Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازی ایرانی «باقلوا» از آن دسته‌ بازی‌های اعتیادآور است که با نصب آن بر روی تلفن همراه خود می‌توانید تا ساعت‌ها اوقات فراغت خود را به محک اطلاعات عمومی خود اختصاص دهید.

خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ: پیچیدگی و یا سادگی طراحی یک بازی ارتباط چندانی با میزان جذابیت آن ندارد و تضمینی نیست که یک بازی به واسطه طراحی پیچیده و جلوه‌های خاص بصری توفیق بالایی در جذب مخاطب به دست بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمااینکه عکس این نکته هم صادق است و بازی‌های بسیاری را امروز به یاد می‌آوریم که به رغم فضای ساده و معمولی در جذب مخاطب گوی سبقت را از رقبا ربوده‌اند.

بازی «باقلوا» در سال گذشته چنین شرایطی را داشت و به رغم ایده ساده و طراحی معمولی توانست با تمرکز بر خلقیات مشترک گیمرهای ایرانی، بسیاری را جذب خود کند و به یکی از بازی‌های ایرانی موفق در پلتفرم تلفن‌های همراه هوشمند تبدیل شود.

«باقلوا» در واقع ایده‌ای از جنس جدول کلمات متقاطع دارد؛ یک بازی ساده با حروف الفبای فارسی که همزمان دقت، سرعت و اطلاعات عمومی گیمر را به چالش دعوت می‌کند. در همان ابتدای بازی همه چیز در چند کادر ساده و توسط پیرمردی دانا توضیح داده می شود و پس از آن دیگر هیچ نکته دیگری وجود ندارد که شما را از بازی کردن باز نگه دارد.

بعد از شروع بازی جذابیت عبور از یک مرحله و ورود به مرحله‌ای دیگر برای کشف رمز و راز حروف چیده شده در کنار یکدیگر شما را چنان با خود همراه می‌کند که شاید متوجه عبور زمان نشوید.

اینگونه است که می‌توان گفت «باقلوا» از همان فرمول اعتیادآور دیگر بازی‌های موفق ایرانی یعنی ردیف کردن مراحل به ظاهر ساده اما وسوسه‌برانگیز برای استمرار، استفاده کرده تا مخاطب را به انجام پشت سر هم مراحل مجاب کند.

در حالی که شاید باقلوا بازی محبوب کودکان و کم سن و سال ها باشد اما بزرگسالان هم از انجام آن در اوقات فراغت لذت خواهند برد و شما هم می‌توانید این بازی جذاب ایرانی را در گزینه‌های گذران اوقات فرات نوروزی خود قرار دهید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۰۸۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۵۰میلیونی مالخری وسوسه‌کننده است

  خودت را معرفی کن
محمود ۵۴ ساله هستم.
 
چرا دستگیر شدی؟
به خاطر خرید اموال مسروقه از سارقان.
 
سابقه داری؟
بله. خودم چندبار به اتهام سرقت دستگیر شدم و حالا که سنم بالا رفته کار مالخری می‌کنم.
 
چه چیزی سرقت می‌کردی؟
اول از خانه‌ها سرقت می‌کردم، ولی بعد از چند بار دستگیری پیشانی سفید شده بودم و پلیس خیلی زود سراغم می‌آمد. به همین خاطر سراغ روش دیگری رفتم و این بار از ماشین‌ها سرقت می‌کردم. در خیابان‌های خلوت با موتور پرسه می‌زدم و با دیدن ماشینی که در محل خلوت پارک کرده بود، در آن را با پیچ گوشتی باز کرده و لوازم با‌ارزش داخل آن را سرقت می‌کردم. همه چیز خوب پیش می‌رفت تا این‌که دوربینی تصویر مرا گرفت و به خاطر سابقه‌دار بودنم زود هویتم فاش شد و ماموران سراغم آمدند. آخرین بار که آزاد شدم تصمیم گرفتم سرقت را کنار بگذارم، چون بعد از چند سرقت لو می‌رفتم و دستگیر می‌شدم.
 
تنهایی سرقت می‌کردی؟
همیشه تنها بودم. همدست که داشته باشی ریسک دستگیری‌ات بالا می‌رود. همیشه مجرم تک پر بودم و تنها جرائم را انجام می‌دادم. 
 
دو نفری که دستگیر شده‌اند از دوستانت هستند؟
خیر. آنها سارقان من هستند و برایم سرقت می‌کنند و پول‌شان را می‌گیرند.
 
کجا با سارقان آشنا شدی؟
در زندان.
 
چه اموالی می‌خریدی؟
از لوازم منزل و گوشی تلفن‌همراه تا طلا و ارز سرقتی.
 
ماهی چقدر در‌آمد داری؟
بستگی دارد سارقان چقدر کار کنند و چه جنسی را سرقت کنند. ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون در ماه از راه خرید‌و‌فروش اموال سرقتی به دست می‌آورم.
 
اموال سرقتی را به چه کسی می‌فروختی؟
بستگی به جنس سرقتی دارد. گوشی‌های آیفون و گران‌قیمت را به مالخر افغان می‌فروختم که از کشور خارج کند. گوشی معمولی را به چند تعمیرکار که قطعاتش را خرد و استفاده کنند. لوازم منزل را به سمساری‌ها و طلا را به یکی از دوستانم می‌دادم که او آنها را آب کرده و می‌فروخت.
 
چطور دستگیر شدی؟
امان از همسایه فضول. دزدانم شب قبل از دستگیری یک خانه را خالی کرده بودند و اموالش را به خانه‌ام آوردند که همسایه‌ای دید و شک کرد و به پلیس خبر داد و سپس ما دستگیر شدیم.
 
آن ۳۰۰ گوشی سرقتی در خانه‌ات چه بود؟
فکر کردید ما هر گوشی را یکدفعه می‌فروشیم؟ ما گوشی‌ها را جمع کرده و یکباره با مالخر و تعمیرکاران می‌فروشیم. حالا هم علاوه بر سرقت آخر که باعث دستگیری ما شد، راز گوشی‌ها هم لو رفت.
 
به دزدانت چقدر پول می‌دادی؟
بستگی دارد چه چیزی سرقت کنند. برای هر آیفون بالای ۱۳، حدود ۷ تا۱۰میلیون. برای سکه ۱۵میلیون و برای لوازم منزل هر سرقت پنج میلیون می‌دادم. خودم هم با سود منطقی ۳۰ تا ۴۰ درصد اموال سرقتی را می‌فروختم.
 
پشیمان نیستی؟
ریسک دستگیری بالاست، ولی درآمد ۱۵۰میلیونی هر کسی را وسوسه می‌کند.
 
بعد از زندان چه می‌کنی؟
شاید آدم شوم و شاید هم دوباره همین راه را ادامه دهم.

دیگر خبرها

  • فال ابجد برای متولدین ماه‌های مختلف امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گره اندر گره
  • دولت تلخ‌کامی اقشار کم درآمد را به شیرینی تبدیل کند‌
  • اوسمار با صلیب مقابل سپاهان در آزادی (عکس)
  • فال ابجد برای متولدین ماه‌های مختلف امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • درآمد ۱۵۰میلیونی مالخری وسوسه‌کننده است
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • کلیپ| وسوسه ملاقات با ماه