Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز| وزیر راه و شهرسازی خواستار درج عنوان مطالعه و احداث راه‌آهن سریع‌السیر تبریز – ارومیه از محل میان‌گذر دریاچه ارومیه شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان آذربایجان‌شرقی، عباس آخوندی با ارسال نامه‌ای به معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خواستار درج عنوان مطالعه و احداث راه‌آهن سریع‌السیر تبریز – ارومیه از محل میان‌گذر دریاچه ارومیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنابر این گزارش، وزیر راه و شهرسازی در این نامه به سیاست‌های این وزارتخانه مبنی بر گسترش خطوط ریلی سریع‌السیر و لزوم بهره‌مندی مسافران مناطق دوردست از مزایای خطوط ریلی مذکور اشاره کرده و خواستار درج عنوان مطالعه و احداث راه‌آهن سریع‌السیر تبریز – ارومیه از محل میان‌گذر دریاچه ارومیه در جدول ۲۰ لایحه بودجه سال ۹۶ شده است.

لازم به ذکر است مطالعات و سایر مدارک این پروژه که در مرحله نهائی شدن است نیز به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال خواهد شد.

هدف از اجرای این پروژه کاهش خسارت تصادفات جاده‌ای، کاهش اتلاف زمان، کاهش مصرف سوخت، رونق اقتصادی و اجتماعی منطقه و توسعه صنعت گردشگری است.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۷۴۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه پیرانشهر به سمت دریاچه گفت: این مرحله از رهاسازی در مرحله نخست از سد سیلوه از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین بوده و در ادامه پشت سد مخزنی کانی سیب رها سازی می شود.

مجید رستگاری افزود: در مرحله نخست ۱۲ مترمکعب بر ثانیه و در مرحله دوم پنج متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپرآباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه شد.

رستگاری اظهار کرد: در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در ثانیه در حال طی مسیر از طریق سامانه های انتقال آب به سمت حوضه دریاچه ارومیه است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در مرحله پیشین رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری، ۱۲ میلیون متر مکعب آب از سد سیلوه رهاسازی شده بود.

دیگر خبرها

  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالابهای اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه
  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه | این دریاچه جان تازه می‌گیرد؟