Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-03@13:03:45 GMT

◄ نگاهی به انجمن صنفی شركت‌های حمل‌ونقل ریلی

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ | کد خبر: ۱۲۶۷۶۱۲۴

◄ نگاهی به انجمن صنفی شركت‌های حمل‌ونقل ریلی

تین‌نیوز| نهادهای مدنی از ضروریات جامعه تخصصی برای مطالبه گری و پیگیری نیازهای بخش خصوصی است. انجمن صنفی شركت‌های حمل‌ونقل ریلی و خدمات وابسته در سنواتی نه چندان دور توسط ۱۱ شركت بخش خصوصی كه عمدتاً راهبری قطارهای مسافری و یا ارائه خدمات وابسته به آن را عهده‌دار بودند، شكل گرفت و اکنون دارای 53 عضو می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش تین‌نیوز این تشکل که از معدود انجمن های صنفی شركت‌های ریلی است، بنا به ضرورت و حفظ حقوق و منافع مشروع و قانونی اعضای خود، و در راستای بهبود وضع اقتصادی كارکنان حمل و نقل بار و مسافر شکل گرفته است. و بر اساس قوانین و مقررات جاری كشور و به اعتبار فعالیت‌های راهبری و خدمات مسافری حوزه ریلی فعالیت می کند.

این انجمن پس از تشكیل هیأت مؤسس و فراهم‌سازی مقدمات اولیه و ضرور، در اجرای ماده ۱۳۱ قانون كار ج.ا.ا اساسنامه خود را در وزارت كار و امور اجتماعی به ثبت رسانیده و مجوز فعالیت انجمن را طی گواهی شماره ثبت (۲۳۱) از وزارتخانه مزبور دریافت نموده است.

انجمن صنفی از تاریخ ۱۳۸۰/۱۰/۱۷ فعالیت رسمی خود را آغاز نموده و با توجه به اهمیت نقش این قبیل تشكل‌ها فعالیت خود را سامان داده است. همفکری و همکاری در جهت توسعه و گسترش صنعت ریلی كشور، ارتقاء جایگاه ترابری ریلی در كشور و منطقه، مساعدت در بهبود به امور حمل‌ونقل كشور، همراهی با سیاست‌ها و برنامه‌های توسعه انسانی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، شناخت نیازها و مسائل مشترك شركت‌ها و ضرورت برقراری ارتباطات نزدیك و تبادل نظر و تعامل و همكاری فی‌مابین و با شرکت راه‌آهن با هدف هم سوئی و هم فكری و تأثیرگذاری در شكل‌دهی سیاست‌ها و برنامه‌های توسعه اقتصادی کشور، تلاش در ارتقاء بهره‌وری هرچه بهتر از منابع و افزایش منافع با توجه بایسته به سرمایه‌گذاری، اشتغال زائی، رونق بخشی و در نهایت تحقق سیاست‌های دولت و اثر گذاری بر تدوین و اجرای قوانین و مقررات حوزه ریلی، از اهم اهداف و فعالیت های این انجمن از آغاز تاسیس تا به امروز بوده است.

انجمن در حال حاضر دارای پنجاه و سه(۵۳) عضو است كه از این تعداد دو(۲) شركت در حوزه حمل‌ونقل ریلی (قطارهای مسافری و باری) و هفده(۱۷) شركت در حوزه حمل ونقل ریلی (باری) و هفت (۷) شركت در حوزه حمل ونقل ریلی (مسافری) و دوازده(۱۲) شركت نیز در حوزه راهبری قطارهای مسافری و دو(۲) شرکت در حوزه خدمات وابسته و نه(۹) شرکت در حوزه فورواردری و (۳) شرکت در حوزه لکوموتیو و (۱) شرکت در حوزه لکوموتیو، باری و راهبری قطارهای مسافری فعالیت دارند. لازم به ذکر است که در حال حاضر بیش از ۹۰% از واگن‌های باری و ۴۰% از واگن‌های مسافری فعال در شبکه ریلی کشور متعلق به شرکت‌های خصوصی عضو این انجمن می‌باشد.

شرح فعالیت های این انجمن در پایگاه اطلاع رسانی آن درج می شود که برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت انجمن صنفی صنایع ریلی با آدرس http://www.rtcguild.com مراجعه کنید.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۷۶۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری

تین نیوز

رئیس کار گروه اقتصاد حمل و نقل انجمن ریلی با تاکید بر اینکه به این دوره از مدیریت راه آهن امیدوار نیستیم، معتقد است: انحصار با ایجاد یک نهاد رگولاتوری ریلی از تمامی ذی نفعان حمل و نقل ریلی از بین خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، مرتضی رجبی، رئیس کارگروه سرمایه گذاری و اقتصاد حمل و نقل انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی با تاکید بر اینکه  حمل و نقل ریلی نیازمند یک نهاد رگولاتور ریلی است، گفت: شرکت راه آهن نباید تصدی گری داشته و تصدی گری در بخش ریلی باید به بخش خصوصی واگذار شود.

خبر پربازدید بخش ریلی را بخوانید:

طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود

رجبی افزود: مهم ترین و اصلی ترین موضوعی که باید اتفاق بیفتد این است که باید واگذاری کامل لکوموتیو ها به بخش خصوصی صورت گیرد. در وهله بعدی نقش تصدی گری راه آهن کاهش باید. همچنین باید یک نهاد رگولاتور در حوزه حاکمیتی ایجاد شود. موضوع مهم بعدی این است که باید ماده 12 اجرایی شود.

رئیس کارگروه اقتصاد حمل و نقل انجمن ریلی تاکید کرد: صنعت ریلی در حال تضعیف بوده و این کوتاهی هم از جانب دولت و هم از جانب بخش خصوصی اتفاق افتاده است. اگر افزایش قیمت سوخت و حامل انرژی اتفاق نیفتد به مشکلات صنعت حمل و نقل ریلی دامن خواهد زد. در طول ۲۰ تا ۳۰ سال اخیر تنها قانونی که می توانست به حمل و نقل ریلی کمک کند، ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید بود که متاسفانه تاکنون مبلغی از جانب آن در بخش حمل و نقل ریلی جذب نشده است.

مرتضی رجبی، رئیس کارگروه اقتصاد انجمن ریلی

وی ادامه داد: اگر رویه موجود تغییر نکند و در اجرای قوانین اتفاق خاصی نیفتد این شیب نزولی حمل بار قطعا به نفع حمل جاده ای بیشتر خواهد بود و در عمل باعث نابودی صنعت ریلی و رونق بخش جاده ای خواهد شد.

مرتضی رجبی با اشاره به اقدامات لازم در  ایجاد رغبت بخش خصوصی به سرمایه گذاری در حوزه ریلی، تشریح کرد: در گام نخست نقش شرکت راه آهن باید کاملا مشخص شود. سرمایه گذار باید بداند راه آهن تا چه اندازه در تصدی گری دخالت دارد تا نسبت به آن برای سرمایه گذاری تصمیم گیری کند. دوم اینکه قوانین موجود در حوزه ریلی تفسیر شوند. قوانینی که به نفع بخش ریلی مصوب شده اند در حال آسیب به آن هستند. مثلا معافیت مالیاتی بخش ریلی به منظور ترغیب و تشویق بخش ریلی گذاشته شده اما در عمل باعث ایجاد پرونده های مالیاتی برای شرکت های ریلی شده است.

رئیس کارگروه اقتصاد انجمن ریلی خاطر نشان کرد: شرکت راه آهن نباید تصدی گری داشته و تصدی گری در بخش ریلی باید به بخش خصوصی واگذار شود. امور ناوگان (اعم از لکوموتیو و واگن) در بخش های سرمایه گذاری، بهره برداری، ترافیک شبکه، تعمیر و نگهداری و نظارت بر آن در حیطه وظایف تصدی گری بوده باید و باید از شرکت راه آهن به بخش خصوصی واگذار شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران