Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر چی حساب و کتاب می‌کردم، دیگر کاری از دستم بر نمی‌آمد، کار از کار گذشته شده بود، برایم سخت است با وجدانم کنار بیایم، بایستم جلوی میز قاضی جواب ندانم کاری‌هایم را بدهم، هر چند در آن لحظه پشیمانی سودی برایم نداشت.

قدس آنلاین - هر چی حساب و کتاب می‌کردم، دیگر کاری از دستم بر نمی‌آمد، کار از کار گذشته شده بود، برایم سخت است با وجدانم کنار بیایم، بایستم جلوی میز قاضی جواب ندانم کاری‌هایم را بدهم، هر چند در آن لحظه پشیمانی سودی برایم نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی ٤٠ساله که چند ماهی به دستور قاضی حقدادی، به خاطر جعل سیم کارت روانه زندان شده بود، برای اعتراف آخر در مقابل قاضی ویژه جرایم رایانه‌ای دادسرای انقلاب عمومی می‌گوید: بیکاری دیگر امانم را بریده بود، چند سالی از آغاز زندگی مشترکمان می‌گذشت ولی روزبه روز اوضاع مالی‌ام بدتر می‌شد.

چند باری برای پرداخت اجاره عقب افتاده به خانواده خانمم رو انداختم ولی دیگر نمیتوانستم هر ماه همان کار را تکرار کنم تا اینکه تصمیم گرفتم برای پایان دادن به روزهای سخت زندگی‌ام دنبال یک کار آبرومند باشم اما انگار بخت با من یار نبود،اوایل تصمیم داشتم برای سروسامان دادن به اوضاع زندگی‌ام به دیار خودمان برگردم ولی همسرم زیر بار نرفت، من هم مجبور شدم به همان کارگری دل خوش کنم،تا اینکه در همان زمان متوجه شدم خانمم باردار است، هر چی با خودم کلنجار رفتم دیدم دیگر با آن درآمد بخور و نمیر نمی‌توانم از پس مخارج بربیایم.

تا اینکه تصمیم گرفتم از راهی که ناصر هم دوره خدمت سربازی جلوی پایم گذاشته بود، وارد عمل شوم.هر چند دلم نمی‌خواست نان حرام سر سفره زن و بچه‌ام ببرم، ولی بالاخره چندباری از راه جیب بری سعی کردم، پول بیشتری به جیب زده بودم .

کارگری در مغازه این روزها تنها کاری بود که از دستم بر می‌آمد، از حق که نگذرم صاحب کارم از همان اول بخاطر رفتار خوبم با مشتری مثل فرزندانش به من اعتمادداشت،حساب و کتاب مغازه را به همراه کارت عابربانکش رادراختیارم گذاشت تا خریدهای مغازه راانجام بدهم،من هم که دیدم آن بنده خدا سواد درست حسابی ندارد،از فرصت استفاده کردم رمز دوم کارت را فعال کردم و اطلاعات را برای روز مبادا جایی یادداشت کردم، به دنبال فرصتی می‌گشتم که در نهایت به بهانه حقوق کم کار در مغازه را ول کردم اما بعد بیکاری باعث شد تصمیم بگیرم ازطریق اینترنت حساب صاحب کار سابقم را خالی کنم.

اما اگر با نام خودم خرید می‌کردم خیلی زود دستم رو می‌شد برای همین با کارت ملی یکی از همسایه‌ها که در مغازه جا مانده بودیک سیم کارت خریدم و خریدهای اینترنتی را با این سیم کارت انجام دادم.

در همین راستا مهدی حقدادی، قاضی ویژه جرایم رایانه‌ای از چگونگی دستگیری مجرم به خبرنگار ما می‌گوید: پس از خالی شدن حساب مالباخته به دادسرا مراجعه و موضوع شکایت خود را مطرح کرد و اعلام نمود هیچگونه عملیات بانکی اینترنتی تاکنون انجام نداده و رمز دوم خود راهم فعال نکرده است که برهمین اساس پس از انجام پی جویی‌های لازم مشخص شد که متهم با داشتن اطلاعات بانکی شاکی، با درج مشخصات هویتی فردی اقدام به خرید اینترنتی چند دستگاه گوشی هوشمند به ارزش ده میلیون تومان نموده است که در همین راستا دستورات لازم به پلیس فتا صادرشد تا بررسی شود که شماره تلفن ثبت شده جهت خرید استعلام شود که پس از آن مشخص شد مشخصات مالک خط تلفن با مشخصات شخص خریدار مطابقت دارد. درهمین راستا نامبرده شناسایی که اظهار داشت حدود چندین ماه پیش اوراق هویتی خودش را مفقود نموده است که با این توضیحات پرونده وارد فاز جدیدی شد و اقدامات فنی از طریق رهگیری آدرس ثبت شده در سایت فروشگاه اینترنتی و همچنین پیگیری متصرفین گوشی‌های خریداری شده در دستور کار قرار گرفت که این اشخاص شناسایی شدند و شخص فروشنده را همان شخصی معرفی کردند که اوراق هویتی خود را مفقود کرده اما پس از انجام مواجهه مشخص شد که اوراق هویتی وی در واقع در ید متهم ناشناس می‌باشد که درحال سوء استفاده از آن‌ها می‌باشد با وجود این معما شاکی دعوت که وی بیان داشت هیچگاه رمز دوم خود را فعال نکرده‌ام اما قاضی حقدادی باهوشیاری و زیرکی تمام به پلیس فتا دستور داد تا ضمن مراجعه به بانکی که رمز دوم در آن فعال شده بود و بررسی دوربین‌های عابربانک تصویر فردی که اینکار را انجام داده استخراج کنند و این درحالی بود که پس از رؤیت تصویر توسط شاکی معمای پرونده کلید خورد و او را شناسایی و عنوان کرد که وی شاگرد چند سال گذشته من می‌باشد که به او خیلی اعتماد داشتم و همه امور خرید مغازه‌ام را او انجام می‌داد.

در نهایت دستور جلب متهم شناسایی شده از سوی قاضی حقدادی صادر و متهم پس از حضور مأمورین پلیس فتا از نحوه شناسایی و رسیدن به وی کاملاً مات و مبهوت شده بود که با قرار گرفتن جلوی میز قاضی به رفتار مجرمانه خود اعتراف و روانه زندان شد.

تحقیقات تکمیلی درخصوص نحوه اخذ سیم کارت با کارت ملی دیگری انجام که مشخص شد متهم که بایکی از نمایندگان شرکت اپراتور خطوط همراه دوست بوده اقدام به جعل سند نموده و سپس از نماینده سیم کارت جعلی اخذ نموده است که درهمین راستا نماینده شرکت معروف نیز به علت شرکت در جرایم ارتکابی شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفت.

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۵۲۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر حیرت‌انگیزی که واقعیت منظومۀ شمسی را نشان می‌دهد

حدود ۴.۶ میلیارد سال پیش، منظومه شمسی ما از ابر غول‌پیکری از گاز و غبار تشکیل شد. این ابر با فروپاشی تحت نیروی گرانش خود که احتمالاً برانگیخته از انفجار یک ابرنواختر نزدیک آن بود، به شکل صفحه چرخانی از آوار در اطراف خورشید شروع به چرخیدن کرد.

به تدریج، این ذرات شروع به چسبیدن به هم کردند و به اجسام بزرگ‌تری تبدیل شدند، برخی به اندازه‌ای بزرگ شدند که سیاره‌هایی را شکل دادند، در حالی که قطعات سنگی یا فلزی دیگر به شکل اجرام کوچک‌تر و نامنظم باقی ماندند که ما آن‌ها را سیارک (Asteroid) می‌نامیم. 

به گزارش فرادید، امروزه، شمار این سنگ‌های فضایی را ۱۳۵۱۴۰۰ تخمین می‌زند که بیشتر آن‌ها در کمربند اصلی سیارک‌ها بین مریخ و مشتری به دور خورشید می‌چرخند. اما اکنون، تیمی از محققان که با هوش مصنوعی کار می‌کنند، امیدوارند با کشف سیارک‌هایی که نادیده گرفته شده‌اند، به سرعت این شمار را افزایش دهند. 

خطوط آبی و قرمز مسیر حرکت سیارات منظومۀ شمسی را نشان می‌دهند و نقاظ سبز، ده‌ها هزار سیارکی را نشان می‌دهند که در اطراف خورشید ما در گردش هستند

هفته گذشته، دانشمندان مؤسسه سیارک (Asteroid Institue) و دانشگاه واشنگتن اعلام کردند که تنها در سال ۲۰۲۴، ۲۷۵۰۰ سیارک جدید از جمله حدود ۱۰۰ سیارک نزدیک به زمین که نزدیک مدار سیاره ما عبور می‌کنند را شناسایی کرده‌اند. تمام رصدخانه‌های دیگر در سراسر جهان حدود ۲۳۰۰ سیارک را در سال جاری شناسایی کرده‌اند. 

تیم تحقیقاتی این اکتشافات را با کمک یک الگوریتم یادگیری ماشینی به نام Tracklet-less Heliocentric Orbit Recovery یا THOR انجام دادند. 

اِد لوو، مدیر اجرایی موسسه سیارک و بنیانگذار مشترک بنیاد B۶۱۲ ماه گذشته حین بحث درباره این پروژه گفت: «ما تلسکوپ نداریم. ما با تلسکوپ کار نمی‌کنیم. ما این کار را از منظر علم داده شناسی انجام می‌دهیم.» 

اخترشناسان معمولاً با مشاهده مکرر بخش‌هایی از آسمان از طریق تصاویر تلسکوپی که هر شب، هر چند ساعت یک بار گرفته می‌شوند، سیارک‌های جدید را کشف می‌کنند. شارمیلا کوتونور توضیح می‌دهد سیارک‌ها که به شکل نقاط نوری متحرک ظاهر می‌شوند، علامت‌گذاری، تأیید و رصد می‌شوند.

ماسیمو ماسکارو، مدیر فنی دفتر CTO در فضای ابری گوگل، ماه گذشته در این رویداد گفت: «این حجم عظیم از اکتشافات در واقع فقط با بررسی تصاویر موجود از تلسکوپ‌های دیگر انجام شده است». 

لو که قبلاً فضانورد ناسا بوده می‌گوید: «ما یک بانک داده موجود را در نظر گرفتیم… و چیزی که دریافتیم این بود که ده‌ها هزار سیارک در این بانک داده‌ها وجود دارد که قبلاً هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشده است و اگر محاسبات کافی داشته باشید، می‌توانید آن‌ها را آشکار کنید.»

هیچ یک از سیارک‌های کشف‌شده در مسیر برخورد با زمین یافت نشدند. اما فناوری جدید می‌تواند به شناسایی سیارک‌هایی کمک کند که ممکن است بطور بالقوه خطرناک باشند و به اخترشناسان کمک کند به رصد سنگ‌های فضایی برای دفاع سیاره‌ای ادامه دهند. 

لو می‌گوید: «مسئله واقعی که باید حل کنیم، یافتن و ردیابی سیارک‌ها است، چون اگر ندانید سیارکی وجود دارد و ندانید کجاست، نمی‌توانید جلوی برخورد سیارکی به زمین را بگیرید.» 

اِیمی ماینزِر، دانشمند سیاره‌شناسی در دانشگاه آریزونا، گفته است: «دشوارترین جرم، جرمی است که شما درباره آن نمی‌دانید. اگر بتوانیم بفهمیم چه چیزی وجود خارجی دارد، می‌توانیم درباره ریسک واقعی، تخمین بهتری بزنیم.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصویر حیرت‌انگیزی که واقعیت منظومۀ شمسی را نشان می‌دهد
  • خالی کردن حساب سالمندان در پای عابربانک!
  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • دورتموند ترزیچ را داشت، ما یک نابغه قلابی!
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • تقدیر از سکوبان پاک‌دست ایستگاه متروی تختی اصفهان
  • ۲۸ هزار هکتار از اراضی شناسایی شده برای ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن حذف شد
  • رکورد جالب سرمربی لیورپول؛ هیچ‌کسی در لیگ برتر نتوانست یورگن کلوپ را دبل کند!
  • خبر مهم برای مستاجران افغانستانی
  • کلاهبرداری با رسید جعلی