Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، علی پورعلی مطلق در پایان ساعت اداری سومین روز ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در جمع خبرنگاران در محل ستاد انتخابات کشور حاضر شد و گزارش آماری تا این مرحله از ثبت نام را ارائه کرد.

دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه علیرغم شروع ثبت نام؛ همزمان با تعطیلات نوروزی، شاهد افزایش چشمگیر ثبت نام نسبت به دوره های گذشته انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هستیم از مردم و همچنین مراجع چهارگانه شامل دادستانی، ناجا، واجا و سازمان ثبت احوال تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: داوطلبان نگرانی در خصوص مراحل اداری تهیه گواهی عدم سوء پیشینه نداشته باشند چرا که تا زمان صدور این گواهی، فرم خود اظهاری که در این زمینه در محل ثبت نام توسط داوطلبان تکمیل و به مسؤولان ثبت نام ارائه می شود، ثبت نام را میسر و سهل کرده است.

پورعلی مطلق ضمن درخواست از علاقمندان برای اینکه ثبت نام را به روز آخر موکول نکنند و حتماً در روزهای پیش رو برای ثبت نام به مراکز ثبت نام مراجعه کنند، از زحمات شبانه روزی همکاران وزارت کشور در فرمانداری ها و بخشداری های سراسر کشور تقدیر کرد.

دبیر ستاد انتخابات کشور با یادآوری اینکه در کل کشور ۱۲۴۴ شهر و ۴۰۲۸۳ روستا، موضوع اجرای انتخابات شوراهای اسلامی شهروروستا هستند، وضعیت ثبت نام تا ساعت ۱۶:۴۰ دقیقه امروز دوم فروردین ماه ( سومین روز ثبت نام) را در محورهای ذیل ارائه کرد:

- در روز سوم تا ساعت ثبت گزارش، ۱۸۵۲۸ نفر ثبت نام کرده اند و در مجموع از ابتدای ثبت نام در روز اول تا این ساعت، ثبت نام ۵۶۰۹۰ نفر در کل کشور انجام شده است.

- از کل ثبت نام شدگان؛ ۳۰۸۰ نفر از زنان و مابقی یعنی ۵۳۰۱۰ نفر از مردان هستند.

- از کل ثبت نام شدگان؛ ۱۵۳۱۹ نفر برای عضویت در شوراهای اسلامی شهر و مابقی ( ۴۰۷۷۱ نفر) برای عضویت در شوراهای اسلامی روستا اعلام آمادگی کرده اند.

- از مجموعه افرادی که برای شوراهای اسلامی شهر، ثبت نام کرده اند؛ ۱۵۷۵ زن و ۱۳۶۴۴ مرد هستند.

- از نظر سن؛ ۵۲۰۳ نفر از کل ثبت نام شدگان؛ زیر ۳۰ سال، ۲۹۴ نفر بالای ۷۵ سال و مابقی در محدوده بین ۳۰ تا ۷۵ سال هستند.

- از نظر تحصیلات؛ از کل ثبت نام شدگان؛ ۲۹۹ نفر دارای مدارج تحصیلی حوزوی، ۳۸۶ نفر دارای مدرک دکتری، حدود ۱۹ هزار نفر دارای مدرک فوق دیپلم، لیسانس یا فوق لیسانس و مابقی دارای سواد خواندن و نوشتن هستند.

- همچنین فقط در خصوص شهر تهران، تا ساعت ۱۶:۴۰ روز سوم ثبت نام، از مجموع ۷۹۵ نفری که ثبت نام کرده اند، ۶۷۸ مرد و ۱۱۷ زن هستند.

دبیر ستاد انتخابات کشور همچنین در خصوص تعداد اعضای اصلی شوراهای اسلامی شهر، مراتب ذیل را اعلام کرد:

- شوراها با ۵ نفر عضو در ۱۰۵۷ شهر

- شوراها با ۷ نفر عضو در ۱۳۷ شهر

- شوراها با ۹ نفر عضو در ۳۲ شهر

- شوراها با ۱۱ نفر عضو در ۱۰ شهر

- شوراها با ۱۳ نفر عضو در ۶ شهر

- شورا با ۱۵ نفر عضو در یک شهر ( مشهد مقدس)

- شورا با ۲۱ نفر عضو در یک شهر ( تهران)

پور علی مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور همچنین بیشترین عدد مطلق حضور برای ثبت نام تا پایان ساعت اداری روز سوم ثبت نام را متعلق به ۳ استان سیستان و بلوچستان، خوزستان و فارس و کمترین عدد مطلق حضور برای ثبت نام تا همین زمان را در ۳ استان قم، سمنان و خراسان جنوبی اعلام و البته این کمتر بودن نسبی حضور در این استان‌ها را تقریبا متناسب و مرتبط با تعداد شوراهای این استان‌ها برشمرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۰۴۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شده است.
 
 وی افزود: انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.
 
سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در صورت بروز اختلال و مشکل در روند برگزاری انتخابات الکترونیک، چه تدبیری اتخاذ شده، اظهار کرد: وزارت کشور برای این ۸ حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رأی‌گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

اسلامی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رأی، گفت: در مرحله اول به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رأی مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی اسلامی طراحی شده است.
 
سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین از چاپ و ارسال تعرفه‌های دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس به استان‌های مربوط خبر داد و تأکید کرد: درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.
 
وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، لذا از نامزدها انتخابات می‌خواهیم براساس آن عمل کنند.
 
اسلامی تأکید کرد: نامزدهای انتخابات حتما باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته‌اند ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود.
 
وی گفت: سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این سایت از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.
 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

دیگر خبرها

  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟
  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • اولویت شوراها در شهریار گره‌گشایی مشکلات مردم باشد
  • قانون‌گریزی شوراها آسیب‌های این نهاد را افزایش می‌دهد