Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد سعادت مدیر فرهنگسرای رضوان در حاشیه سومین مراسم نکوداشت اهدا کنندگان اعضا در گفت و گو با خبرنگارحوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: فرهنگ اهدای عضو همانند فرهنگ ایثارگری و شهادت است و با توجه به سابقه ایثار و شهادت ایرانیان می‌توانیم بگوییم با آگاه‌سازی مردم می‌توان شاهد افزایش آمار اهدای عضو به عنوان یک کار پسندیده در کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: برخی فکر می‌کنند اگر کار اهدای عضو را انجام دهند در حق فردی که دچار مرگ مغزی شده جفا کرده‌اند با این که در عقل، شرع و دستورات اخلاقی ما نجات جان انسان بالاتر از هر موضوعی است.
سعادت گفت: خوشبختانه فرهنگسرای رضوان میزبان تجمع هر ساله خانواده‌های اهدا کنندگان است و امسال نسبت به دو سال گذشته شاهد افزایش آمار خانواده‌های اهدا کننده و استقبال این خانواده ها از مراسم بودیم و خانواده‌ها با تجمع در فرهنگ‌سرای رضوان و سپس در قطعه ناموران تسلی خاطر پیدا می‌کنند و با بیان خاطرات مشترک احساس رضایت خاطر بیشتری را پیدا می‌کنند.
مدیر فرهنگسرای رضوان اظهار داشت: فرهنگ اهدای عضو جای کار دارد و برخی از پزشکان می‌گویند هنوز هستند افرادی که از موضوع اهدای عضو در شرایط مرگ مغزی اطلاعات کامل ندارند، رضایت به اهدای عضو نمی‌دهند و فرد مرگ مغزی از دنیا می‌رود و چند نفر دیگر نیز از نجات محروم می‌شوند که امیدواریم که با تلاش هر یک از افراد جامعه و انعکاس برنامه‌هایی با موضوع اهدای عضو شاهد افزایش آمار اهدای عضو و نجات جان تعداد بیشتری از هموطنان باشیم.
وی گفت: فرهنگ اهدای عضو همانند فرهنگ ایثار، مقاومت و جهاد است و امروز شاهد 30 هزار شهید در گلزار شهدا هستیم که 5 هزار شهید گمنام در بین ما هستند و امروز افتخار میزبانی خانواده‌های اهدا کننده نشان می‌دهد که این افراد نیز با انتخاب صحیح و شایسته شاهد جریان‌سازی فرهنگ‌ ایثار و از خود گذشتگی هستند.انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۷۹۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم داداش‌پور در دومین جشنواره فرهنگی هنری و ملی شهید آوینی که بعد از ظهر پنجشنبه به میزبانی دانشگاه شیراز در تالار فجر پردیس ارم این دانشگاه برگزار شد ابتدا با بیان اینکه نباید بگذاریم فرهنگ ایثار و شهادت فراموش شود، گفت: تلاش این رویداد حفظ فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم دانشجویان فعال در حوزه ایثار و شهادت به ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر بود.

معاون وزیر علوم با اشاره به شخصیت والای شهید مرتضی آوینی گفت: این شهید گرانقدر که مطالعه زیادی در مکاتب مختلف داشت از جایی به بعد دچار تحول در اندیشه شده و به واسطه به خدمت گرفتن معارف دینی و انقلابی بزرگ‌ترین راوی دفاع مقدس می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور خاطرنشان کرد: دفاع مقدس ما یک دانشگاه به تمام معنا برای فراگیری فرهنگ ایثار بود و نباید بگذاریم این میراث به دست فراموشی سپرده شود و حتی باید خارج از مرزهای ایران اسلامی نیز این فرهنگ را معرفی کنیم که برپایی جشنواره‌هایی چون جشنواره شهید آوینی تلاش در همین راستا است.

کد خبر 6095248

دیگر خبرها

  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • اهدای ۸ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در هریس
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران