Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اقتصادی: اکبر رنجبر زاده نماینده اسدآباد در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه قاچاقچیان تعطیلات را فرصتی برای ورود کالای قاچاق به داخل کشور می‌دانند، گفت: متأسفانه عده‌ای به دنبال فرصتی برای سودجویی و ورود کالای قاچاق به داخل کشور هستند که در این تعطیلات هم بیکار نیستند.

وی در گفتگو با خبرنگار بولتن نیوزتأکید کرد: در هر جا و هرزمانی که فرصت برای بهم زدن نظم اقتصادی فراهم شود، باید تدابیر لازم اندیشیده شود و با اتخاذ سیاست‌های درست، جلوی آن‌ها گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه گمرک یکی از مبادی ورود کالای قاچاق به داخل کشور است، افزود: مدیران و مسئولین گمرک که قاچاقچیان در حیطه مسئولین آن‌ها فعالیت دارند، در این ایام باید هوشیارتر باشند و برای جلوگیری از قاچاق کالا اقدامات لازم را به عمل‌آورند.

وی گفت: قاچاقچیان می‌دانند که در ایام تعطیلات، نظارت کمتر است؛ بنابراین فعالیت خود را گسترش می‌دهند اما این مسئولین هستند که باید فعالیت خود را گسترش داده و نظارت‌ها را بیشتر و قوی‌تر و با اقدامات سنجیده از قاچاق جلوگیری کنند.

نماینده اسدآباد در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه برای جلوگیری از ورود کالای قاچاق در ایام تعطیلات راه‌های مختلفی وجود دارد، تصریح کرد: ما انتظار داریم در این ایام عرصه بر قاچاق و کالاهای قاچاق تنگ شود و مسئولین با نصب دستگاه‌ها و تجهیزات الکترونیکی و کنترل مستمر و مداوم، مراقبت خود را افزایش دهند تا مشکلی پیش نیاید.

رنجبر زاده افزود: حتی مسئولین گمرک می‌توانند تعطیلات خود را به تعویق بی اندازند و در این ایام که حساسیت بیشتری وجود دارد و ممکن است ورود کالای قاچاق افزایش یابد، حضور بیشتری در محل کار داشته باشند.

وی گفت: یکی دیگر از راه‌های جلوگیری از قاچاق در ایام تعطیلات این است که مسئولین در روزهای اول عید ورود کالا را ممنوع کنند. همچنین مدیران ارشد گمرک وارد قضیه شده و نظارت خود را بیشتر کنند. مثلاً با مانیتورینگ مداوم و با ضریب اطمینان بهتری مبادی ورودی را کنترل کنند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مدیران گمرک در این ایام که شائبه قاچاق وجود دارد، آماده باشند و برای برخورد با هرگونه تخلفی، برنامه‌ریزی کنند.

رنجبر زاده گفت: قاچاق کالا بخصوص از مبادی رسمی ازجمله گمرک موضوعی است که مقام معظم رهبری، مجلس شورای اسلامی و مسئولین بر روی آن تأکیددارند و حتی مجلس برای مقابله با آن موضوع تحقیق و تفحص از قاچاق کالا را شروع کرده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع، مجلس و نمایندگان انتظار دارند تا مسئولین گمرک بعد از تعطیلات نوروز، با حضور در مجلس، گزارش مبسوطی از نحوه عملکرد خود، راه‌های جلوگیری از قاچاق از گمرک، کنترل‌های انجام‌شده و میزان کشف قاچاق به نمایندگان توضیح دهند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: هر چه مسئولین گمرک به وظیفه خود عمل و از قاچاق و ورود کالاها به داخل کشور جلوگیری کنند، وضعیت اقتصادی کشور و تولیدکننده و همچنین وضعیت اشتغال در داخل بهبود می‌یابد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۷۹۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد

محمد مهرابی، رئیس اداره ترویج فرهنگ وقف درمورد نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف اظهار کرد: سابقه این نمایشگاه با عنوان دستاورد‌های نهاد وقف به حدود ۴ سال پیش برمی‌گردد که توفیق داشتم در نخستین دوره نمایشگاه با مسئولیت معاونت فرهنگی اجتماعی در قالب ستاد هفته وقف خدمت دوستان باشم و معاونت فرهنگی، این نمایشگاه را برگزار کرد که دو بخش کلی میراث وقف و دستاورد‌های نهاد وقف را داشت و در جریان آن، از گذشته و تاریخچه وقف به آینده وقف و دورنما و چشم انداز وقف پلی زده بودیم که در سیاست گذاری‌های جدید سازمان برای نهاد وقف ترسیم شده بود. از اینرو، با استقبالی که از آن نمایشگاه صورت گرفت و تغییر رویکردی که در فرم برگزاری نمایشگاه رخ داده بود ریاست سازمان و هیئت مربوطه ابراز علاقه کردند که این نمایشگاه در فواصل زمانی مشخص تکرار شود. چون نشانگر برکات و دستاورد‌هایی بود که برای دوستان جذاب بود.

مهرابی تصریح کرد: دومین دوره نمایشگاه، تقریباً دو سال پیش در حیاط سازمان اوقاف و همزمان با افتتاح ساختمان نوآوری اوقاف و امور خیریه برگزار شد که در آن‌جا، مجموعه‌ای از شرکت‌ها و نهاد‌های دانش بنیانی که از سرمایه و حمایت نهاد‌های وقف بهره‌بردار بودند دور هم جمع شدند و دستاورد‌های اداری و ستادی در حوزه‌های مختلف حفظ و صیانت از موقوفات، توسعه‌ی بهره بری موقوفات و فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی و دستاورد‌های شرکت‌های دانش بنیان ارائه شد که تجربه بسیار موفقی بود و مورد استقبال قرار گرفت و شخصیت‌های زیادی از مجلس، دولت و دستگاه‌های اجرایی آمدند و دیدند و فرصت خوبی بود تا اقشار مختلف مردم با دستاورد‌های نهاد وقف آشنا شوند. 

او ادامه داد: اساساً رویکرد سازمان در چند سال گذشته مخصوصاً ما در معاونت فرهنگی و اجتماعی برای تبیین و بیان جایگاه وقف این بود که مردم با اثرات فرهنگی اجتماعی اقتصادی و کارکرد‌های وقف در حوزه‌های مختلف آشنا شوند و این رویکرد جدیدی بود که مسئولیت داشتیم تا آن را تبیین کنیم؛ چه در قالب نمایشگاه و چه در قالب انواع برنامه‌ها و فعالیت ها.

مهرابی ادامه داد: تجربه آن نمایشگاه سازمان وقف را بر آن داشت تا یک بار دیگر، این نمایشگاه را تکرار کند و اگر این سیر حتی به صورت دو سالانه هم باشد ولی می‌تواند خوب باشد و امسال، شاهد سومین دوره‌اش هستیم که این بار، با مسئولیت دوستان روابط عمومی و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، همکار آنها هستیم. 

رئیس اداره ترویج فرهنگ وقف افزود: نمایشگاه امسال در حوزه دستاورد‌ها و برکات نهاد وقف برگزار شده است و برای جامعه تبیین می‌شود و اقشار مختلفی حضور پیدا می‌کنند و خیلی از آن‌ها ذوق زده می‌شوند و حتی تعجب می‌کنند و می‌گویند که نمی‌دانستند وقف به انجام چنین کار‌هایی می‌پردازد و در حوزه دانش بنیان نیز، سرمایه گذاری می‌کند و منجر به شکل گیری اشتغال‌زایی و حمایت از علم و فناوری و اختراع و اکتشاف می‌شود و این نمایشگاه فرصتی ایجاد می‌کند و اصحاب رسانه و مسئولان و اقشار مختلف حضور پیدا می‌کنند و در محیطی چند روزه به صورت تجمیعی شاهد چکیده‌ای از بخشی از فعالیت‌های وقف هستند. 

او گفت: در این نمایشگاه دو مسئولیت داشته ایم. یکی، همراهی با ستاد برگزاری در بخش مدعوین و مهمانان و اجرا بوده و دلیلش هم، تجربیاتی است که در برگزاری این نمایشگاه داشته ایم و بخش دیگر نیز، ارائه فعالیت‌های حوزه فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه است. 

مهرابی اظهار کرد: اگر حفظ عین و ارتقاء بهره‌وری را دو ضلع بدانیم. یکی از اضلاع آن، اجرای نیت است و اگر امامزاده‌ها را به عنوان یکی از اولویت‌های محوری سازمان اوقاف کنار وقف بیاوریم فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در حوزه اجرایی نیت واقفین و توسعه مدیریت بقاع متبرکه بخش مهم و اولویت دار فعالیت‌های سازمان وقف می‌شوند. 

او یادآور شد: در بخش معاونت فرهنگی و اجتماعی مکلف و موظف هستیم و تلاش می‌کنیم بخشی از این دستاورد‌ها و فعالیت‌ها را در معرض دید مخاطبان بگذاریم و مهم‌ترین بخشی که در این نمایشگاه ارائه شده اجرای نیت و فعالیت‌ها و کار ویژه‌هایی که در این حوزه در حال انجام هستند و از آن جمله می‌توان به بخش توسعه مدیریت بقاع متبرکه و فعالیت‌هایی که در حوزه مدیریت آن در حال انجام است و فعالیت‌های سازمان و رویداد‌های پژوهشی اشاره کرد تا بازدیدکنندگان در جریان نمایشگاه مشاهده کنند. مثلاً امامزاده به عنوان یک مکان مذهبی می‌تواند بستری برای اشتغال‌زایی باشد و کارگاه‌های خودکفایی و بازارچه‌های خیریه و تولید و عرضه محصولات که می‌توانند مفید باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از ۷۶ تانکر سوخت‌رسان
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرک پرویزخان
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • پنجشنبه یا شنبه؛ کدامیک آخر هفته تعطیل می‌شود؟
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳