Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز،نشریه «عرب ویکلی» در گزارشی در زمینه اعلام رسمی نامزدی «حسن روحانی» رییس جمهور ایران برای شرکت در انتخابات سال 1396 نوشت: حسن روحانی،رییس جمهور وقت ایران شرکت در رقابت‌های انتخاباتی را با اعلام هشدار ملایمی به نیروهای مسلح و دیگر نهادها چون قوه قضاییه نسبت به دخالت در روند انتخابات صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از دیدگاه نویسنده، منظور حسن روحانی از بکار بردن عبارت «نیروهای مسلح»،سپاه پاسداران و به ویژه بسیج،از شاخه سپاه بود که دارای شبکه گسترده‌ای در مساجد ایران و نقطه کانونی جامعه به ویژه مناطق روستایی و طبقه کارگر است.
روحانی شاید از چشم‌انداز انتخاباتی و موضع گیری‌های کنونی ترس کمتری را از سپاه تا پایگاه سیاسی و اجتماعی به طور نسبی ضعیفش داشته باشد. رویدادهای منطقه‌ای و بین‌المللی نیز همچنین در حال هم پیمان شدن علیه وی هستند و دوام طولانی مدت موفقیت منحصر به فرد او یعنی توافق هسته‌ای سال 2015 را زیر سئوال برده‌اند.
بر این اساس، فقدان یک پایگاه سیاسی مستقل پاشنه آشیل حسن روحانی است.این امر به طور نسبی بازتاب زندگی کاری او است که رابطه کمتری با فضای سیاسی تا فعالیت در امور امنیتی (دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی ایران) داشته و البته تاحدی هم برگرفته از شخیصت غیرجذاب و اقتدارگرای او است.
نویسنده با اشاره به فعالیت بیش از سی سال حسن روحانی در بالاترین تشکیلات امنیتی ایران نوشت: این دلیل نمی‌شود که یک شخص شاغل در عالم سیاسی ایران بهترین دوره و آموزش را دیده باشد.
از این گذشته، خلق و خوی روحانی برای ایجاد ائتلاف مورد نیاز جهت بقا طولانی بلند مدت در راس قله سیاسی ایران مناسب نیست.
بر اساس گزارش‌های معتبری حسن روحانی به طور غریزی اقتدارگرا است و نظر مساعدی به نقد و انتقاد ندارد. این امر باعث می‌شود که تعامل او با مخالفان که پیش نیاز موفقیت پایدار در جامعه سیاسی پیچ و خم‌دار سیاسی جمهوری اسلامی ایران است، سخت شود .
نویسنده این گزارش در بخشی دیگر به صراحت نوشت: در منظر راهبردی، چشم انداز سیاسی ایران شرایط مطلوب مشابه آنچه که در سال 2013 به روحانی عرضه داشت را اینبار ارائه نخواهد کرد.
این در حالی است که روحانی موفقیت سال 2013 خود را با جمع کردن اصلاح طلب‌ها و میانه روها به دور هم به دست آورد و بدین وسیله ضعف بنیادین خود را با بهره بردن از شبکه‌های سیاسی گسترده اصلاح طلبان جبران نمود.
نویسنده با اشاره به ساختار کنونی اصلاح طلب‌ها و آشفتگی جریان فتنه نزدیک به آن‌ها نوشت: بیشترین آسیب به حسن روحانی با درگذشت «آیت الله رفسنجانی» در ماه ژانویه صورت گرفت زیرا او نقش کلیدی را در رفع اختلافات روحانی و اصلاح طلبان با تضمین بخشیدن به توافقنامه‌های سیاسی چند منظوره ایفا می‌کرد.
در ادامه این گزارش با اشاره به رویکرد دولت «دونالد ترامپ» رییس جمهور آمریکا در قبال ایران آمده است: دولت ترامپ توافق اتمی و رفع بخشی از تحریم‌های اقتصادی که دستاورد ریاست جمهوری روحانی است را تهدید کرده است. هرچند که لغو تحریم‌ها چنان کند بوده که روحانی نمی‌تواند از آن برای خود ‌بهره سیاسی را به دست آورد.
بر اساس این گزارش،صحبت درباره عملکرد اقتصادی دولت روحانی که کمتر جذابیتی داشته، تنها به لغو محدود تحریم‌ها منتهی می‌شود .فقدان پیشینه اقتصادی قوی همراه با عدم محبوبت کلی به طور قابل توجهی از چشم انداز انتخاباتی روحانی می‌کاهد.
در خاتمه این گزارش آمده است: با وجود این آسیب پذیری‌ها، دو عامل حیاتی به نفع رییس جمهور کنونی ایران است. نخست این‌که هیچ کدام از روسای جمهور ایران فارغ از عملکرد ضعیفشان، هرگز در کسب موفقیت برای پیروزی در دوره دوم شکست نخورده‌اند.
دوم این‌که رقیب نیرومندی برای رقابت با روحانی هنوز ظهور نکرده و با کنار کشیدن «محمود احمدی نژاد» رییس جمهوری سابق ایران برای شرکت در انتخابات سال 1396،حسن روحانی موفقیت بزرگی نصیبش شد. با این حال، به نظر می‌رسد «حمید بقایی» از یاران احمدی نژاد البته در صورت تعیین صلاحیت از سوی شورای نگهبان رقیب انتخاباتی روحانی ‌باشد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۴۷۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده

رئیس امور اقتصادی اداره کل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه وزارت نفت گفت: هم‌اکنون براساس برآوردها کشورهای آفریقایی بالاترین رشد اقتصادی را طی سال ۱۴۰۲ داشته‌اند و این مسأله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در ۲ دهه آینده رقم خواهد زد.

به گزارش ایسنا، سلیمان قاسمیان ظهر امروز در نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های دوجانبه با کشورهای آفریقایی در حوزه صنایع پایین‌دستی و بالادستی صنعت نفت و نیز فرصت‌های تکرارنشدنی بازار در این قاره، گفت: هم‌اکنون، براساس برآوردها، کشورهای این قاره بالاترین رشد اقتصادی را طی سال گذشته داشته‌اند و این مسئله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در دو دهه آینده رقم خواهد زد.

وی با اشاره به اینکه ۷.۲درصد از ذخایر هیدروکربوری جهان در قاره آفریقا قرار دارد، افزود: طی دو سال اخیر بیشترین اکتشاف‌های مواد نفتی و گازی جهان به‌ترتیب در کشورها نامیبیا، غنا، آنگولا و آفریقای جنوبی انجام شده است.

رئیس امور اقتصادی اداره کل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه وزارت نفت بیان کرد: هم‌اکنون در حوزه تقاضای فرآورده‌های نفتی و گازی شاهد افزایش تقاضا در قاره آفریقا هستیم. این قاره اکنون ظرفیت پالایشی روزانه ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه را دارد که نسبت به مصرف داخلی خود بسیار کمتر است، ازاین‌رو ما می‌توانیم بازارهای صادراتی فرآورده‌های نفتی خوبی در این قاره، به‌خصوص در شرق و جنوب آن داشته باشیم.

قاسمیان صادرات خدمات فنی و مهندسی، بازسازی پالایشگاه‌های موجود و صادرات فرآورده‌های نفتی و گاز مایع را از دیگر فرصت‌های ایجاد ارتباط بیشتر با صنعت نفت قاره آفریقا اعلام کرد.

افزایش ۲۶درصدی مصرف گاز جهان تا ۲۰۴۰

براساس این گزارش، رضا نوشادی - مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه تا سال ۲۰۴۰ مصرف گاز در جهان ۲۲ تا ۲۶ درصد افزایش داشته و هم‌زمان شاهد افزایش تقاضای این حامل انرژی خواهیم بود، گفت: ایران به‌عنوان دومین دارنده ذخایر گازی جهان همواره یکی از ظرفیت‌های بالقوه برای تأمین پایدار گاز در دهه‌های آینده خواهد ماند.

وی با یادآوری اینکه صنعت گاز ایران طی سال‌های اخیر با وجود تحریم‌های همه‌جانبه کشورهای غربی توانسته است تولید خود را از حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب در سال ۱۳۸۹ به بیش از ۸۷۵ میلیون مترمکعب در حال حاضر برساند، تصریح کرد: هم‌اکنون فرایند تولید گاز، از مرحله تولید تا توزیع، بدون حضور شرکت‌های خارجی و ازسوی متخصصان ایرانی انجام می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به اینکه این شرکت هم‌اکنون مدیریت بیش از ۴۴۰ هزار کیلومتر خط لوله گاز در کشور را بر عهده دارد، افزود: در بخش ساخت ایستگاه‌های تقویت فشار و پالایشگاه‌های گازی به‌ترتیب ۹۲ و ۷۶ درصد به خودکفایی رسیده‌ایم. ما و ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان داخلی مرتبط با ما می‌توانیم در زمینه احداث و تعمیرات خطوط لوله و ایستگاه‌های تقویت فشار گاز، به کشورهای آفریقایی خدمات فنی و مهندسی ارائه کنیم.

نوشادی پروژه‌های بازیابی کربن، مینی ال‌ان‌جی، تولید هیدروژن از گاز، ساخت توربواکسپندر و حذف کربن را از پروژه‌های جدید در صنعت گاز دانست و گفت: هم‌اکنون ایران در بحث ساخت دو نوع توربوکمپرسور، بیش از ۲ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است.

آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی به آفریقا در حوزه پالایشگاهی

براساس این گزارش، علی شاهوردی، مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی نیز در این نشست تخصصی، گفت: ایران آمادگی دارد در زمینه تعمیرات اساسی، تأمین تجهیزات، نگهداری و تولید در حوزه پالایشگاهی با کشورهای آفریقایی همکاری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ایران ۳۰ سال پیش در زمینه تعمیر و ساخت پالایشگاه‌های نفت و گاز ۱۰۰درصد به خارج وابسته بود، بیان کرد: در سایه مدیریت دولت‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده تحریمی پس از ۴۵ سال تحریم و هشت سال جنگ، هم‌اکنون ضمن خودکفایی کامل در تعمیرات، پالایشگاه‌های نفتی خارجی را نیز تعمیرات اساسی می‌کنیم.

مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، کمپرسورهای فرایندی، کاتالیست‌های بنزین‌ساز، مبدل‌های حرارتی، کولرهای آبی صنعتی، خدمات مکانیک، پایپینگ، عایق، فیلتر، ترانسفورماتور و ابزار دقیق را ازجمله صدها محور صادراتی خدمات فنی و مهندسی به قاره آفریقا اعلام کرد.

ایران سومین تولیدکننده ال‌پی‌جی دنیا

براساس این گزارش، امیر هوشنگ کرمی، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه هم‌اکنون قاره آفریقا در زمینه تولید و مصرف ال‌پی‌جی برابر است، گفت: این قاره به‌شدت به انرژی و سوخت نیاز دارد و ایران به‌عنوان سومین تولیدکننده گاز مایع (ال‌پی‌جی) می‌تواند در افزایش صادرات این حامل انرژی در این قاره، نقش‌آفرینی کند.

وی در ادامه بیان کرد: هم‌اکنون چین، هند و ژاپن به‌ترتیب بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان ال‌پی‌جی در جهان به شمار می‌آیند و در قاره آفریقا مراکش، مصر، تونس و آفریقای جنوبی به‌ترتیب بزرگ‌ترین واردکنندگان این حامل انرژی هستند.

طبق اعلام وزارت نفت، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران قیمت بالا و نبود اسکله‌های استاندارد را دو دلیل عمده مصرف پایین ال‌پی‌جی در قاره آفریقا دانست و گفت: تولید این ماده در ایران طی چند سال اخیر صعودی بوده و از ۵ میلیون تن در سال ۲۰۲۱ به ۷ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ رسیده است.

صادرات ۳۵۰ میلیون دلاری کود اوره به آفریقا

براساس این گزارش، بیژن چگنی، سرپرست مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران نیز در این نشست تخصصی، با تأکید بر اینکه هم‌اکنون عمده محصول صادراتی پتروشیمی ایران به قاره آفریقا کود اوره است، افزود: هم‌اکنون سالانه حدود ۳۵۰ میلیون دلار کود اوره به این قاره صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ایران ۹۵ میلیارد دلار طرح پتروشیمی جدید و در حال اجرا دارد، تصریح کرد: از این مقدار تاکنون ۱۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام شده و مذاکرات برای ۸۲ میلیارد دلار دیگر، از طریق فاینانس در حال انجام است.

سرپرست مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران صادرات کاتالیست را یکی از فرصت‌های ارتباط صنعت پتروشیمی ایران و قاره آفریقا اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون ایران در زمینه کاتالیست به خودکفایی ۹۵درصدی رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنایه روحانی به جنجال ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد
  • حسن روحانی دلایل ردصلاحیتش را اعلام کرد
  • کنایه حسن روحانی به جنجال ساختن مسجد در پارک قیطریه/ مگر در انقلاب کسی را به زور باحجاب کردیم؟
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • قانون اصلاحی بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی ابلاغ شد
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • پخش سریال «حشاشین» در ایران ممنوع شد
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد