخت و ساز تعریف شده است که متاسفانه کمتر از 19 درصد مهندسین در استان درگیر آن هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازصبح قزوین؛ هجدهمین مجمع عمومی مهندسی ساختمان قزوین روز گذشته(دوشنبه) در سالن جتماعات نظام مهندسی ساختمان در شرایطی برگزار شد که با وجود رکود بی سابقه در صنعت ساختمان بسیاری از مهندسان مرتبط با ساخت مسکن بیکار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حاشیه مجمع نظام مهندسی قزوین اعتراض مهندسان به عدم اجرای عادلانه توزیع سهمیه نظارت و اجرای پروژه‌ها بود؛ این مهندسان از استاندار، نمایندگان مجلس و هیات 4 نفره به عنوان رییس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر قزوین درخواست کردند نسبت به سهمیه بندی الکترونیکی و عادلانه پروژه‌ها در شهر قزوین اقدام عاجل و موثر کنند.

گفتنی است؛ در 18 استان توزیع نظارت به صورت سیستماتیک انجام می‌شود و در نتیجه زیرساخت‌های آن موجود است و می‌توان استفاده کرد؛ توزیع عادلانه نظارت باعث از بین رفتن ارتباط مالی مالک و ناظر و کیفی سازی نظارت و واقعی شدن نرخ‌ها می‌شود.

این مهندسان اظهار کردند: کمیسیون شهرسازی شورای شهر به جد دنبال اجرای این توزیع است؛ اما برخی از اعضای شهرداری و نظام مهندسی به دلیل به خطر افتادن منافع یک عده مخالف هستند.

مهندسان معترض افزودند: در شهرستان آبیک از ‌پنجاه هزار کار انجام شده توسط نظام مهندسی ابیک نزدیک به سی هکتار آن را مهندسان خارج از این شهر انجام دادند که حدود سیزده هکتار آن توسط یکی از مهندسان نظام قزوین با رانت انجام شده است.

نقش موثر رانت خواران پروانه در پروژه‌های ساخت و ساز
این مهندسان قزوینی ادامه دادند: باتوجه به اینکه بررسی و اجرایی کردن ضوابط معماری ایرانی_اسلامی در دستورکار صحن شورای شهر قزوین قراردارد، از ریاست شورای شهر، شهردار و کمیسیون ماده5 خواستاریم، اهتمام بیشتری در اجرای ضوابط مذکور داشته باشند.

مهندسان معترض عنوان کردند: کاهش 92 درصدی صدور پروانه‌های ساختمانی نسبت به میانگین 5 ساله، که به صورت خاص حوزه ساخت و ساز را تحت تأثیر قرارداده، حکایت از سرعت بسیار پایین در نوسازی-بهسازی بافت‌های شهری بخصوص بافت‌های فرسوده و ناپایدار دارد.

این مهندسان قزوینی تصریح کردند: صدور الکترونیکی پروانه‌های ساختمانی، سهمیه بندی، توزیع عادلانه پروژه‌ها و نظارت بر آنها به صورت عادلانه و براساس توانمندی فنی و پایه نظارتی و اجرایی مهندسان و کاردان‌های فنی ساختمان، قطع ارتباط مالی آنان با ناظران و جلوگیری از رانت، یقیناً اقدام موثری در جهت افزایش کیفیت ساخت و ساز و ایجاد زمینه اشتغال بیش از 5هزار نفر مهندس و کاردان فنی، توانمند و دارای پروانه‌ اشتغال است.

معترضان گفتند: براساس آمارها بیش از 400 هزارمترمربع در شهر قزوین و بیش از یک و نیم میلیون مترمربع در استان پروژه ساخت و ساز تعریف شده است که متاسفانه کمتر از 19 درصد مهندسین در استان و کمتر از 10 درصد در قزوین درگیر آن هستند.

این مهندسان قزوینی افزودند: وجود دفاتر مهندسی صوری که بیشتر نقش دلالان و رانت خواران پروانه و نقشه در حوزه‌های شهرسازی و نظام مهندسی را بازی می‌کنند و از مبلغ قرارداد با سازنده، حداکثر صرفا 35 درصد آن را به ناظرین پرداخت کرده و آنهم با چه مکافات و به صورت اقساطی! و چه انتظارات غیرقانونی و نامشروعی از ناظران دارند.

معترضان ادامه دادند: درحالیکه براساس آمار بیش از 80 درصد مهندسین، عموم مردم و بهره برداران با اجرای طرح الکترونیکی پروانه و پروژه‌ها و توزیع نظارت عادلانه موافقت دارند و تعداد زیادی از استان‌های کشور به این مهم اقدام کرده اند.

این مهندسان قزوینی در پایان تاکید کردند: باتوجه به موارد مذکور و فراهم آمدن زیرساخت‌های فنی و الکترونیکی این حوزه، از استاندار، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و هیأت 4 نفره استان و مردم خواستار اقدام عاجل و موثر در این زمینه باشیم.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۳۹۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود

به گزارش همشهری آنلاین؛ آیین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» صبح امروز -۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳- در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین - معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی - مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر - شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور - رییس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است همچنین این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می شد و علاوه بر این موضوع این نقطه ناایمن بود که این ناایمنی ناشی از تنگ بودن مسیر در گذشته بوده است. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشت.

صداقتی همچنین اشاره کرد که تحکیم بستر بزرگراه آزادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری دارد و بر باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد تاثیر بسزایی داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم درخصوص جزییات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.

او با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک ترین پروژه هاست اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، گفت: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف ۶ ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران در ادامه اشاره کرد: این تقاطع تاثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. همچنین پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سال ها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

پوریافر، شهردار منطقه ۲۱ هم درباره جزییات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می‌شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که‌ متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، اشاره کرد که با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

کد خبر 847394 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهردارى تهران بزرگراه حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟