Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرلک گفت: از همسرم تقاضا می کنم که حتمأ حرمت، قِداست و عظمت مادر را همان گونه که تاکنون حفظ کرده است بیش از گذشته حفظ کنند چون هیچ چیزی به گرد پای این عظمت روحی نمی رسد و تجلیل من از ایشان در واقع این است که مادر باش و مادر بمان.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسلماً ارزش انسانها یکسان نیست، بعضی ها از مقربترین فرشتگان الهی برترند، و بعضی دیگر از درنده ترین حیوانات پائین تر، و بر اساس معرفی قرآن و اسلام آنچه به یک انسان ارزش می دهد،«علم ، ایمان و تقوی و ملکات فاضله انسانی است»

این که گفته می شود فاطمه (س) یا سایر حضرات معصومان (ع) الگوی همگان هستند، به این معنا نیست که باید فاطمه (س) یا علی (ع) بشوی، بلکه هدف «فاطمه وار بودن و فاطمه گونه زیستن» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مناسبت میلاد حضرت زهرای مرضیه (س) و روز گرامیداشت مقام زن و مادر سایت خبری زنان قم، گفتگویی کوتاهی با حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی سرلک، روحانی نام آشنای فعال در عرصه جوانان و کارشناس صدا و سیما داشته است که صحبت هایش همیشه طرفداران زیادی دارد و در ادامه می خوانیم.

زنان قم- شاخصه های مادران به عنوان الگوی موفق چه می باشد؟

سرلک- حضرت زهرا (س) می فرمایند بهشت زیر پای مادران است، زیرا مادران بدلیل ظرفیت روحی که خداوند متعال به آن ها داده است می توانند هر انسانی ،از جمله فرزندان و همسرشان را از جهنم های گوناگون اضطراب ، بهم ریختگی ، بی اخلاقی و بد اخلاقی نجات بدهند.

مهمترین ویژگی یک مادر تراز اسلام عبارت است از، مادری دل آرام، غم گسار که با فداکاری ها و رابطه ی صمیمانه و عمیق خود با همسرش می تواند پناهگاه عاطفی فرزندانش باشد و فرزندان نیز در سایه چنین مادری از خشونت ها ،پرخاشگری ها و بهم ریختگی ها طبعأ و عملأ نجات پیدا می کنند.

وی افزود: دل آرام بودن مادران مهمترین ویژگی آن ها است و این اتفاق نمی افتد مگر این که یک خانم، ایمان بزرگی را کسب کرده و در سایه ذکر خدا به آرامش و اطمینان رسیده باشد.

یک خانم مؤمن شخصی است که رابطه گرم و صمیمانه اش با خدا او را به پاکی، نزاهت و قدسیّت می رساند و از رابطه های محکم و آسمانی خود سرشار می شود ، در واقع مانند حضرت زهرا (س) اهل عبادت، ذکر ، تقوا و رعایت دستورات الهی می باشد که این ویژگی بسیار مهمی است و در کنار آن ویژگی هایی مانند زندگی، همسرداری و کدبانویی به معنای وسیع کلمه، جزء اوصاف مهم او هستند.

زنان قم- ولایت مداری و ولایت پذیری حضرت زهرا (س) جهت الگوگیری زنان، چگونه بوده است؟

سرلک- حضرت زهرا (س) به دلیل این که یگانه دختر و یادگار پیامبر (ص) بودند جایگاه ویژه ای داشتند و توانستند این عظمت بی نظیر را که نشأت گرفته از تقوا و بندگی ناب خداوند متعال بود در قالب دفاع از ولایت و ولیِّ خودشان متجلّی کنند.

وی ادامه داد: ولایت پذیری حضرت زهرا (س) در مورد امیرالمؤمنین (ع) به گونه ای بود که در برابر ایشان هیچ گونه شکایتی نمی کردند و همه خواسته های حضرت علی (ع) را در عرصه های گوناگون تأمین می کردند، حتی آن زمانی که دشمنان امیرالمؤنین(ع) در ایام بیماری حضرت زهرا (س) تقاضای ملاقات داشتند چون حضرت فاطمه (س) متوجه شدند که نظر حضرت علی (ع) هم این است ملاقات انجام شود، ایشان هم پذیرفتند و به امیرالمؤمنین (ع) عرض کردند این خانه، خانه تو است و من هم کنیز تو هستم، و آن چه که تو تصمیم می گیری همان ملاک قرار خواهد گرفت.

حجت الاسلام سرلک افزود: معتقدم که حضرت زهرا (س) همه تلاش خود را در دفاع از امیرالمؤمنین (ع) انجام دادند ،حتی وقتی که متوجه شدند که دیگر این دفاع ها جوابگوی بصیرت افزایی مردم نخواهد بود ،برای خودشان آرزوی مرگ می کردند و در پایان با نوع شهادت و قبر مخفی خود عَلَم دفاع از ولایت را زمین نگذاشتند ،و جای این پرسش را برای افکار جهانیان باقی گذاشتند که اگر به گفته دشمنان، در حق آن بانوی با کرامت و امیرالمومنین (ع) ظلمی در کار نبوده است پس چرا باید قبر ایشان تاکنون مخفی مانده باشد؟

بنابراین حضرت زهرا (س) با بیان عملی خود به دفاع از مظلومیت امیرالمؤمنین (ع) رفتند و واقعیت این است که جریان ظلم را به یک محاصره هوشمندانه ی تاریخی کشاندند، محاصره ای که تا قیام قیامت از حصر خارج نخواهد شد که شاهدیم به دنبال آن جریان، واقعه عاشورای امام حسین (ع) انجام شد که در واقع از همان نهضت فاطمی الگو می گرفت.

وی گفت: آن چه که مشخص است، حضرت زهرا (س) اولین سنگربان دفاع از ولایت هستند و ایشان این سنگر را به گونه ای مؤثر طراحی کردند که جریان توحید و خداشناسی، توانسته در طول تاریخ بهره های فراوانی را از این نوع مبارزه به دست بیاورد و بدون تردید حضرت زهرا (س) در دفاع از ولایت پیش قراول ( جلودار) این حرکت جهادی هستند ، که در امتداد این حرکت دقیقأ دختر ایشان حضرت زینب (س) هم در کربلا در مواجه با حضرت ابا عبدالله (ع) به منصه ظهور گذاشتند.

زنان قم- به نظر شما بهترین تقدیری که جوانان و فرزندان می توانند از مادرانشان به دور از تجملات و هدایای مادی انجام بدهند ، چه می باشد؟

سرلک- بهترین تجلیل این است که انسان برای مادرش فرزندی صالح باشد و فرزند صالح فرزندی است که در مسیر بندگی خدا باشد.

این بهترین تجلیل عملی است که می توان ذکر کرد و طبعأ ابراز ارادت و تواضع و فروتنی به محضر مادران در آشکار و پنهان هم ،جنبه ی حزبی و تجلیل واقعی است.

دست مادر و گاهی پای مادر را بوسیدن و این که در برابر او تواضع و خواسته های او را تأمین کردن و انجام امورات زندگی مادر را به دوش کشیدن ، همگی از جمله جلوه های قدردانی است که انجام دادن آن به نفع خود فرزند می باشد.

زنان قم- مادر شما در قید حیات هستند؟

سرلک- خیر، متأسفانه چند سالی است که محروم از سایه پر مهر و آرام بخش مادر هستم.

زنان قم- اگر بخواهید در جمله از همسرتان در جایگاه یک مادر و همسر تجلیل کنید چه خواهید گفت؟

سرلک- از همسرم تقاضا می کنم که حتمأ حرمت، قِداست و عظمت مادر را همان گونه که تاکنون حفظ کرده است بیش از گذشته حفظ کنند چون هیچ چیزی به گَرد پای این عظمت روحی نمی رسد و تجلیل من از ایشان در واقع این است که مادر باش و مادر بمان.

گفتگو از موحده سادات اسلامی

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۷۵۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: بهشت زهرا (س) یک نقطه اشتراک بین همه شهروندان تهرانی است و به هر حال هم احترام اهل قبور و هم احترام خانواده های داغ دیده باید حفظ شود و به همین دلیل این مکان باید منظره زیبایی داشته باشد و از آن صیانت گردد.

وی افزود: در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی یکی از نقاطی که در دو سال گذشته بسیار برای ما اهمیت داشت بهشت زهرا (س) بود. خوشبختانه با همکاری صددرصد و همه جانبه از سوی مدیریت بهشت زهرا (س) پایگاه هایی را در این مکان ایجاد کردیم که در دوره‌های قبلی مدیریت شهری شاهد این اتفاق مهم نبودیم. همچنین قصد داریم تعداد مددسراهای نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به تمامی آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در سراسر بهشت زهرا (س) به خدمات نیاز دارند خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی افزود: باید در این زمینه بین مردم هم فرهنگسازی شود. مردم باید بدانند برخی ها سودجو هستند و اجازه بدهند سبد سودجویان را از نیازمندان جدا کنیم و کسانی که ممکن است معتاد متجاهر باشند و خسارت ایجاد کنند وضعیت آنها را در طرح ساماندهی آنها را مشخص کنیم.

احمدی صدر با بیان اینکه بهشت زهرا (س) باید شبیه اسم خودش یک بهشت آرامش باشد تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا (س) برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر سازمان نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی از زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پایتخت و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است و ان‌شاءالله قصد داریم تا پایان این دوره از مدیریت شهری زیرساخت هایی چون مددسراها، مراکز یاورشهر، مراکز پویاشهر، همراه سراها و… را چندین برابر افزایش دهیم.

کد خبر 6093144

دیگر خبرها

  • ۷۵۰ شهید دفاع مقدس تک فرزند خانواده بودند
  • رهبر معظم انقلاب در دیدار معلمان: سند تحول را چندسال در کشو گذاشتند و درش را بستند/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید؛ نشان می‌دهد ملت‌ها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند
  • «اسب قاتلین» ۲ اجرایی شد
  • آغاز دور جدید تمرینات پاراتکواندو با حضور ساعی و رحیمی
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • اجرای طرح کنترل پوکی استخوان برای زنان بالای ۵۰ سال در زاهدان
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • انجام ۶ هزار و ۹۵۰ متر شبکه‌گذاری در بوئین زهرا