Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاد عمرانی عضو هئیت رئیسه ارگانیک ایران در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به ناکامی تولید محصولات ارگانیک در برنامه پنجم توسعه اظهار داشت: در ابتدای برنامه ششم توسعه توسعه کشت محصولات ارگانیک مغفول مانده بود که با تلاش کمیسیون کشاورزی این تکلیف بر عهده دولت نهاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با وجود پیگیری‌های نمایندگان مجلس در خصوص توسعه تولید محصولات ارگانیک موظف شد که دولت برنامه‌ای در این جهت ارائه دهد.
عمرانی ادامه داد: با وجود آنکه در برنامه پنجم توسعه مقرر شده بود که ۲۵ درصد اراضی کشور به کشت محصولات ارگانیک اختصاص یابد، اما آن چنان که باید و شاید این هدف تحقق نیافت.
عضو هئیت رئیسه ارگانیک با اشاره به اینکه لزوم ضرورت توسعه تولید محصولات ارگانیک بیان کرد: مجموعه‌های وزارت جهاد کشاورزی و محیط زیست و غذا و دارو باید برنامه منسجمی در این بجه ارائه دهند چرا که تولید این محصول نقش بسزایی در کاهش بیماری‌ها دارد.
وی در ادامه افزود: توسعه محصولات کشاورزی ارگانیک به صورت جد از سوی وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی باید مورد توجه قرار گیرد، اما تا کنون دستورالعمل خاصی در بودجه کشور منعکس نشده است.
عمرانی با اشاره به تاثیر خریدتضمینی محصولات ارگانیک در توسعه این تولیدات عنوان کرد: با وجود آنکه خرید تضمینی راحت‌ترین و شفاف‌ترین راه حل است، لذا دولت با به کارگیری ساز و کارهای مناسب و فرهنگ سازی باید تقاضا برای خرید محصولات ارگانیک را بالا برد تا با مشکلی در فروش محصولات ارگانیک روبرو نشویم.
عضو هئیت رئیسه ارگانیک تصریح کرد: دولت با تخصیص یارانه برای خرید محصولات ارگانیک علاوه بر کاهش هزینه‌های درمانی می‌تواند همانند محرکه‌ای برای افزایش سطح زیر کشت محصول از سوی تولیدکنندگان همراه باشد.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۱۵۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا

تین نیوز

 اقتصاد دریایی در کشور هند نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی دارد. هند با دارا بودن سواحل طولانی و منابع غنی دریایی، از ظرفیت بالقوه ای برای توسعه اقتصاد دریایی برخوردار است. بنابراین، حوزه هایی مانند حمل ونقل دریایی، صنایع مرتبط با دریا، پرورش ماهی و توریسم ساحلی از جمله زمینه هایی هستند که می توانند به توسعه اقتصاد دریایی کشور هند کمک کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از کانال تلگرامی اندیشکده پیشرفت دریایی، با توجه به اهمیت رو به افزایش اقتصاد دریایی در کشور هند، دولت این کشور برنامه ها و استراتژی هایی را برای توسعه این حوزه به کار گرفته است. ایجاد بنادر و انجمن های تجاری دریایی، تشویق به سرمایه گذاری در صنایع مرتبط با دریا، توسعه فناوری های دریایی و ایجاد شرایط ملایم برای تجارت بین المللی از جمله اقداماتی هستند که دولت هند در راستای توسعه اقتصاد دریایی انجام داده است. این تدابیر منجر به ایجاد فرصت های شغلی، افزایش تولید، و ارتقاء رفاه اجتماعی در نواحی ساحلی و دریایی کشور هند خواهد شد.

 در این راستا، برنامه ساگارمالا یک برنامه توسعه بندری است که توسط دولت هند در سال ۲۰۱۵ با هدف تسریع رشد و توسعه اقتصادی با استفاده از پتانسیل ساحل های گسترده و آبراه های هند راه اندازی شد. این برنامه بر توسعه بنادر، تقویت اتصال بنادربه یکدیگر، بهبود زیرساخت های بندر و صنعتی سازی بندری تمرکز دارد. هدف این برنامه توسعه بخش دریایی کشور با استفاده از خط ساحلی هند به طول بیش از ۷۵۰۰ کیلومتر و شبکه گسترده بنادر و آبراه های داخلی است. این برنامه همچنین ترویج کشتیرانی به عنوان روش جایگزین حمل و نقل جاده ای، کاهش هزینه های لجستیک و افزایش رقابت پذیری بخش تولید کشور را در دستور کار خود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید