Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ مجید پیروزان با اشاره به ارائه طرح جدید شیوه اجرایی جشنواره های تجلیل از خیرین مدرسه ساز، اظهار داشت: از زمان تاسیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور تا کنون که حدود 19 سال می گذرد، هر ساله جشنواره های متمرکز در سطح مناطق آموزش و پرورش کشور برگزار می شد که مبالغ زیادی به منظور پذیرایی، دعوت از مجری های مطرح صدا و سیما، مدعوین، ساخت کلیپ، تهیه نهار و غیره صرف می شد که این رقم در شهرستان های استان تهران حدود 30 میلیارد ریال می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیروزان با اشاره به اینکه امسال جشنواره تجلیل از خیرین مدرسه ساز به سبک و سیاق سال های گذشته اجرا نمی شود، خاطرنشان کرد: با پیشنهاد برگزاری مراسم به طور غیر متمرکز، مقرر شد آئین تجلیل از خیرین مدرسه ساز در مدارس خود خیرین و با حضور خود آنان برگزار شود.

وی گفت: در جلسه ای با حضور دکتر دانش آشتیانی مقام عالی وزارت آموزش و پرورش، دکتر محمد رضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، دکتر فولاندوند راد، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، مهندس ورناصری مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان تهران این شیوه نامه تایید و در قالب بخشنامه ای رسمی، به مدیران کل آموزش و پرورش 31 استان به منظور اجرا، ابلاغ شده است و هر استان بنا به سلیقه و ابتکار مناطق، به شکل درون مدرسه ای مراسم تجلیل از خیرین مدرسه ساز را در مدارس خود خیرین اجرا می کنند که این بخشنامه همچنین به 21 شهرستان تابعه استان تهران نیز به منظور اجرا در مدارس خیر ساز ابلاغ شده است.

مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان های استان تهران، اذعان کرد: بر خلاف سال های گذشته که با دعوت از مجریان معروف صدا و سیما، 200 – 300 میلیون تومان در تالارهای پذیرایی شهرستان هزینه می شد، امسال، برنامه ها با کمترین هزینه و بهترین شیوه در محیط مدارس خیرساز و به وسیله خود دانش آموزان برگزار شد.

وی، با اشاره به اینکه بین اجرای جشنواره متمرکز تجلیل از خیرین با جشنواره درون مدرسه ای تفاوت از زمین تا آسمان است؛ تاکید کرد: در شیوه جدید، برکت بی نهایت است.

وی، ویژگی شیوه نامه جدید تجلیل از خیرین مدرسه ساز را حذف سخنرانی های کسل کننده و یک طرفه مسئولان در سالن های همایش اعلام کرد و گفت: این برنامه ها گاهی به جای تجلیل، منجر به توهین به خیر نیک اندیش می شد؛ اما در شیوه متمرکز، تریبون در اختیار خیرین قرار می گیرد و مجال صحبت کردن و طرح ایده ها و مشکلات از سوی خیرین بوجود می آید.

همچنین خیرین در میان دانش آموزان حضور پیدا می کنند و ضمن آشنایی با معضلات و مشکلات مدرسه، یک احساس عاطفی و صمیمی تری بین خیرین و دانش آموزان برقرار می شود، که در همین راستا برخی از خیرین تعهدات جدید هم امضاء کرده اند و یا به طور مستقیم کمک های نقدی، تجهیز مدارس، تهیه البسه، کیف و کفش و ... را بر عهده گرفته و مدرسه و دانش آموزان را نونوار کرده اند که با بررسی ها و نظرسنجی های صورت گرفته، این طرح مورد استقبال خیرین قرار گرفته است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۶۸۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده بعد از ظهر امروز جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش و نقش آن در تربیت نسل‌های تمدن ساز اظهار کرد: تربیت نیروی انسانی توانمند عاملی برای پیشرفت، تمدن سازی و جامعه سازی در کشور است و آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد تأثیرگذار مهمترین نقش را در این حوزه ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه در شیوه نامه جدید مدارس غیردولتی به جایگاه و نقش معلمان مدارس غیردولتی توجه ویژه‌ای شده است، اضافه کرد: در این شیوه نامه جایگاه معلمان این مدارس احیا شده و وضعیت پرداختی حقوقی این افراد متفاوت خواهد بود. بی شک معلمان مدارس غیرانتفاعی که حقوق مناسب دریافت نمی‌کنند، نمی‌توانند انتظارات تعلیمی و تربیتی در حوزه تربیت دانش ِآموزان در تراز انقلاب را برآورده کنند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در بحث شهریه مدارس غیردولتی مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی خواهند بود و وضعیت و ساز و کار پرداخت شهریه به استان‌ها تفویض شده است. در این شیوه نامه افزایش شهریه مدارس پایین دستی و مدیریت شهریه مدارس بالادستی پیش بینی شده است.

محمودزاده با اظهار اینکه تقویت مدارس غیردولتی در حوزه پرورشی و تربیتی از دیگر اهداف شیوه نامه جدید است، گفت: فعالیت‌های پرورشی در سه محور برنامه‌های تمهیدی، ترویجی- تبلیغی و تعمیقی برنامه ریزی شده است.

کد خبر 6095982

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • اجرای برنامه‌های دهه کرامت بویین میاندشت با مشارکت مردم
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند