Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@05:12:58 GMT

حجم بالای تصادفات تلخ ترین‌ خاطرات 95 را رقم زد

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۰۵۴۲۹

حجم بالای تصادفات تلخ ترین‌ خاطرات 95 را رقم زد

ایرج حریرچی قائممقام وزیر و سخنگو وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار سلامت برنا گفت: سالی که گذشتاتفاقات بسیار مهمی را به دنبال داشت امادر حوزهی سلامت پر اهمیتترین اتفاق وفاداری به اصول طرح تحول سلامت بود که علی رغم همه مخالفت ها، مشکلات و تحمیل ها نه تنها این طرح کمرنگتر نشده است بلکه گسترش قابل توجهی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به موضوع پرونده الکترونیک سلامت و ایجا پایگاه های بهداشت در شهرستان های محروم افزود: نمی توان پیشرفت های صورت گرفت در این وزرات خانه در سال 95 را نادیده گرفت در یک سال گذشته درکنار ایجاد پایگاه های سلامت افزودن تخت های بیمارستانی روش های نظارتی به روز شده است.

حریرچی همچنین بیان کرد:سال 95 با وجود رویداد های دردناکش سال خوبی بوده است، درواقع هرکس زمانی که بتواند کاری را انجام دهد و از وقت خودش به خوبی استفاده کند می تواند از زمانی که می گذرد احساس رضایت کند.

وی سومین عامل مرگ و میر مردم یعنی سوانح و تصافات جاده ای را به عنوان بدترین موارد سال 95 عنوان کرد و ادامه داد: این حجم کشته ها در سوانح و حوادث برای پزشکان بیش از مردم عادی دردناک است، اما انفجار منزل مسکونی در اردبیل و حادثه پلاسکو را شاید بتوان بدترین اتفاقات این سال نامید در کنار آن درگذشت یکی از اعضای خانواده پزشکی و هنری جامعه دکتر افشین یدالهی که درمسیر رفتن به محل خدمتش بر اثر تصادف جان خود را از دست داد یکی از تلخ ترین اتفاقات سال گذشته بوده است.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین با اشاره تاثیر این بد مرگ و میر جوانان بر روحیه افراد کشور و اقتصاد گفت:چنیناتفاقاتی به صورت قابل توجهیامید به زندگی را کم میکند وظیفه ما مسئولان دولتی تلاش برای جلوگیری از معلولیت ها مرگ های ناشی از بی احتیاطی است.

حریرچی گفت: علی رغم مشکلاتی که داشتیم در هفته های پایانی اسفند میزان قابل توجهی از مطالبات پرداخت شد، حالا با چشیدن طعم شیرین خدمت میتوان امیدوار بود که در سال های آیند هم این روند خدمت رسانی به مردم ادامه دار باشد.

قائم مقام وزیر بهداشتبا تبریک فرا رسیدن سال جدید گفت: متاسفانه در عید آمار تصادفات جاده بیش از دیگر مواقع می‌شود به هموطنانمان توصیه می کنم بیش از پیش در رانندگی احتیاط کنند، از طرف دیگر در مسافرت ها مراقبت های بهداشتی را فراموش نکنند تا بتوانیم شاهد سال بهتری چه در حوزه بهداشت و چه در دیگر حوزه باشیم.

حریرچی در پایان گفت: فراموش نکنیم در ایامی که بسیاری مردم در حال استراحت و تجدید قوا برای شروع سال جدید هستند بسیاری از همکاران من مجبورند تا دور از خانواده در بیمارستانها و اورژانسها به هموطنانشانخدمات رسانی کنند که باید از همین جا دست بوس تک تک آنان بود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۰۵۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش
  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد