Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیر سامع روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: چهار محل در بوستان فدک، معلم، امام رضا(ع) و همچنین پارکینگ شماره 4 مسجد مقدس جمکران به عنوان استراحتگاه میهمانان نوروزی آماده سازی شده که در ورودی های شهر با ارائه نقشه، مسافران به این محل ها هدایت می شوند.
وی ادامه داد: برپایی چادر تنها در این استراحتگاه ها مجاز بوده و شهرداری قم اجازه برپایی چادر در بلوار زائر و همچنین در بوستانهای مرکزی شهر را نخواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون خدمات شهری شهرداری قم همچنین از برگزاری تورهای گردشگری قم گردی برای مسافران نوروزی خبر داد و اظهار داشت: درمحل های تعیین شده به عنوان استراحتگاه درقم، اتوبوس هایی استقرار یافته که به منظور بازدید مسافران نوروزی از جاذبه های گردشگری در نظر گرفته شده است.
350 اثر تاریخی و نیز 10 اثر معنوی در این استان ثبت ملی و نزدیک به 800 اثر نیز در سطح استان شناسایی شده اند که قابلیت ثبت شدن به عنوان اثر ملی را دارند که این امر نشانگر سابقه بالای تاریخی قم است.
9 نمایشگاه صنایع دستی در هتل فدک، مهتاب، مجتمع زمزم، مجموعه آب و تاب، خانه تاریخی ملاصدرا، گنبد مقابر سبز، خانه تاریخی زند و عوارضی قم – تهران برای معرفی وعرضه صنایع دستی به میهمانان نوروزی در قم برپا شده است.
سامع از افزایش ظرفیت پارکینگ های سطح شهر قم خبر داد و گفت: ظرفیت های اسمی پارکینگ های موجود قم گنجایش پنج هزار خودرو را دارد که با توجه به امکانات فراهم شده امکان خدمات به 30 هزار خودرو فراهم شده است.
بیش از 10 پارکینگ با ظرفیت های مختلف در قم ساخته شده است.
وی با بیان اینکه شهرداری ازآذرماه 95 برنامه ریزی های گسترده ای برای ایجاد فضای مناسب برای همشهریان، زائران و مسافران نوروزی در قم انجام داده است، گفت: به منظور آسیب شناسی مشکل سال های گذشته، رصد نیاز ها و ارائه پیشنهادهای مناسب در شهرداری قم هشت کمیته در هشت منطقه شهرداری ایجاد شده است.
سامع ادامه داد: افتتاح پروژه های مهم شهری از جمله تقاطع غیرهمسطح مقداد، پل روگذر تقاطع سه سطحه 15خرداد و پل روگذر شهدای مدافع حرم در هفته های پایانی سال بخشی از مشکل های ترافیکی سال های گذشته در خیابان های قم را برطرف کرده و نقش مهمی در تسهیل تردد همشهریان ، زائران ومسافران نوروزی دارد.
معاون خدمات شهری شهرداری قم ادامه داد: آماده سازی بوستانها، گل کاری میادین، نورپردازی، نصب المان های مناسبتی در میادین، زیباسازی مبلمان شهری، و فضای بصری شهر، ارتقای ایمنی و روشن سازی پارک ها و بوستان ها در سطح شهر قم مهمترین اقدام های صورت گرفته شهرداری برای زیباسازی منظر شهری و میزبانی مناسب از میهمانان نوروزی است.
وی ساماندهی ورودی های شهر با جمع آوری نخاله ها را از دیگر اقدام های شهردای قم برای زیباسازی منظر شهر عنوان کرد و گفت: به دلیل افزایش قابل توجه پسماندهای تولیدی در ایام عید نوروزی برنامه ریزی مناسب برای جمع آوری زباله ها و پسماندها در سطح شهر انجام شده است.
قم در شاهراه مواصلاتی 17 استان است و از طرفی به دلیل وجود حرم حضرت معصومه(س) همه ساله به ویژه در ایام تعطیلات نوروزی و مناسبت های مذهبی شاهد حضور میلیونی زائر و مسافر است.
7404/ 6133/ خبرنگار: محمد زمانی راد ** انتشار- جعفرمسلمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۸۵۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود

نادر نوروزی شهردار کرمانشاه در نشست خبری با اشاره به نشست خبری اخیر رییس شورای شهر کرمانشاه گفت : توضیحاتی در خصوص بودجه در این جلسه داده شده که یا درست نیست و یا درست توضیح داده نشده و ایجاد شبهه کرده است.

نوروزی با اشاره به تحویل به موقع لایحه بودجه شهرداری به شورا، گفت: ما حتی زودتر از موعد مقرر لایحه را آماده کردیم، اما جلسات شورای شهر از مردادماه سال گذشته تا دی ماه همان سال کلا برگزار نشد و دی‌ماه بررسی لایحه آغاز شد.

شهردار کرمانشاه گفت: معاونین، شهرداران مناطق و روسای سازمان‌های شهرداری در جلسات شورا حاضر شده و پاسخگوی سوالات بودند، اما بودجه به موقع مصوب نشد و با پیگیری‌های بسیار در نهایت کلیات بودجه پنجم اسفندماه مصوب شد، اما به فرمانداری ارسال نشد.

وی افزود: بازهم پیگیری کردیم و در نهایت مصوبه کلیات بودجه ۲۸ اسفندماه به فرمانداری ارسال شد و همین امر موجب تاخیر دوماهه در بحث بودجه شد، بعد هم که پیگیر شدیم متوجه شدیم شورا دو دوازدهم مصوب کرده که خلاف قانون است، چرا که کلیات بودجه از قبل مصوب شده است. این اعتراض را به کمیته تطبیق هم اعلام کردیم، اما به خاطر شرایط شهر و شهرداری در نهایت این مصوبه تصویب شد تا کار‌های شهر زمین نماند.

نوروزی گفت: اخیرا هم که طرح دو فوریتی لایحه بودجه امسال را به صحن شورا بردیم و باید بر اساس قانون دو فوریتی بودن آن به رای اعضای شورا گذاشته می‌شد، اما رییس شورا در یک حرکت عجیب که نقض قانون است، عنوان کرد که با اختیار خودم این کار را انجام نمی‌دهم و لایحه را باز به کمیسیون می‌فرستم که بررسی شود.

شهردار کرمانشاه در خصوص هزینه‌های عجیب در لایحه بودجه امسال و اصلاحیه بودجه سال گذشته گفت: قبل از شفاف سازی کُدهای بودجه‌ای، باید عنوان کنم که فلوچارت بودجه بر اساس یک ساختار مشخص که در تمام شهرداری‌های کشور یکسان است تدوین می‌شود و نمی‌توان کُدهای ساختگی به آن اضافه کرد.

وی افزود: از طرفی بجز شورای شهر کرمانشاه، ۱۱ نهاد نظارتی از جمله دیوان محاسبات و سازمان بازرسی بر عملکرد ما در بودجه و خرج و مخارج شهرداری کاملا نظارت دارند و کوچکترین تخلفی در این زمینه با دقت رصد می‌شود و باید به این نهاد‌ها پاسخگو باشیم و این طور نیست که هر کاری دلمان بخواهد انجام دهیم و طبق قانون بودجه تقسیم بندی و توزیع می‌شود.

نوروزی گفت: یکی از هزینه‌های عجیبی که در جلسه مذکور رییس شورای شهر عنوان شده بود اینکه هزینه بازدید‌های بنده ۶۴ میلیارد تومان شده است و این در حالی است که اصلا بازدید هزینه‌ای ندارد. بنده وقتی جایی می‌روم چه خرجی دارم که باید ۶۴ میلیارد تومان شود؟ بازدید‌های شهرداری ذیل کُد بودجه‌ای هزینه‌های پیش بینی نشده قرار دارد و این یعنی بنده یا معاونین یا شهرداران مناطق بازدید می‌رویم و اگر به‌طور مثال آسفالت کوچه‌ای خراب باشد یا مرکز فرهنگی نیاز به وسایل سرمایشی یا گرمایشی داشته باشد و یا هر مورد پیش بینی نشده‌ای که در بودجه برای آن برنامه‌ریزی نکرده ایم، از این محل انجام می‌شود.

وی افزود: مورد بعدی بحث هزینه غذا است که عنوان شده ۴۲ میلیارد تومان هزینه غذا داده‌ایم و جوری این را عنوان کرده‌اند که انگار بنده و معاونین در طول سال ۴۲ میلیارد غذا خورده‌ایم. شهرداری ۱۷۰۰ کارگر دارد که دو شیفت کار می‌کنند و باید در طول روز وعده غذایی دریافت کنند و اگر هزینه هر پرس غذا را با حداقل قیمت هم حساب کنیم در طول سال بیش از ۴۲ میلیارد تومان می‌شود.

نوروزی گفت: طبق محاسبات ما هزینه غذا حدود ۹۰ میلیارد تومان می‌شود، اما ما مواد اولیه را گرفته و در رستوران شهرداری غذا را تهیه می‌کنیم که هزینه‌ها کمتر شود و عملا هزینه را به نصف کاهش داده‌ایم.

شهردار کرمانشاه در خصوص اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی برای «تشویقی موردی» گفت: هر نیروی پرسنل شهرداری می‌تواند دوبار در سال تشویقی معادل یک ماه حقوق دریافت کند و این اعتبار هم برای همین گذاشته شده است.

وی درخصوص صحبت رییس شورای شهر مبنی بر نصف شدن اعتبار آسفالت و رسیدن اعتبار آن از ۱۴۰ میلیاردتومان به ۷۰ میلیارد تومان گفت: این عدد‌ها اشتباه است، چرا که ما سال گذشته ۲۹۰ میلیارد تومان برای آسفالت شهر هزینه کردیم و امسال هم این مبلغ را به ۳۲۰ میلیارد در لایحه بودجه رسانده ایم.

نوروزی با اشاره به مشکلاتی که برای شهر و شهرداری در پی تاخیر در تصویب لایحه بودجه امسال و لایحه اصلاحیه بودجه سال گذشته بوجود آمده، گفت: سوال من این است اگر کسی با بنده مشکل دارد چرا باید شهر و شهرداری دچار مشکل شود. چرا باید بودجه یک کلانشهر را به خاطر مشکلی که با بنده دارند نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • باغ مشاهیر ابر پروژه‌ای برای تمام مردم شهر است
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا تعلیق دانشجویان حامی فلسطین را از تحصیل آغاز کرد