Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، در این جلسه و پس از ارائه گزارش عملکرد دستگاههای مرتبط در موضوع مبارزه با ریزگردها و آلودگی هوا، بویژه در خوزستان و مناطق جنوب کشور؛ بر پیگیری همزمان و هماهنگ برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت بویژه در زمینه مدیریت منابع آبی، اصلاح الگوی کشت، طرح های تثبیت خاک، کاشت نهال و احیای تالاب ها تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ٦ منطقه محیط زیستی کشور ، که پیش از این درجه ای از مراقبت از سوی سازمان حفاظت محیط زیست در این مناطق صورت می گرفته، با هماهنگی های قانونی و مطالعات انجام شده به عنوان مناطق جدید حفاظت شده تعیین و ارتقای سطح حفاظتی آنها به تصویب شورای عالی محیط زیست رسید.

بر این اساس مناطق طارم سفلی و الموت در استان قزوین به عنوان مناطق حفاظت شده، مناطق شیرستان در استان چهارمحال و بختیاری، دره باغ در استان فارس و یخاب در استان اصفهان به عنوان پناهگاه حیات وحش و منطقه امن موته به عنوان پارک ملی تعیین شدند.

با تصویب شورای عالی محیط زیست، همچنین پروژه های ذخیره سازی زیرزمینی گاز طبیعی، استحصال زمین از دریا و جزایر مصنوعی، اوراق کردن کشتی ها و شناورها، آب شیرین کن و توسعه آن و نیز پروژه های تولید کُک و قطران، با هماهنگی دستگاههای ذیربط، شامل ارزیابی زیست محیطی و ضوابط آن شدند.

در این جلسه اصلاحات مورد نیاز در حدود مجاز معاینه فنی خودروها نیز در راستای ارتقای کیفی این فرایند به تصویب رسید.

دکتر معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در این جلسه گزارشی درباره اقدامات انجام شده برای مقابله با آلودگی هوا و گرد و غبار، ادامه طرح های مقابله با ریزگردها در سطح کشور و طرح های مرتبط با کاشت نهال و احیای تالاب ها ارائه کرد.

بر اساس این گزارش تالاب هور العظیم در استان خوزستان با تامین حدود ٤ میلیارد متر مکعب آب طی سال های گذشته تا ٧٠ درصد احیاء شده است.

همچنین دکتر جواد ظریف وزیر امور خارجه در این جلسه گزارش اقدامات این وزارتخانه در عرصه همکاری های دو جانبه، منطقه ای و بین المللی در خصوص مبارزه با ریزگردها و آلودگی هوا را تشریح کرد.

تصویب قطعنامه مبارزه با گرد و غبار در دو نشست هفتاد و هفتاد و یکم مجمع عمومی سازمان ملل و پیگیری دستور کار و گنجاندن اسناد مرتبط به عنوان برنامه کاری برای دو سال آینده، تشریح فعالیتهای کشورمان برای افزایش همکاریهای منطقه ای در این حوزه، پیشنهاد برگزاری کنفرانس بین المللی با موضوع گرد و غبار در تهران که برای سال 2017 رسما مورد استقبال مجمع عمومی سازمان ملل قرار گرفت؛ حضور فعال در کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا - اقیانوسیه (اسکاپ) در خصوص مسایل زیست محیطی و همچنین مذاکرات، تهیه اسناد و امضای تفاهمنامه های دو جانبه و منطقه ای برای مقابله با ریزگردها و آلودگی های زیست محیطی از مهمترین اقدامات وزارت امور خارجه در این زمینه است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۴۰۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: یک شکارچی که اقدام به شکار یک راس کل وحشی در شهرستان کامیاران کرده بود به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان، اقبال حمیدی اظهار کرد: این شکارچی غیر مجاز که در سال ۱۴۰۲ اقدام به شکار یک رأس کل وحشی در منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان کرده بود با حکم قضائی به جزای نقدی محکوم شد.

وی افزود: این متخلف در آن زمان، توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران دستگیر شد و پس از پیگیری‌های حقوقی، سرانجام با صدور حکم قطعی به پرداخت ۷۵۰ میلیون ریالی جزای نقدی جریمه شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان خاطرنشان کرد: کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربفردترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی قرار داده است.

کد خبر 751252

دیگر خبرها

  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان