Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها>کرمانشاه - کارشناس ارشد علوم تغذیه با بیان اینکه تغذیه صحیح نقش موثری در سلامت افراد دارد، گفت: سن ابتلا به بیماری ها در کشور ما افزایش یافته که تغذیه نامناسب نیز در این امر دخیل است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، سارا شهبازی امروز از کرمانشاه، اظهار داشت: براساس میانگین آمارهای جهانی ۴۶ درصد ابتلا به بیماری ها با عادات غذایی نامناسب در ارتباط است که زمینه ابتلا فرد به بیماری های قلبی- عروقی، چربی کبد ، نقرس و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.... را فراهم می کند.


کارشناس ارشد علوم تغذیه ما باید به روغن مصرفی خود در پخت غذاها توجه کنیم، افزود: استفاده از روغن های نامناسب باعث رسوب در قلب و عروق شده و ابتلا به سکته ی قلبی را در افراد افزایش داده و از روغنی استفاده شود که اشباع شده و دارای اسید چرب ترانس پایین است .


شهبازی در ادامه گفت: در کنار مصرف کم چربی ها باید مصرف قند،شکر، نمک نیز محدود شود که استفاده محدود از آن ها در اصلاح الگوی مصرف غذایی مورد ضروری و اگر سر سفره نباشد بهتر است.


او تشریح کرد: نوشابه ها از عواملی هستند که خطر ابتلابه دیابت را در افراد تشدید می کند چرا که اکثر مردم از ابتلا به این بیماری اطلاع ندارند که با انجام آزمایش قند خون قبل از ناشتا می توان از میزان قند خون را اندازه گرفت و از ابتلابه این بیماری در مراحل اولیه پیشگیری کرد.

شهبازی چاقی را برهم زننده ی تعادل انرژی دانست و گفت: اکثر افراد چاق مبتلا به بیماری می شوند که باید به حجم غذای مصرفی در وعده های مختلف توجه کنند که با انجام فعالیت های بدنی و کاهش وزن درسلامتی و کاهش کلسترول ، قند و... موثر است.

وی با اشاره به اینکه شیوع بیماری در بین زنان بیشتر از مردان است، متذکر شد: شیوع ابتلا به بیماری قلبی در سراسر جهان بیشتر از سن ۵۵ سالگی بوده در حالی که شیوع آن در ایران کم تر از سن چهل سالگی است.

46

کلید واژه‌ها : استان کرمانشاه - سوء تغذیه کودکان - سوءتغذیه - تغذیه -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۵۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟