Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس قائید رحمت نماینده دوره نهم مجلس شوری اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج با اشاره به معضل بالارفتن سن ازدواج در کشور و آسیب های ناشی از آن اظهار داشت: به دلیل اینکه در سالهای گذشته کاهش رشد جمعیت داشتیم الان شاهد تک فرزندی شدن خانواده ها و تاخیر در سن ازدواج هستیم.

وی افزود: این معضل آسیب های جدی را به کشور در آینده وارد خواهد کرد و نتایج آن را نمی توان الان به صورت صریح و شفاف دید اما در یکی دو دهه بعد نتیجه سیاست های کاهش رشد جمعیت و بالارفتن سن ازدواج را خواهیم دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائید رحمت بیان داشت: سن ازدواج در کشور بالا رفته و جوانان ما به جای اینکه در سن مفید و مناسب که شادابی لازم را به ارمغان می آورد ازدواج کنند از ازدواج سر باز می زنند و این موضوع موجب تاخیر در زمان باروری و فاصله بین نسل ها و پیر شدن جمعیت می شود.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس نهم شورای اسلامی بیان داشت: شکاف بین نسل ها که ناشی از این مئسئله است یک نوع آسیب اجتماعی و فرهنگی محسوب می شود.


منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۰۵۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کشور از اتباع اشباع شده است

وزیر کشور با بیان اینکه ظرفیت کشور از اتباع اشباع شده است، گفت: بیش از این قادر به پذیرش اتباع نیستیم و همه دستگاه‌ها باید زمینه را برای برگشت این افراد به کشورشان فراهم کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمد وحیدی در مراسم سپاس معلم و شورای اداری استان تهران که عصر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در اداره کل شهرستان‌های استان تهران برگزار شد، اظهار کرد: حرکت دنیا بدون جریان علم آموزی معنا ندارد و معلمان موتور حرکت جامعه هستند، همچنین کارگر در مفهوم به معنی تجلی حیات واقعی انسان است و جوامع و انسان‌ها و تاریخ را می‌سازد.

وی تهران را ام‌القرای سیاسی کشور دانست و افزود: به مقداری که استان تهران مهم است شورای اداری استان هم مهم است و جایگاه فوق العاده‌ای دارد.

وزیر کشور با بیان اینکه سهم تهران در تولید ناخالص داخلی حدود ۲۶ درصد است، ادامه داد: بر این اساس در حدود یک چهارم نرخ رشد در استان تهران محقق می‌شود، همچنین جمعیت تهران به طور رسمی حدود ۱۵ میلیون نفر است که به طور غیررسمی بیشتر نیز عنوان می‌شود و نزدیک به یک پنجم جمعیت کشور را شامل می‌شود.

وحیدی با اشاره به برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند با شاخص‌های امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت بالا، تاکید کرد: انتخابات دور دوم نیز باید به خوبی و با صلابت و امنیت برگزار شودو بیشترین تعداد کاندیداها مربوط به تهران است و همه دستگاه‌ها باید برای مشارکت بالا تلاش کنند.

وی با بیان اینکه موضوع انتخابات اولین برنامه در دست اجرای شورای اداری استان است، ادامه داد: موضوع بعدی که باید مورد توجه باشد، تحقق شعار سال و جهش تولید با مشارکت مردم است که باید همه دستگاه‌ها به طور جد پیگیری کنند و از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان نیز برای بالا بردن سطح فناوری استفاده شود.

وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه مسأله آب در استان مهم است، خاطرنشان کرد: بارندگی‌های خوبی داشتیم اما در عین حال ناترازی‌ها زیاد است و باید صرفه‌جویی را بالا ببریم و الگوهای مصرف را اصلاح کنیم تا بخشی از ناترازی ها درست شود.

وحیدی با اشاره به برخی ناهنجاری‌های اجتماعی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها نسبت به موضوعات فرهنگی تاکید داشتند از این رو همه فرمانداران، شهرداران و دهیاران باید در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌ها تلاش کنند.

وی با بیان اینکه تهران از حیث انضباط اجتماعی باید ممتاز باشد، اضافه کرد: از فراجا بابت کنترل ناهنجاری‌ها قدردانی می‌کنیم و اتحادیه‌ها نیز باید مراقبت کنند که در حوزه مرتبط با کارشان ناهنجاری اتفاق نیفتد و در مواردی که رعایت نشود قوه قضائیه ورود خواهد کرد.

وزیر کشور در رابطه با موضوع اتباع تصریح کرد: حضور اتباع در کشور از دو بعد بررسی می‌شود اول از نگاه انسانی و اخلاقی بررسی می‌شود که عده‌ای تحت فشارهایی از طرف قدرتمندان و زورگویان و مستکبران عالم تحت فشار قرار گرفتند و زندگی و جایگاه اجتماعی خود را رها کرده و به کشور ما پناه آوردند.

وحیدی ادامه داد: اما با این وجود ظرفیت کشور ما اشباع شده و بیش از این قادر به پذیرش اتباع بیشتر نیستیم و باید بستر را برای برگشت این افراد فراهم کنیم تا برگردند و کشور خود را آباد کنند.

وی افزود: مسئله دیگر اتباع غیرمجاز است که به هیچ وجه مورد قبول نیستند و هر مجموعه‌ای که این افراد را به طور غیرقانونی به کار بگیرد، تخلف است و اداره کار باید ظرفیت اشتغال قابل قبول را مشخص کند البته بحث افغان‌ستیزی نباید داشته باشیم.

وزیر کشور با بیان اینکه سقف پذیرش اتباع باید مشخص شود، ادامه داد: اتباع مجاز محدود به زمان‌بندی هستند و باید در زمان مقرر به کشور خود بازگردند و این موضوع نباید در کشور ما وضعیتی سازمان نایافته و بی‌سامان داشته باشد از این رو لازم است همه دستگاه‌ها زمینه را برای بازگشت اتباع فراهم کنند.

منبع: فارس

کد خبر 749514

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • ظرفیت کشور از اتباع اشباع شده است
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند