Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله ایمانی گفت: در استان زیرساخت ها را آنچنان محکم و استوار قرار بدهیم که صنعت خود به خود رشد و بالندگی پیدا کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به به نقل ازشیرازه، آیت الله اسدا الله ایمانی نماینده ولی فقیه در استان فارس در پیامی ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و فرارسیدن سال جدید اعلام کرد:صنایع استان علیرغم تلاش هایی که برای آن صورت گرفت و در سال ۹۵ اقداماتی هم انجام گرفته متاسفانه بخاطر زیرساخت های نامناسبی که حاکم بوده تغییر چندانی نداشته است، ما هنوز با تعطیل شدن مراکز تولیدی و بیکار شدن کارگران شاغل روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن کامل پیام نوروزی آیت الله ایمانی به مناسبت فرا رسیدن سال ۱۳۹۶
فرا رسیدن سال جدید شمسی، عید سعید باستانی را که امسال مقارن است با میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها خدمت همه برادران و خواهران مکرم تبریک و تهنیت عرضه می دارم.
امیدوارم در سال جدید آرامش و آسایش، خیر و برکت، سلامت و سعادت در همه خانواده حاکم باشد و تمام هم استانی ها و تمام ایرانیان عزیز و همه مسلمانان عالم در رفاه و آسایش به سر ببرند.
نیم نگاهی به سال ۱۳۹۵ داشته باشیم و شرایط استان را مورد ارزیابی قرار دهیم و به دنبال آن نکته ای را خدمت عموم هموطنان و هم استانی های عزیز عرضه بداریم. در سال گذشته ما شاهد تاخیر نزول آسمانی در استان بودیم و بیش از چند ماه از سال زراعی شاهد برکات الهی از آسمان نبودیم و بعد تفضلات الهی شامل حال استان شد و باران هایی بر استان بارید که امیدواریم انشاالله تا پایان فصل زراعی سال جاری این رحمت و لطف الهی مستدام باشد.

در خلال این قصه عده ای از جنوب استان فارس بخاطر سیلی که پیدا شد و آمد متضرر شدند و مشکلاتی برای آنان رخ داد و اتفاق افتاد. من از عموم مسئولین تقاضا می کنم نسبت به رسیدگی به وضع حال سیل زدگان عنایت بیشتری داشته باشند و متمکنین استان هم خودشان تکلیف شرعی و دینی خود را در رسیدگی به روستاهای سیل زده و مناطقی که گرفتار ضرر و زیان سیل شده اند داشته باشند.

با توجه به همین قضایای به هم خوردن نزولات آسمانی در استان فارس کشاورزی که شغل عمده مردم استان فارس بوده و بیش از ۴۰ درصد از مردم استان فارس از این شغل متنعم بوده اند امروز با مشکلات و معضلات جدی روبرو هستند، منابع آب محدودیت فوق العاده ای دارد هم آب های روان هم آب های موجود پشت سد ها و هم آب های تحت الارضی همه اینها دارای محدودیت است، طبعا می طلبد که نسبت به مسئله کشاورزی از حالت سنتی و معیشتی خارج شود و کشاورزی حرکتی علمی و دانش بنیان شود و مسئولین امر در این راه تلاش بیشتری داشته باشند.

ما متاسفیم که هنوز در سطح استان فارس وضعیت مطلوب بر مساله کشاورزی حاکم نیست و باید فکری برای این قضیه داشت، همه عزیزانی که کارشناس این رشته هستند در کنار روستاییان آموزش های لازم را به کشاورزان بدهند و کشاورزی را از حالت معیشتی و سنتی و یا آبیاری سیلابی و غرق آبی خارج ساخته و از اصول و فنون جدید پیروی کنند، از بذر ها و انواع مختلف درخت هایی که با خشکسالی مطابقت دارد بهره برداری نماید.

کشاورزانی که متضرر شده اند و می شوند بخاطر اینکه قدرت کشت را از دست داده اند فکری به حال آنان بعمل بیاید یا کشت جایگزین یا ضرر عدم کشت به شکلی جبران شود که آنها راهی شهرهای مختلف نگردند و مهاجرت های بی اساس انجام نشود.

صنایع استان علیرغم تلاش هایی که برای آن صورت گرفت و در سال ۹۵ اقداماتی هم انجام گرفته متاسفانه بخاطر زیرساخت های نامناسبی که حاکم بوده تغییر چندانی نداشته است، ما هنوز با تعطیل شدن مراکز تولیدی و بیکار شدن کارگران شاغل روبرو هستیم.

در استان زیرساخت ها را آنچنان محکم و استوار قرار بدهیم که صنعت خود به خود رشد و بالندگی پیدا کند نه در شرایطی که ما امروز شاهد آن هستیم و وضعیت مطلوبی را نمی بینیم و افقِ مطلوبی را ملاحضه نمی کنیم. کشاورزی و صنایع استان می بایست در سال آینده بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

در استان نیروی استانی فوق العاده قوی و ارزشمندی داریم، استان فارس واجد نیرو های سازنده مبتکر خلاق کارشناس زبده در عرصه های مختلف است، اینها می توانند با داشتن زیرساخت محکم و استوار هم خدماتشان را به استانهای دگر ارائه کنند و هم خدمات را به خارج از کشور ارائه نمایند.

زیرساخت لازمِ ارائه خدمات مهندسی فنی استان فارس به وجود نیامده و یا ضعیف است و باید ما این را توسعه دهیم تا مهندسین و دانشمندان جوان ما که آماده هستند، در کشور ها و استان های دگر خدمات علمی ارائه کنند.

متمکنین، توانمندان عزیزانی که قدرتی دارید و توانایی خدای متعال به شما داده است بیایید و با حمایت از محرومین و اقشار کم درآمد جامعه این آسایش و آرامش را تقسیم کنید، آنها را هم شریک نعمات الهی خودتان قرار دهید.

مردم متمکن استان فارس همیشه در کارهای خیر پیش قدم هستند در اینجا هم پیش قدمی خود را عند الله و عند الرسول ثابت کنید و نشان دهید که اجازه نخواهید داد که درشب عید سفره ای خالی بماند و خانه ای بدون نان باقی باشد.

آینده انشاالله برای همه شما بهتر از گذشته باشد و بتوانیم در زیرسایه امام زمان(عج) و رهبری های رهبر معظم انقلاب اسلامی و با استعانت از خون های پاک شهدای عزیزمان راه سعات و نجات را طی کنیم.

انهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۹۳۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس بر ضرورت تقویت رویداد‌های گردشگری در این استان تاکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مریم جلالی در جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام در شهر دژکرد شهرستان اقلید با اشاره به نام‌گذار‌ی امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، اظهارداشت: این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند در آن نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: هنر زنان و خانواده‌های ایرانی این بوده که زندگی را نگه‌دارند و تولید عشق و عاطفه با محبت، تولید اخلاق و امنیت با تربیت، تولید مثل برای جوانی جمعیت، تربیت سربازان امام زمان (عج) و خلق ثروت کنند.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.

جلالی با تصریح اینکه این خانواده ایرانی است که همیشه سربلند، عزت‌آفرین و عزت‌ساز بوده است، گفت: قدردان شور و شعور اهالی شهر دژکرد هستم، دژی که هم طبیعت و هم زیبایی و فرهنگ با شاهنامه‌خوانی دارد و هم موسیقی، قصه، رنگ و طعم دارد و یک رویکرد کامل برای فرهنگ ما محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ما مثابه یک گنج است و ما باید بتوانیم از این فرهنگ استفاده کنیم، گفت: برای حفظ این فرهنگ باید رنج ببریم، اما پشت هر رنجی، گنجی است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اگه نوای شاهنامه خوانان، اگر پینه دست زنان در حاجیم و فرش و کیسه و اگر عرق و پینه دست مردان در باغداری وجود داشته، همه برای حفظ ایران بزرگ و برای سربلندی فرزندانی است که در آینده بگویند ما در ایران اسلامی زندگی کردیم.

وی با تاکید بر اینکه ایرانی با فرهنگ، غیرت، ایمان و آموزه‌های دینی خود نشان داده که همیشه وجود دارد، با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام اشاره و ابراز امیدواری کرد که به سرسختی دنا و به سختی بادام و طراوات و سرسبزی شکوفه‌های بادام این جشنواره همیشه برقرار باشد و بتوانیم لبخند را بر لب خانواده ایرانی بیاوریم ومعیشت عزت آفرین با دست‌ها، زمین و درختان بیافرینم.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش پایانی سخنانش افزود: ایرانی همیشه خوش سلیقه بوده و از هر بهانه‌ای برای حفظ فرهنگ استفاده کرده است. 

جلالی بیان کرد: رویداد‌هایی اینچنینی که پیوند دهنده طبیعت، فرهنگ و اقتصاد است کمک می‌کند تا اهالی یک روستا و شهر یک هویت منسجم پیدا کنند و این نشان دهنده خوش سلیقگی فرهنگ ایرانی است که با هنر، غذا، طبیعت و موسیقی سعی در انسجام ملی دارد.

وی یادآور شد: جشن شکوفه‌های بادام بهانه زیبا برای عرض اردات انسان به طبیعت و پاسداری از فرهنگ غنی است که درشهر دژکرد وجود دارد و با رونق گردشگری این شهر، اقتصاد هویت بنیان ایجاد می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: این رویداد‌ها به پیوند نسلی و آشنایی کودکان و نوجوان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کمک می‌کند و از طرفی رویکرد اقتصادی و اجتماعی هم دارد و حتی می‌تواند اقتدار ایران را تضمین کند.

محمد ثابت اقلیدی نیز گفت: یکی از برنامه‌های این اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس تقویت رویداد‌ها متناسب با مزیت‌های رقابتی هر مکان و مقصد گردشگری در این استان است.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به اهدای دو لوح ثبت ملی میراث ناملموس مهارت کیسه بافی و شاهنامه خوانی شهر دژکرد در حاشیه برگزاری این جشنواره مردمی اشاره کرد و گفت: با توجه به قول مساعد خانم دکتر جلالی معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی مبنی بر انتخاب دژکرد به عنوان شهر ملی کیسه بافی، مقدمات این مهم فراهم و دژکرد، به زودی شهر ملی کیسه بافی شود.

ثابت اقلیدی در ادامه سخنانش به افتتاح آزادراه شیراز-اصفهان اشاره کرد وگفت: آزاد راه شیراز _اصفهان با تلاش دولت مردمی اخیرا افتتاح شده است وشهردژ کرد در مسیر این آزادراه قرار دارد، با توجه به پیشرفت‌هایی که متصویرم برای این شهر کمک می‌کنیم زیرساخت‌های گردشگری در منطقه نیز تقویت شود؛ بنابراین گزارش جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام شهر دژکرد در شهرستان اقلید امروز با حضور دکتر مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی همچنین تنی چند از مسئولان شهرستان اقلید و شهر دژکرد برگزار شد و مورد استقبال عموم مردم قرار گرفت.

به گزارش تسنیم در حاشیه این مراسم لوح ثبت ملی دو میراث ناملموس مهارت کیسه بافی و شاهنامه‌خوانی به فرماندار شهرستان اقلید اهدا شد. همچنین به افرادی که در تهیه و تکمیل پرونده ثبت ملی مهارت کیسه بافی و شاهنامه خوانی کمک کردند لوح تقدیر اهدا شد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد
  • خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است
  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند