Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور حقوقی و انتظامی سازمان بورس و اوراق بهادار، از صدور رای قطعی مراجع قضایی علیه دو کارگزاری متخلف خبر داد که پیش از این در بازار سرمایه فعال بودند.

محمدعلی شیری زاده تصریح کرد: این دو کارگزاری که در سنوات گذشته از سوی سازمان بورس لغو مجوز شده بودند ابتدا در دستگاه نظارتی علیه سازمان شکایت کردند که ما پاسخ آنها را دادیم و دستگاه نظارتی متقاعد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سنا، وی بدون اینکه اشاره ای به نام کارگزاری های شاکی داشته باشد ، گفته است: البته (شاکیان) به این موضوع بسنده نکردند و سعی کردند ابتدا از طریق مجلس و سپس از طریق شکایت در مرجع قضایی به سازمان فشار وارد کنند.

شیری زاده اظهار داشت: بعد از آنکه این دو کارگزار جداگانه علیه سازمان طرح شکایت کردند ، مرحله بدوی دادگاه برگزار و بعد از آن مراحل تجدید نظر پشت سر گذاشته شد اما اینها در نهایت نتوانستند کاری از پیش ببرند و حقانیت سازمان در این زمینه مشخص و رای قطعی علیه کارگزاری ها صادر شد.

مدیر امور حقوقی و انتظامی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در مقطعی دیگر نیز شنیده شد که برخی افراد سودجو به دنبال بازگشت این مجوز رفته اند و به اصطلاح خواسته اند لاشه مجوز را با پرداخت مبلغی احیا کنند ولی از آنجا که اقدام سازمان در ابطال مجوز آنها قانونی بود باز موفق نشدند.

شیری زاده به شروط قانونی برای فعالیت کارگزاران بورسی اشاره کرد و گفت: سازمان بورس در سال 86 هفت بند را مطرح کرد که کارگزاران بایستی همواره این شروط را رعایت کنند از جمله اینکه باید سیستم حسابداری داشته باشند، هیات مدیره آنها معرفی و تایید صلاحیت بشود و سرمایه شان به میرانی باشد که سازمان تعیین کرده است.

وی همچنین برخورداری از محل و دفتر کار ، استخدام پرسنلی که دارای گواهینامه های مرتبط هستند و مطابقت اساسنامه آنها با استانداردهای سازمان را از دیگر شرایط قانونی برای فعالیت کارگزاران بورسی دانست و گفت: این قبیل موارد را حسابرس و بازرس معتمد سازمان باید تایید می کرد که درخصوص یکی از این کارگزاری ها این موارد برآورده نشده بود.

به گفته شیری زاده ، یکی دیگر از کارگزاری ها نیز سرمایه اش را به طور کامل خارج کرده بود و با آن به ساخت و ساز می پرداخت و خرید و فروش زمین می کرد که چندین بار ما با اینها مکاتبه کردیم و تذکر دادیم اما توجهی نکردند.

مدیر امور حقوقی و انتظامی سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: قرار بود این دو کارگزاری ظرف شش ماه، خود را تطبیق دهند اما آن شش ماه تبدیل به دو سال شد و مجددا مهلت خواستند و در نهایت هم تعهدات خود را انجام ندادند.

شیری زاده خاطرنشان کرد: از آنجا که سازمان بورس بر اساس قانون بازار ماده 7، اختیار اعطای مجوز، لغو یا تعلیق مجوزهای نهادهای مالی را دارد در نهایت هیات مدیره این سازمان تصمیم به لغو مجوز این کارگزاری ها گرفت و رای قعطی نیز اخیرا صادر و ابلاغ شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۴۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوزی در این محوطه تاریخی صادر نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوز ساخت و ساز در محدوده این محوطه تاریخی صادر نشده است.

وی افزود: قلعه اولتان یکی از محوطه‌های تاریخی مهم استان اردبیل بوده و در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و تا کنون هفت فصل کاوش در این محوطه انجام یافته که نشان دهنده اهمیت آن است.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: همچنین با توجه به اهمیت قلعه اولتان، اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی را به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده است و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این مورد هستیم.

محمدی ادیب ادامه داد: محوطه‌ها و بناهای تاریخی عرصه و حریم مشخصی دارند و در مورد قلعه اولتان نیز عرصه و حریم آن در سال ۱۳۹۸ تعیین و در شورای حرایم کشور به تصویب رسیده است که بر اساس همان موارد مصوب، حفاظت از قلعه اولتان انجام می‌شود.

کد خبر 750872

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی