Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@20:00:43 GMT

توسعه کشاورزی تنها راهکار رکود اقتصادی شویشه است

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۲۵۷۳۴

توسعه کشاورزی تنها راهکار رکود اقتصادی شویشه است

به گزارش خبرنگار ایرنا، بخشدار کلاترزان روز شنبه در آیین افتتاحیه فاز اول شبکه فرعی سامانه سد آزاد با حضور رئیس جمهور و وزیر کشاورزی با اشاره به اینکه شویشه از اراضی مستعد کشاورزی برخوردار است گفت: افتتاح شهرک صنعتی شویشه می تواند زمینه ساز اشتغال و افزایش درآمد برای مردم این شهر باشد.
سیف الله ساعدی با بیان اینکه حذف شویشه از محور سنندج - مریوان اشتغال و خدمات را در این شهر با رکود مواجه کرده است افزود: این امر نیازمند نگاه ویژه مسئولان ارشد استانی به این شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به ظرفیت های بخش کشاورزی شهر شویشه اشاره کرد و گفت: در راستای گسترش انگور دیم درصددیم باغات انگور این شهر را به هشت هزار هکتار افزایش دهیم.
وی افزود: مرکز جهاد کشاورزی شویشه از مراکز فعال است و در راستای آموزش کشاورزان، توسعه باغات و اراضی کشاورزی اقدامات قابل تقدیری انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی می تواند رونق اقتصادی و اشتغال را در این شهر ایجاد کند، توسعه کشاورزی را تنها راهکار رکود اقتصادی در شویشه عنوان کرد.
ساعدی با اشاره به توپوگرافی این منطقه در توسعه باغات دیم، کاشت 32 هزار قلم انگور دیم در 40 هکتار از زمین های شویشه را از اقدامات جهاد کشاورزی استان بیان کرد.
وی افزود: با تلاش مسئولان سازمان جهاد کشاورزی و منابع طبیعی استان 850 هکتار جنگل در استان احداث شده است و امید است این میزان به هفت هزار هکتار برسد.
در ادامه مسئول مرکز خدمات جهاد کشاورزی شویشه اظهار کرد: شویشه با وجود 20 واحد مرغداری گوشتی، سالانه سه هزار تُن گوشت مرغ تولید می کند.
کاوه نیکدل گفت: هم اکنون 2 واحد پرورش ماهی با ظرفیت نیم تُن، یک واحد گاوداری شیری نیمه صنعتی،سه واحد 50 راسی پرواربندی گوساله و 2 واحد پرواربندی نیمه صنعتی بره ظرفیت ویژه ایی در بخش کشاورزی ایجاد کرده است.
وی اظهار کرد: سالانه 9 هزار کیلو عسل با فعالیت 130 زنبوردار حرفه ایی در 2 هزار و 900 کندوی مدرن در شویشه تولید می شود.
همچنین کارخانه آجر در شویشه نیز افتتاح شد، افتتاح این کارخانه زمینه اشتغالزایی 200 نفر را فراهم می کند.
شهر شویشه با 450 خانوار و هزار و 400 نفر جمعیت، دارای 48 روستا و 43 دهیاری فعال است.
7352/6108
**خبرنگار: شیوا اردلان منش/** انتشار دهنده: امید بهمنی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۲۵۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، محمد علی حاتمی زاده با اشاره به اینکه استفاده بی‌رویه از پلاستیک و عدم مدیریت صحیح آن، باعث آلودگی هوا، آب و خاک شده و به تخریب زمین و حیات وحش منجر می‌شود، تصریح کرد: بحران پلاستیکی به یکی از بزرگترین چالش‌های محیط زیست تبدیل شده است.
 
وی افزود: اولین گام برای رسیدن به یک جهان پلاستیکی کمتر و زمین پاک‌تر، کاهش مصرف پلاستیک یکبار مصرف و ترویج استفاده از جایگزین‌های قابل بازیافت و دوباره پذیر آن است.

حاتمی زاده ضمن بیان اینکه باید به توسعه فناوری‌های جایگزین پلاستیک که قابل تجزیه هستند توجه شود، خاطر نشان کرد: برای شروع پیشنهاد می‌کنم در فروشگاه تعاونی سازمان جهاد کشاورزی به جای پلاستیک از کیسه‌های پارچه‌ای که به همین منظور تهیه شده است، استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه، باید به توسعه سیاست‌ها و قوانین سخت‌گیرانه در خصوص بازیافت و دور انداختن پلاستیک توجه کنیم افزود: آموزش و افزایش آگاهی عمومی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است تا همگان به اهمیت حفظ محیط زیست و کاهش استفاده از پلاستیک آگاه شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان عنوان کرد: تمامی اقشار جامعه به عنوان شهروند، مسئولیت دارند تا با اقدامات کوچک خود، به حفظ زمین و آینده بهتر برای نسل‌های آینده بپردازند.

حاتمی زاده در پایان عنوان کرد: روز زمین پاک با شعار جهانی «سیاره زمین در مقابل پلاستیک» شناخته می‌شود و برای تحقق ان مشارکت مردمی بسیار اهمیت دارد.

دیگر خبرها

  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها